Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 17 שעות, רכב זה אני כתב:

ולכן גרירת הרכב היא סיפור מסובך ויקר מאוד. כרגע הרכב נמצא באיזשהו מושב, בשטח פרטי, כך שלא עולה לי כסף להשאיר אותו שם. ברגע שאוציא אותו משם, אצטרך לשלם הרבה כסף, כשאני עדיין לא יודע אם בסופו של דבר אתקן אותו או לא.

אתנסח בזהירות: אם יקר לך לגרור את הרכב למוסך, ואתה מעדיף לא לערב את הביטוח, אז כנראה אחזקת הרכב היא מעבר ליכולות הכלכליות שלך. יש לי הרגשה שתיקון כריות האוויר שגם ככה לא זולות לא תהיה החלק הכי יקר בתיקון הרכב אבל את זה רק איש מקצוע יוכל לומר לך.

רכבי יוקרה מזדקנים הם אולי זולים לרכישה, אבל לא זולים לאחזקה.

• רעיון טוב! 1

יש צורך רק בחמש אצבעות כדי לנהל את הגלקסיה, ורק בשלוש־עשרה אצבעות על מנת לשלוט ביקום. -- דוד אבידן

• תגובות 56
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני רוצה לדעת אם למישהו יש מידע על מוסכים שמתמחים במרצדס. ויכול להיות עוד יותר טוב אם מישהו מכיר מוסך שמתעסק רק ברכבי מרצדס, מלבד המוסך המורשה של החברה (שהם הכי יקרים), ושמציע מחירים הוגנים וזולים יחסית.

ברור לי שלא מדובר במחירים של תיקון ברכב כמו טויוטה, אבל אם יש מוסך שמציע מחירים סבירים יחסית, אשמח לקבל המלצות.

תודה.

פורסם (נערך)

פות״ש - למה אתה לא רוצה לערב את הביטוח, תקבל על הגרוטאה מחירון משוקלל ותוכל לרכוש רכב תקין - במקום להשקיע מאמץ ברכב שקרוב לודאי יהיה לא בטיחותי ויהיה חסר ערך בשוק היד השניה? טוב, זו ספקולציה שלי בלי להבין כלום, חוץ מזה שנפתחה כרית אויר, ארוע שבדרך כלל מסתיים בפסילת הרכב לנסיעה.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)

מתנצל מראש אם מישהו כבר הציע את זה, לא קראתי את השרשור במלואו.

לפותח השרשור – הרכב נראה בר תיקון.

הנה תוכנית הפעולה שאני הייתי עושה :

•  לרכוש ג'אנט וצמיג, להתקין אותם ולהביא את הרכב למצב נסיעה בסיסי.

• לנסוע עם הרכב (בזהירות) למוסך סמוך כדי לבדוק את כל אזור הגלגל והמתלה ולקבל הצעת מחיר מסודרת.

• לבצע כיוון פרונט כדי להבין את חומרת הסטייה. אם העניין נפתר בכיוון בלבד, הרווחת.

ורק אז מנסה להבין מה עלויות החלפת הכריות וכל מכלולי הבטיחות שדורשים תיקון / החלפה

ג'אנטים וצמיגים זה משהו שתמיד תוכל למכור במקרה ותחליט לא לתקן, וכיוון פרונט זה 300 ש"ח ככה שזה לא נורא, אבל תקבל תמונה די ברור מה מצב הנזק ואם בכלל שווה להתעסק 

עריכה אחרונה על ידי Alberrto
  • רעיון גרוע 1
  • רעיון טוב! 1
פורסם (נערך)
לפני כשעה, רכב זה אני כתב:

אבל מישהו אמר לי שאם שוטר יראה אותי נוסע ברכב עם כריות אוויר פתוחות, הוא ישים לי אזיקים במקום. האם זה לא נכון?

אני לא יודע מה החוק אומר, אבל שהייתי ברכב שעבר תאונה והשוטר אמר שאפשר לנסוע עד למגרש של הליסינג במקרה שלי - כשדיברתי עם הנציג של החברה הוא גם הציע לי לעשות כך

עריכה אחרונה על ידי shlomiko
  • אהבתי 1
פורסם

אם יתמזל מזלך ליפול על בוחן סייר, הרכב יורד מהכביש+1000 ש"ח דוח. בשביל להחזיר תצטרך להציג אישור מוסך לתיקון כי מדובר על מכלולי בטיחות

• רעיון טוב! 1

God decides how long your life will be,you decide how wide it will be

פורסם

למה בעצם צריך לנסוע ברכב?

אתה יכול לגרור אותו

ואם יש לך ביטוח גרירה זה גם בחינם 

וזה לא נחשב תביעה ואת החברת ביטוח גם לא ממש מעניין מה הסיבה המדויקת 

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...