Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 31 דקות, gadik6 כתב:

אז אני מבין שהסכמנו שחוק יסוד לימוד תורה לא כזה נורא.

זה רק מראה שהפאניקה באופוזיציה, בערוצי התעמולה, ובטח כאן בפורום, זה הכל פוזיציה.

כל מה שהקואליציה עושה, מבחינתכם זה סוף העולם או סוף הדמוקרטיה

שורה אחת, פשוטה, די טריוויאלית, ואתם יוצאים מהכלים.

אתה ניסית להראות שיש קשר בין מדד סוציואקונומי להשתייכות פוליטית, אני הסברתי לך למה זה מדד לא מדויק, אבל גם לא קשור להייטק/טייסים/רופאים עליהם דיברתי.

אני לא דיברתי על סוציואקונומי, לכן הוא לא קשור לדיון ולמה שאתה מנסה לסתור כביכול.

דיברת גם על מחקרים. אתה מבין שזה לא מחקר "מדעי" מה שנקרא?

יש הרי חוזק או עוצמה למחקרים. אני מניח שזה נופל בקטגוריה הכי נמוכה, כמו סקר לפני בחירות.

עשית חישוב?

גם הקורונה הקריסה עסקים.

ישראל עברה תקופות קשות יותר, לכן גם אם ניקח את התרחיש הכי קיצוני, כנראה שהיא לא תתמוטט.

אתם תעזבו, החרדים ישתלטו על כל הדירות הריקות שלכם בתל אביב, ויפתחו שם מסעדות "עממיות".

שכחתי שאתם משלמים מהכיס.

גם לפני ה-7 באוקטובר איימו שלא יהיה צבא.

וראינו מה קרה.

אולי באמת לא צריך אתכם בצבא?

ככה לפחות נדע מראש שאנחנו משחקים בהרכב חסר.

כי זה המצביעים שלו, בין השאר. זה האופי שלהם, לא כי "ביבי".

לקחת קומץ שחושב שהוא מלך וזהו, בנית תיאוריה שלמה.

מצד שני, ביבי לא תועד הולך לכבות שריפות או לכוון תנועה, כמו איזה מטומטם, או מסתובב לו במצעד הגאווה עם חוסר קלאס ומתחבק שם עם "מעריצים".

אולי פשוט כי המנהיגים שלכם גרועים וחסרי כריזמה?

אתה מתחיל להישמע כמו גיא פלג.

שונאים אותו או מקנאים בו כי הוא אשכנזי, חילוני, כוכב רשת, כוסון על, חכם ברמות.

צאו מהסרט שלכם. המנהיגים שלכם גרועים, שקרנים, לא עקביים, לא פחות מחברי הליכוד.

המצביעים שלכם לא יותר נאורים, לא יותר מחושבים, לא פחות כת, כלום.

כל דבר רע שיש בימין, אתה תמצא גם בשמאל וגם במרכז.

אני אחזור על זה שוב - זה שאתה חושב ככה זה תוצאה של עשורים של שטיפת מח בתקשורת.

אתה מבין כמה מגוחך זה נשמע?

אתם תחליטו מי יהיה ה"מנהיג" של מפלגה אחרת?

אתם פוסלים פשוט כי כרגע אתם לא יכולים לנצח אותו. אם הוא ילך ויהיה מישהו אחר, אז תתחילו לפסול אותו.

ובוא, שמענו כבר איך הימין זה עובדי אלילים, מנשקי קמעות, איך הדתיים משתלטים על תל אביב ועוד ועוד. ביבי זה רק סימפטום של השנאה שלכם למחנה הימין (לא ליכוד, לא ביבי, ימין).

שמע גדי, אתה פראייר.

• מצחיק 1
פורסם
לפני 24 דקות, gadik6 כתב:

אולי באמת לא צריך אתכם בצבא?

ככה לפחות נדע מראש שאנחנו משחקים בהרכב חסר.

בהחלט.

מי אמר "...לא צריך טייסות, אבל בלי הממשלה אי אפשר"  ?

- - אחרי מכת שמש זה יכול להסלח.

מסי זה לא רק ליאו - אסקורט, טריומף, אלפאסוד, מטרו, אונו, פונטו, I30, קונה.

פורסם
לפני 8 דקות, gadik6 כתב:

רגע, לא ככה עובדת דמוקרטיה?

ראש המפלגה הגדולה, או זאת בעלת הסיכוי הגדול ביותר להקים קואליציה, הוא זה שמקבל מנדט מהנשיא?

למה צריכים לשבת "תחת" מישהו אם "אנחנו" המפלגה הכי גדולה?

זהו שגם כשלא היה ראש המפלגה הגדולה ולא היה לו סיכוי להקים קואליציה הוא נהג באותה הצורה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם (נערך)
לפני 5 דקות, Night Driver כתב:

זהו שגם כשלא היה ראש המפלגה הגדולה ולא היה לו סיכוי להקים קואליציה הוא נהג באותה הצורה.

גנון. אז אם ביבי עשה ככה אז אנחנו נעשה ככה.

אני אגיד לך ככה, אם הליכוד לא תהיה המפלגה הכי גדולה, ותהיה אפשרות, אני אשמח שהיא תיכנס לממשלת אחדות, תחת ראש ממשלה אחר, בלי מפלגות ערביות, בלי מפלגות חרדיות ובלי יאיר גולן.

אבל, אני די בטוח שהרוב כאן, לא יסכימו לאותה "פשרה" אם הליכוד כן תהיה בראשות הממשלה. ואז תבכו עוד 4 שנים למה החרדים מקבלים תקציבים ועושקים את המדינה.

עריכה אחרונה על ידי gadik6

פורסם
לפני 9 דקות, gadik6 כתב:

אני אגיד לך ככה, אם הליכוד לא תהיה המפלגה הכי גדולה, ותהיה אפשרות, אני אשמח שהיא תיכנס לממשלת אחדות, תחת ראש ממשלה אחר, בלי מפלגות ערביות, בלי מפלגות חרדיות ובלי יאיר גולן.

אבל, אני די בטוח שהרוב כאן, לא יסכימו לאותה "פשרה" אם הליכוד כן תהיה בראשות הממשלה. ואז תבכו עוד 4 שנים למה החרדים מקבלים תקציבים ועושקים את המדינה.

אני חושב שחוץ מיאיר גולן והערבים כולם היו חותמים על זה. 

הפוך ממש לא.

פורסם (נערך)
לפני כשעה, gadik6 כתב:

אתם תחליטו מי יהיה ה"מנהיג" של מפלגה אחרת?

אהבתי שדילגת בקלילות על עיוות המציאות שעשית כאילו זה כלום וקפצת לעיוות אחר. אף אחד לא ניסה להחליף את המנהיג של הליכוד. אמרו שלא יהיו בממשלה תחתיו. אם זה היה חשוב לו, היה ניתן לבחור ראש ממשלה אחר, גם הוא מהליכוד. זה לא היה הופך את אותו אדם למנהיג הליכוד. אבל למה ליפול לזילות האמת הזו, נתניהו אמר בעצמו לפני הבחירות שהוא רוצה להקים ממשלת ״ימין על מלא״ ושהוא מחשיב את החרדים כחלק מהימין הזה.

אז זה לא שהוא נאלץ להיכנע ללחצים שלהם, הוא תכנן לקנות את קולם. להזכירך רק ברית האחים בנט ולפיד מנעה ממנו להכניס את החרדים בפעם הקודמת. 

באמת חבל שאתה משקר לעצמך ככה

לפני כשעה, gadik6 כתב:

ביבי זה רק סימפטום של השנאה שלכם למחנה הימין (לא ליכוד, לא ביבי, ימין).

נקרעתי מצחוק. אני מבין שכבודו יודע למי הצבעתי בעשרים השנים האחרונות 

יש הרבה בעיות בליכוד של היום, אבל לפני עשור המצב היה אחר. עד היום אני מאוד מעריך את שר האוצר נתניהו שקיצץ בקצבאות ילדים.

אבל אם אתה לא רואה מה קרה למפלגה הזו בשנים האחרונות, קצת עצוב לי. גם למה שפעם נחשב ימין.

היום זה רק מי צועק יותר חזק, מי גורם למדינה יותר נזק. במקום להקיא את הקיצונים שרק מרחיקים מהמטרה עליה הם מצהירים, מחבקים אותם ומתיישרים מאחוריהם

עריכה אחרונה על ידי הצילינדר השישה עשר
  • אהבתי 1
פורסם
בתאריך 14.7.2026 בשעה 10:55, gadik6 כתב:

אז אם לסכם - אם אני בוחר להצביע ליכוד, אני עושה את זה כבחירה מודעת, לא כי בא לי לעשות דווקא, לא כי "שטפו" לי את המח, ולא כי אני מרגיש מקופח או כי ביבי הוא מלך ישראל. אני עושה את זה למרות כל החסרונות והבעיות.

אם אחרי ה7.10 אתה מצביע ליכוד אז כן אתה חבר כת שטוף מוח.
אם אחרי כל השקרים וההבטחות חסרות הכיסוי של נתניהו מאז אתה עדיין מצביע ליכוד כנ״ל.
אם אחרי ההרס השיטתי שעשו כאן מאז כנ״ל.
אם אחרי החוקים שעברו בכנסת בשבוע האחרון אתה מצביע ליכוד כנ״ל.

בקיצור, תמשיך לספר לעצמך סיפורים העיקר שאתה מבסוט.

• אהבתי 4
  • רעיון טוב! 1

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם (נערך)
לפני 52 דקות, הצילינדר השישה עשר כתב:

אהבתי שדילגת בקלילות על עיוות המציאות שעשית כאילו זה כלום וקפצת לעיוות אחר. אף אחד לא ניסה להחליף את המנהיג של הליכוד. אמרו שלא יהיו בממשלה תחתיו. אם זה היה חשוב לו, היה ניתן לבחור ראש ממשלה אחר, גם הוא מהליכוד.

אני לא ממש מבין. אנחנו להקת זאבים או מה?

הוא לא "מנהיג" (הכנס את הבדיחה על "לא מנהיג" כאן) אלא ראש מפלגה.

אחת הסיבות שמצביעים למפלגה היא ראש המפלגה, וראש המפלגה יהיה ראש הממשלה כמו שהסברתי.

ובוא, אני אשמח לשמוע מי יהיה ראש הממשלה במקומו. יריב לוין, מספר 2 בליכוד?

אני בטוח שתעופו עליו.

כמו שאמרתי, השנאה או החרם על נתניהו זה רק סימפטום של תופעה רחבה יותר.

באמת חבל שאתה משקר לעצמך ככה

נקרעתי מצחוק. אני מבין שכבודו יודע למי הצבעתי בעשרים השנים האחרונות 

אני לא יודע למי הצבעת וזה לא מעניין אותי. דיברתי על השנאה לימין, לא עליך ספציפית.

אבל אם אתה לא רואה מה קרה למפלגה הזו בשנים האחרונות, קצת עצוב לי. גם למה שפעם נחשב ימין.

היום זה רק מי צועק יותר חזק, מי גורם למדינה יותר נזק. במקום להקיא את הקיצונים שרק מרחיקים מהמטרה עליה הם מצהירים, מחבקים אותם ומתיישרים מאחוריהם

כי במפלגות אחרות זה שונה?

תעשה לי טובה.

יאיר גולן, פוליטיקאי שההישג הכי גדול שלו בפוליטיקה זה המצור על המספרה של שרה ויציאות לא מוצלחות.

אולי לפיד, שלא מסוגל להישאר עקבי 5 דקות, בור חסר השכלה, ועם מפלגה שבה באמת חשוב מי צועק מספיק חזק, לא משנה על מה.

מספיק להקשיב לקארין אלהרר עם הערות הביניים שלה בועדות. אפס תרומה לדיון.

הכי קל להאשים את הימין או את הליכוד בהקצנה, אבל השמאל ואפילו חלק מה"מרכז" אשמים בכך לא פחות.

לפני 47 דקות, farkash7 כתב:

אם אחרי ה7.10 אתה מצביע ליכוד אז כן אתה חבר כת שטוף מוח.

שטופי המח זה אנשים כמוך.

אתה בטח גם בטוח שהיועצת המשפטית היא אחלה ורונן בר היה ראש שב"כ מצוין, לא?

כמו שכתבתי, ערוצי התעמולה עשו יופי של שטיפת מח.

אם אחרי כל השקרים וההבטחות חסרות הכיסוי של נתניהו מאז אתה עדיין מצביע ליכוד כנ״ל.

שקרים זה מה שאתה רואה בטלוויזיה, כמו ה"חדשות" על משפטי נתניהו ואיך הוא תכף מורשע בשוחד, או איך טראמפ תכף נוטש אותנו, או איך לא תהיה תקיפה באיראן.

אם אחרי ההרס השיטתי שעשו כאן מאז כנ״ל.

כן אני זוכר את זה מצוין. לא יהיה לכם צבא, לא יהיה לכם הייטק. אני זוכר מצוין מה עשו פה שנתיים. 

זאת אחת הסיבות לכך שאני שוקל להצביע לליכוד. כי הצד השני משמעותית גרוע יותר.

עריכה אחרונה על ידי gadik6

פורסם
לפני 4 דקות, gadik6 כתב:

וראש המפלגה יהיה ראש הממשלה כמו שהסברתי.

בממשלת השינוי ראש הממשלה לא היה ראש המפלגה הגדולה ביותר, והמדינה לא הגיעה לקיצה. האידאולוגיה ניצחה את האגו. אבל האדם המדובר לא מסוגל לא להיות ראש ממשלה.

את החפיפה לראש ממשלה אחר הוא עשה בחצי שעה. אדם שהייתה חשובה לו המדינה היה בולע את הרוק ומעביר מקל כמו שצריך. אבל זו אכן לא להקת זאבים, זה גן ילדים.

זוכר למה בנט פירק את ממשלת השינוי? זוכר את החוק שעמד על הפרק? חבל שבנט לא נתן לליכוד להצביע נגד הארכת החוק. היית רואה את ה״ימין״ מצביע נגד הישארות בשטחים. אולי זה היה שובר משהו.

אני באמת חושב שכדאי שתבחן כמה גרסאות של המציאות שערכת בעמוד וחצי, החל מפסילת הבוחרים, לפסילת הליכוד, להחלטה מי יעמוד בראש הליכוד. כולן הזיות, דפי מסרים. ואתה עושה את זה לעצמך, כי אחרת זה עלול להישמע הגיוני. אם אתה צריך לשקר לעצמך כדי להצדיק את החלטתך, משהו כאן לא בסדר.

מזכיר את סיפור כרם נבות

פורסם
לפני 24 דקות, gadik6 כתב:

שטופי המח זה אנשים כמוך.

כמו שכתבתי, ערוצי התעמולה עשו יופי של שטיפת מח.

גדי, אשמח לשמוע מה לדעתך היה טוב בכונה שלהם מבחינת הישגים ומה הכשלונות.

פורסם
לפני שעתיים, gadik6 כתב:

אז אני מבין שהסכמנו שחוק יסוד לימוד תורה לא כזה נורא.

מי זה הסכמנו?

• אהבתי 1

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם (נערך)
לפני כשעה, gadik6 כתב:

שטופי המח זה אנשים כמוך.

דעתי היא שאם מה שוולדמן סיפר על השיחה שלו עם רונן בר הוא נכון אז רונן בר צריך לשבת בכלא הרבה שנים והפנסיה שלו צריכה להימחק. גם לפני הראיון הזה חשבתי ככה, אבל הראיון רק חיזק ואישש את זה אצלי.
אגב עוד אנשים ממערכת הביטחון צריכים לשבת בכלא, לא רק הוא.

היועצת המשפטית היא יותר מאחלה. היא גיבורה.

עריכה אחרונה על ידי farkash7
  • אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 58 דקות, gadik6 כתב:

זאת אחת הסיבות לכך שאני שוקל להצביע לליכוד. כי הצד השני משמעותית גרוע יותר

גרוע באיזה מובן? כש"הצד השני" היה בשלטון, איזה נזקים הוא גרם לעומת שלטון הליכוד ב15 שנים האחרונות?

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם (נערך)

עזוב אותו נו. שאתה בכת אתה לא ממש מחובר למציאות.
תן לו להמשיך לצרוך ערוץ 14 ולספר לעצמו סיפורים.

עריכה אחרונה על ידי farkash7

פורסם
לפני 14 דקות, farkash7 כתב:

תן לו להמשיך לצרוך ערוץ 14 ולספר לעצמו סיפורים

יכול להיות שאתה צודק, אבל אני לא חושב שהגישה הזו נכונה. ככה מקבלים מדינה כמו המדינות השכנות. 

יש וידאו ששלחו כאן של פרופסור מרוקאי אאל״ט שמסביר איך עשורים שלמים מכרו לערבים במזרח התיכון שהחינוך שלהם בקאנטים בגלל ישראל, שהכלכלה בקאנטים בגלל ישראל, שהמנהיגים שלהם עושים הכל נהדר אבל היהוד הורסים להם את הכל. כך היו להם מנהיגים שנשארו עשורים בשלטון ותמיד מצאו אחרים להאשים בכישלונם.

אני חושש שאם נמשיך בכיוון הזה נגמור ככה.

• אהבתי 1
  • תוכן חדש...