Jump to content

רוןS

  • הודעות

    664
  • כאן מאז:

  • ימים ב"תורמים ביותר"

    1

כל מה שפורסם על ידי רוןS

  1. מצגות יפות. ולא נשאר זמן להכין מצגות כאלה כדי לשפר את מעמדנו בעולם. ** הציעו לנפוליאון כמה וכמה פעמים לטפל בסינואר, אבל החמס היה נכס. המנהיג הגדול עם האהל הקטן.
  2. אחרי הפדיחה שהיתה עם הדובר? אם על כל פדיחונת תפסול, מי ישאר ? * תהיה לנו מערכת בחירות עם הרבה פאדיצ'ות, לא לדאוג.
  3. מתנצל להפסיק לשניה את נושא היועצת בזוטה זעירה, קטאר עוזרת לאיראן לעקוף את ההגבלות ומספקת לה חומרים המשמשים בתעשיית הנשק. הפתעה מרעישה. ובנתיים בארץ, מהישגי הממשלה: עובדים על חוק השתמטות. גאווה ישראלית.
  4. היועצת פוטרה מתפקידה, ועכשיו ממלאים אחר ההוראות שהורישה. מורשת היועצת. Stairway To Heaven
  5. ========= עוד במימון הממשלה. הפגנת חרדים מתוכננת למחר. שר הבטלא הודיע מראש שכל שוטר שינסה לבצע את תפקידו - כמו בהפגנה האחרונה - יפוטר. הצפי למחר - התנהגות מאופקת של המשטרה, התנהגות לא מאופקת של החרדים.
  6. הוא כותב שיש.
  7. אני נוסע בתחבצ קרוב לשנה. אצל רב הנהגים בולטת הנהיגה האגרסיבית, האצה, בלימה. לגבי בלימה, לא ברור מה ניתן לעשות מבחינת כיול. לגבי שליטה בהאצה, ב-F16 קיימת מערכת לתיקון שגיאות נהיגה יותר מ-20 שנים, קל וחומר לגבי "טעות" של טייס אוטובוס. **** לא מזמן נסעתי עם אחד פראי כזה. עלתה בחורה צעירה, לא הספיקה להתיישב , האוטובוס זינק, היא נפלה על העמוד עם המכשיר רב-קו, צעקנו לנהג לעצור, ואז החמ-ר בלם בחוזקה והיא התגלגלה ונחבטה בתא הנהג. אחרי זה קרה נס... האוטובוס התחיל להתנהג יפה, האצה, בלימה כפי שרצוי. מסקנה: אפשר להסתדר בלי כיול, אבל אם אפשר לכייל, למה לא?
  8. האם עקב חוות דעת שליליות (0)כוכבים, מחייבים את היוצאים מהמסעדה לצלם את עצמם בחיוך מרוח ? יש קשיי ראיות, הם מעלימים ראיות ? רק שואל.
  9. מה. לא ברור שהיתה בגידה, הם רק קבלו כסף - חסכון לאוצר. פינדר, ראייה קשה מסתובבת בחו"ל ומסרבת להגיע להעיד - עוד חסכון לאוצר..
  10. אוקיי, מחדד. אם נכנס ברכב הזה מישהו מאחור מפני שלא הספיק לעצור, חברת הביטוח תפצה ?
  11. א. אתה מסכן את עצמך בנסיעה ללא אורות בלם תקינים. לנוסעים מאחוריך אין התראה כשאתה בולם. ב. עפ"י הידוע לי רכב ללא טסט בתוקף אינו מכוסה ע"י הביטוח.
  12. אם עדיין לא הורדת, יש SM של פיליפס כאן. תמצא שם הסברים על המערכת, כולל סכמות. פיליפס קראו למערכת MFB. הצצתי קצת בהיצע שמופיע ב-EPAY, מחירים מטורפים יחסית.
  13. עדויות לאלימות משטרתית בהפגנת קפלן לא זכור לי...... תאכל תרד, שמיר, בצל עמבה, עד שתזכר.. ************************* בהפגנה שארגן הימין הגיעו בהסעות מסודרות משפחות שלמות, פרקו בקפלן וטיילו גם באיילון, כולל עגלות תינוקות, ללא כל חשש.
  14. מה שאני שומע זה, אוי אוי אוי - התעללות בפשתן. בקפלן זרקו רימונים על המפגינים. הזורק זכה לקידום... לא זכור לי ? גזר משפר את הזכרון.
  15. לוגיקה בסיסית, אם "לא טיפלו בו כמו שצריך" ולמרות זאת שרד 150K, מה היה אורך החיים שלו לו טופל לפי הספר ? בנוסף, רצוי לא לאמץ את הרכב לפני שחום השמן מגיע לטמפרטורת עבודה, וכנ"ל בסיום הנסיעה, לאפשר למנוע "להתקרר" חצי הדקה לפני הכיבוי.
  16. אני מניח שכרגע מותקן המצבר המקורי של הרכב. מצברי סטארט\סטופ נטענים בזרם גבוה יותר שמעמיס עומס מיותר על מערכת הטעינה אם היא מיועדת למצבר רגיל. אם הגיע זמנו, צריך להחליף במצבר מהסוג שקיים ברכב.
  17. גם אני חשבתי בצורה דומה כשראיתי את הטנדרון Mהירו עם 1100 כ"ס, כשברור שהכח לא מיועד למהירות אלא לשטח. 425כ"ס ברכב חשמלי (כבד) ? פחות אוברקיל ממה שנראה על הניר. ותמיד כיף ללחוץ ברכב שמגיב.
  18. בתעלת לה מאנש ? הם היו בטיול אחרי הצבא.
  19. ראיון עם מייגן קלי - וואנס לא הכחיש את המימון הכספי לאיראן, (רק התעקש שהמקור לא יהיה כסף אמריקאי). כשמייגן העירה שבלבנון עדיין יורים, החכם ענה ש"יורים פחות". והדבר הזה מועמד להיות הנשיא הבא ! ---- הראיון בטמקא
  20. ועוד אחד, הם יכולים לאיים על השכנות, ואז השכנות מפעילות לחץ על הצ'יקן. מסתבר לאט לאט שהידיד הגדול של ש.בן ש. מאבד את הסבלנות. "ג'ולאני יטפל בזבאללה", רעיון גאוני, כמעט כמו ריביירה בעזה. אפשר לראות בישראלים של I24 את השופרות מתפתלים בנסיון להסביר את המשמעות של המציאות החדשה.
  21. גם אני רוצה להוסיף בתגובה ל... (בלי שמות) ועל אותו משקל - "מגיע לטלי גוטליב פרס לבטחון ישראל". ---- כשג'יי D ואנס אומר: "יכול להיות שההסכם לא ימצא חן בעיני ישראל" למה הוא מתכוון ?
  22. נשארו כמה ארגזים של שמפניה במחסן, משנה לך הצבע ? --- או להחליף את הגרב.
  23. אכן, זכור לי שהפונטו נמסר באזור הזה, המוסך המרכזי גם היה קרוב, מול בינת בערך. השתנה קצת מאז.
  24. סופו של האונו שנגנב. כשבאתי להודיע בתחנת המשטרה, השוטר סיפר שבאותו הלילה נגנבו 11 כאלה. רכב מבוקש. הבא בתור היה הפונטו. לא היו תקלות מההתחלה או שככה חשבתי. הרכב נפגע בתאונה והועבר למוסך שמשון הידוע לקבלת חוות דעת. לחיים הספיקה הצצה מסביב ומבט אחד בתחתית - האוטו "טוטאל", אבל אתה יודע שהיתה לו תאונה בעבר ? "מה פתאום, אני יד ראשונה, לא היתה שום תאונה". חיים שלח את היד הזיז את הגומיית אטימה של הדלת האחורית, ומתגלה שם תיקון צבע. אז קוזנם, M,M. הרכב הבא לא יהיה פיאט. חיפשתי האצ' קצת יותר מרווח, היונדאי התחיל להשריש שורשים, שנה שניה בארץ עם כתבות אוהדות, נסיעת מבחן עברה בסדר, גם האישה אישרה, נרכש I30. בעצם הוא לא שייך לשרשור, מפני שהכל עבד בצורה תקינה מהיום הראשון בניגוד לאירופאיות. מלבד טיפולים בזמן במוסכי החברה, נוזל קירור היה צריך להוסיף בפעם הראשונה רק אחרי 4 שנים.
×
×
  • תוכן חדש...