Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני שעה, BoazB11 כתב:

בחדשות המחלצים אמרו שהוא טיפס לגובה 300 מטר,

עלה עד הזרוע למעלה, ואז החליק ונפל תוך כדי שהוא נאחז בכבל,

ובסוף נתקע על משקולת האונקל הזה...

@דובצע זה נשמע לך הגיוני?

גם 300 מטר נשמע מופרך. 40 קומות זה 120-130 מטר, ועוד 50-60 הזרוע,

בקושי מגיע ל-200 מ' (כאילו שזה לא מספיק גבוה...).

ולהחליק על הכבל 40 מ' ולהיבלם על משקולת ברזל, גם נשמע מונפץ.

כשראיתי את הצילום שלו יושב על האונקל,

דבר ראשון שעלה לי בראש זה שמישהו הפעיל את המנוף והעלה אותו לשם מלמטה...

כמו שאתה אומר  לא הגיוני

מלמטה היו מעלים אותו אז הוא היה ניקשר לשרשרת מתחת האונקל. מעל האונקל הוא הגיע מלמעלה מה עוד בהרמה/הורדה הכבל צד עולה וצד יורד אז הוא לא יוכל להחזיק באופן יציב

שמעתי טענה שהפסטקה הייתה למעלה וכשהוא דרך עליה ירדה-גם לא הגיוני כי הברקס סגור וזה מנוף שמרים טונות והברקס מחזיק אותם

הכבל עבה במנוף 16 טון אז הוא ירד וחשב לקפוץ לגג זו התאוריה שלי

• תגובות 1.5 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם (נערך)

מוזר ממש- איך הוא הגיע למיקום הלא שגרתי הזה.  ההסבר שהוא החליק ונתפס בכבל נשמע חרטוט החליק בדיוק במקום עם גישה לכבל ובאינסטינקט מיד גלש ........ 

נער הייתי ומעולם לא זכור לי מעשה קונדס בגילאים האלו שנעשה לבד, תמיד עם חברים.

אולי הוא נפל קורבן לסחיטה או מעשה קונדס שחלק מהמשתתפים חטפו רגליים קרות וברחו.

למנופאי כאן- תפעול בסיסי של מנוף אפשרי בקלות למי שלא למד קודם את התחום? המנוף נעול/מצריך מפתח או אמצעי אחר להפעלה?

אם הוא תכנן לקפוץ משם לגג באמת צריך לבדוק מה עובר עליו.

עריכה אחרונה על ידי yd b-4
  • אהבתי 1
פורסם

הייתי כמה פעמים בקוקפיט של מנוף

ההפעלה הבסיסית ממש פשוטה ידית אחת לכיוון של המנוף וידית שנייה עבור הכבל והעגלה

יש מנופים שהתא נעול וצריך מפתח בשביל להיכנס ומפתח נוסף כדי להפעיל את המנוף

ויש כאלה שהכל פתוח להיכנס ולנסוע 

גם לי קשה להאמין שהוא הגיע עד הקצה ושם נפל ובדיוק הצליח לתפוס את הכבל ולגלוש איתו עד לאונקל

פורסם
לפני 5 שעות, דובצע כתב:

שמעתי טענה שהפסטקה הייתה למעלה וכשהוא דרך עליה ירדה

אז לאחר מחשבה נוספת וקריאת ההודעות שלכם אז עוד אפשרות. לאפינג חונה עם הפסטקה למעלה-לא מראים את כול התמונה אבל הוא חיכה כשהפסטקה מול הקבינה שזה נמוך לחנות ככה מנוף-הוא הגיע עם חבריו הוא עלה על הפסטקה והם היו אמורים להוריד אותו לגג ואז או מחוסר יציבות או השומר הוריד להם את החשמל או שהם חברים זבל עצרו ונעלמו והוא נישאר

פורסם
לפני 6 שעות, דובצע כתב:

אז לאחר מחשבה נוספת וקריאת ההודעות שלכם אז עוד אפשרות. לאפינג חונה עם הפסטקה למעלה-לא מראים את כול התמונה אבל הוא חיכה כשהפסטקה מול הקבינה שזה נמוך לחנות ככה מנוף-הוא הגיע עם חבריו הוא עלה על הפסטקה והם היו אמורים להוריד אותו לגג ואז או מחוסר יציבות או השומר הוריד להם את החשמל או שהם חברים זבל עצרו ונעלמו והוא נישאר

אני עובד באזור של הבנין הזה, הפסטקה חונה בלילה רחוק מהקבינה וגבוה מאוד מעל הגג.

או שחברים הפעילו את המנוף, הורידו ונתקעו באמצע.

או, מה שיותר נראה לי, (מבלי להכיר אף אחד בסיפור), מישהו שם (הבחור או אי מי מבני משפחתו) הסתבכו עם עולם הפשע ושלחו להם רמז עבה.

המשטרה רוצה לחקור בשקט ולכן המציאו סיפור שנשמע לא הגיוני.

פורסם

עולם הפשע לא היה מגיע לאתר שיכולים להזמין משטרה אלא לאיזה פרדס

לגבי הסיפור ואף התמונות שלא מראות מראה כללי ובקושי מראות את גובה האונקל/המשקולת ביחס למנוף-גם חשבתי שזה עניין של א גרסת הבחור לחפות על חבריו ב גירסה שלא תצריך ליסגור את האתר מפני שלמשל 3 עלו במעלית עובדים למנוף הפעילו את המנוף….. והאתר לא סגר חשמל בלילה 

• מעניין 1
פורסם

חבר מנופאי נתן עוד תאוריה-המנופאי הגיע התחיל להוריד כבל ואז רואה את המחזה הזה

וכדי לא לסבך את העניינים דפקו את הגירסה שמי שהוא מלמטה ראה אותו

• מעניין 2
פורסם

לענייני דיבר איתי בעל החברה הציע מנוף קבוע בבת ים או באשדוד אמרתי לו זה רחוק ונסיעה בפקקים אני לא מוכן

בדק אמר לי מתי יש הקמות של מנופים באזור שמתאים לי והבטיח שכשיש מנוף אני יקבל אותו (ההקמות 1 עוד שבועיים ו2 עוד חודש בפתח תיקווה תל אביב ובשרון) ובנתיים אני ימשיך להחליף

למעשה נעשה סיכום 1 סיימתי בפתח תיקווה אחרי כשחצי שנה כי התחילו לעבוד לא בטוח והמנהלים לא ענו לי על זה 

2 קיבלתי מנוף קבוע באור יהודה אחרי חודש העזיבו אותי כי לא הסכמתי להתעמרות של לעבוד שישי ללא הפסקה

3 סדרן זוטר אמר לי אני דואג לך תחליף חודש ואז יפתח אתר קבוע-גם שלח אותי לאתרים גרועים מאוד וגם המנוף הקבוע ברמת אפעל שהציע גרוע מכמה בחינות 

מוסר השכל לא להתעסק עם סדרן זוטר

4 בעל החברה הבטיח לי מנוף היום ואמר לי שהוא באשדוד לא הסכמתי אז הוא בדק את רשימת ההקמות נתן לי אותה והבטיח לי קדימות לקבל מנוף קבוע-שזה עוד שבועיים עד חודש בגדול

אם אחרי פתח תקווה היו נותנים לי מנוף טוב הייתי נישאר על הסוס אבל זה לא קרה אז אני נאלץ להילחם עד שאני יחזור למנוף קבוע כמו שאני אוהב ויודע לעבוד

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1
פורסם
בתאריך 6.5.2025 בשעה 08:54, דובצע כתב:

אני צריך להיתאפס על עצמי בכללי. אמרתי לעצמי שנה חדשה בעבודה הגיע הזמן לעשות סדר

אני לא יודע עד כמה יש לך זמן בעבודה, אבל אפשר להתקשר ולבצע את כל ההרשמה לחסכון כלשהוא דרך הטלפון. אני ממליץ להכניס אקסטרה כל חודש לפנסיה וגם לקופת גמל. מניח שאצלכם במגזר יש אפשרויות יותר טובות לחסכון וכו'. כאמור שווה לבדוק בסביבה שלך אם יש כאלו אופציות.

בתאריך 29.7.2025 בשעה 09:06, Night Driver כתב:

אני שברתי את עצם הבריח מאום 5/8 שנפל עליי מגובה של 10 מטר.

אתה לא דוגמא לשום דבר..

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

בעניין הבחור שעלה על המנוף, יש כאן צילום עם כל הפרספקטיבה איזה גובה זה באמת. 

מצורף גם הקלטה כנראה של אחות או מישהי מצוות רפואי שקיבל אותו. 

פורסם

איך לעזאזל אנשים נתקעים על מנופים, כשראיתי את התמונות של הבחור החרדי שנתקע על הוו של המנוף היה לי מבט של WTF.... איך לעזאזל הוא הגיע לשם, ומה הוא חשב כשהוא טיפס על מנוף???

• מצחיק 1
פורסם
לפני 17 דקות, Fazer כתב:

איך לעזאזל אנשים נתקעים על מנופים

אין מחשבה, זה יותר סוג של יצר.

בצבא משום מה הייתי מטפס על אנטנות... 40-50 מטר.

למה?! אני לא באמת יודע להגיד. יש עמוד גבוה עם סולם, למה שלא אעלה לשם?

כמה פעמים קלטו אותי. הזהירו ובסוף שלחו לקב"ן, לברר אם אני מתכוון לעוף או משהו (לא עלה על דעתי בכלל).

זו פשוט חוייה חזקה ותחושה של התעלות. תרתי משמע...

באנטנות למעלה יש מעין מרפסת קטנה ועגולה, עם מעקה סמלי.

הייתי יושב שם עם הרגליים משתלשלות למטה, משקיף על הנוף, מרגיש את הרוח ואת הנדנוד של העמוד.

במקום מסוים, ביום בהיר אפשר היה לראות את ים המלח, ים התיכון והכינרת יחדיו בהיסב ראש קטן. 

היום לא הייתי חוזר על זה.

• תוכן חדש...