Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 21 דקות, דובצע כתב:

זיכתה אותי ב5 כוכבי מישלן

לפני כשעה, דובצע כתב:

בשביל זה השקעתי במישלין

הייתי אומר "תחליט איזה מישלין", אבל זה תאכל'ס אותו המישלין. 

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• תגובות 1.5 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
לפני 34 דקות, Liquidator כתב:

לא מפחיד אותך לעלות בסולם את כל הגבוה ? בגשם ? שיש סערה בחוץ?

הבן אדם חי על הקצה, אקסטרימיסט הכי קרוב לזה שלמעלה 🤪

תנו כבוד להשקעה והתמדה את זה נאמר ברצינות. 

שאפו דובצע😊

• אהבתי 3
  • רעיון טוב! 1

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם (נערך)

תודה רבה

אני אוהב הרפתקאות מוסדרות למשל פה אני יכול לסמוך על המנוף ולאט לאט הבנתי את היכולות שלו אז אני מרגיש בנוח-אבל אם זה משהוא שאני לא יודע אם הוא בסדר אני לא ירגיש בנוח. בתור מנופאי חדש קרו לי כמה פעמים שפחדתי מאוד כי חשבתי שהמנוף יפול וכאלה 

עריכה אחרונה על ידי דובצע
פורסם

שלום חברים מזג אויר יפה היום

אז אני התאקלמתי פה לא הכול דבש אבל הרוב טוב אז אני לא יכנס לפרטים 

אני שומר על יחסים טובים עם הצוות. ועם צוות הסינים. משתדל לא ליפול בעיןשל אף אחד כי אני יודע שאין לי גב אחרי שעברתי דבר או שניים בעבר אז פשוט מחפש שקט

למעשה אני מרגיש שאני נח פה אז אני צובר כמה שיותר שעות עם מינימום ימי חופש ולא מתעייף

עוד שבוע שבועיים אני יבקש העלאה במשכורת שזה אתגר בפני עצמו אך לבקש כדי לקבל

עד עכשיו כמה חודשים עם בעיות בלי עבודה קבועה לא יכולתי לבקש אל אף שלמעשה מצד הוותק היה מגיע לי יותר

בקיצור אני מנסה לעשות סדר במצב לפי הבנתי מהנסיון הקשוח שעברתי 

אז מקווה לטוב ומצפה לכול אופציה שתפתח

כנכנסתי למקצוע הייתי תמים שאני יעבוד ויקבל מה שמגיע לי אבל זה רחוק מלעבוד ככה

יהיה טוב

• אהבתי 1
פורסם

אז התלבשתי על האתר שלי אני מרוצה מהמנהל עבודה והצוות שלו 

הפועלים בסדר-לא מוכשרים כמו הסינים בפתח תקוה אבל חרוצים ועובדים טוב

ביקשתי ונתנו לי הבוקר 4 מגרזות חדשות (הקודמות היו כמעט גמורות וכניראה לא הוציאו גריז כדרוש) עכשיו הצידוד יותר שקט 

אז מאז שאני פה אני עובד רצוף יש ימים שקטים ויש שדוקא יש הרבה עבודה 

אני ממשיך צעד צעד

IMG_9074.jpeg

IMG_9075.jpeg

• אהבתי 1
פורסם

אז היום אני שמח לאחר שאני מטפטף להם שהם עובדים לא בטיחותי במשהו מסויים (אין צורך לפרט פה) היום הסיני היה מאוד לא בטיחותי פעם ראשונה צילמתי ושלחתי למנהל עבודה והוא דיבר עם הסיני כ5 דקות ופעם שניה שוב צילמתי למנהל עבודה הם שטפו את הסינים כולל הבעל הבית שלהם ושינו פה את צורת העבודה בעניין הזה

צריך להבין שלא בכול אתר קשובים ככה ששאפו למנהל העבודה פה (יש כמה מנהלים אני מדבר על המרכזי) 

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1
פורסם

שלום חברים אז בהחלט אני מתקדם מיום ליום וזו לא קלישאה

היום היתחלתי בסגירת המירפסת המסורתית (אני מהבודדים שעושה את זה)

ולכן אני עכשיו כותב בשכיבה בפנאן ולא הורס את הגב על הכיסא

IMG_9111.jpeg

ככה ניראת עבודה בטיחותי ותיקנית. אפרופו מה שאמרתי שהסיני עבד בצורה לא בטיחותית ועכשיו הצוות הורה לו לשנות ולפנות פסולת עם המכולה היעודית (דבר שאינו מובן מאילו בכול האתרים לצערי)

IMG_9105.jpeg

IMG_9106.jpeg

קצת נוף

IMG_9110.jpeg

IMG_9109.jpeg

ועוד משהוא לגבי האתרים המחורבנים שניסו לידחוף אותי לשם מסתבר שיש לחברה אתרים נוחים ולא נוחים וברגע שמנופאי יכול לעבוד קשה הם ישימו אותו באתרים לא נוחים ואז באתרים הנוחים אפשר לשים כול מנופאי

אני שמח מאוד שלא הסכמתי לאתרים המחורבנים זאת אומרת בפתח תיקווה הייתי באתר לא נוח—המון עבודה—סבבה-אבל באתרים שהם לא בסדר אין סיכוי בעולם שאני יעבוד ולהפך אני גם יכניס להם בחזרה מצידי שיעיפו אותי משם גם באמצע היום אבל אני לא יהיה סמרטוט של אף אחד בשום מחיר

אז לסיכום עכשיו אני קוצר את הפרות נח טוב יש לי פה מלאי אוכל ושתיה ואתמול חזרתי לרוץ שעה כי אני לא מבזבז אנרגיה מיותרת. אז מאחל שימשיך ככה

• אהבתי 1
פורסם

אתה מדבר על בטיחות? לפחות תסתיר את הכפכפים. הדבר הכי לא בטיחותי חוץ מללכת יחף. וגם בכך אני לא בטוח.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

כפכפים מחכים בקבינה וככה אחרי שאני חולץ את נעלי העבודה אני פה בכפכפים

הייתי הולך יחף אבל לא נוח על הברזלים-בתמונה

IMG_9115.jpeg

IMG_9116.jpeg

אגב אני לא מדבר על בטיחות אני יוצר בטיחות

• אהבתי 1
פורסם
בתאריך 1.1.2026 בשעה 07:30, דובצע כתב:

הרישא זה בדיחות שלא אומרים עם כול הקופצים שיש היום. 

אז מה יש לנו פה. מנוף פותאין 2011 שמור יחסית.

בתמונה המצלמה

דווקא בסביבה של פוטין יש הרבה אנשים שנופלים מקומות גבוהות, תיזהר.

• מצחיק 1
  • רעיון טוב! 1
פורסם (נערך)

אז גם היום עבדתי-רצו לצקת בטון איזה 7 קוב היו רוחות של עד 50. באמצע הגיע ל60 אז חיכיתי קצת שירגע 

למעשה הבעיה ברוח זה מטען שמתנדנד למשל תבניות מאוד בעייתי אבל דוד להפך

רוב המנופים שראיתי באופק לא עבדו היום אבל היו כמה שעבדו

ברגע שסיימתי יציקה הורידו שרשרת וסגרתי מנוף-הלכתי לטייל קצת בבניין ליראות אך הכול ניראה מלמטה ואחר כך הלכתי לבית- שבת שלום

עריכה אחרונה על ידי דובצע
  • אהבתי 1
פורסם

האנגלית רהוטה בהחלט ורחוקה מעילגת. אבל המבטא בחלק מהמקרים מקשה על ההבנה. 

למי שיש אנגלית עילגת,לצערי, אלו הישראלים.

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

• תוכן חדש...