Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צמיגים חדשים Michelin Primacy 4

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,
אני צריך להחליף ארבעה צמיגים לפורד פיאסטה (195/50R15 82V), ואני די סגור על Michelin Primacy 4.

לאחר שבדקתי בכמה מקומות שמוכרים צמיגים, קיבלתי תשובה שאין את הדגם הזה במלאי אצל היבואן, וגם אין צפי לחידוש המלאי. במקום זאת הציעו לי את Michelin Pilot Sport 3.

האם מישהו קנה לאחרונה צמיגי Michelin Primacy 4? אם כן, איפה אפשר להשיג אותם? (ולא ממלאי ישן)

והאם באמת היבואן כבר לא מייבא את הדגם הזה? ה-Pilot Sport 3 הוא צמיג די שונה מה-Primacy 4, ולכן ההחלפה הזו נשמעת לי קצת מוזרה.

פורסם (נערך)

נראה שגם בחלק מהשווקים באירופה אין יותר את הפרימסי 4 במידה הזו (בכלליות יש כבר דור 5 מזה זמן, אבל לא במידה שלך).

הפילוט ספורט 3 הוא גם "ענתיקה" והיום גם כבר בדור 5, אבל מישלין המשיכו במידה שלך רק עם ה-3, שסביר שעבר עדכונים קלים מאז יצא במקור (מאחר ויש לתת-דגם מסוים שלו גם תאימות לכאורה לרכבי EV) אי שם לפני יותר מעשור.

מה לגבי אפשרויות אחרות מקבילות יחסית שזמינות לכאורה במידה שלך?

גודייר אפישנטגריפ פרפורמנס, הנקוק K125, קלבר דינקסר HP4, פאלקן ZE310. ואולי אפשרויות אחרות מוכרות שלא ראיתי באתרים.

עריכה אחרונה על ידי Tom_22
פורסם

למה אתה מתכוון? למישלין עצמם? כן, דור 5 שהזכרתי הוא העדכני (ובעקרון גם 5 אנרג'י). אבל הוא לא זמין בכל המידות.

אם חברות אחרות, אז ציינתי כמה דגמים כאלו (אם כי גם להם יש דורות מעודכנים). 

חפש בפורום המלצות עדכניות או פתח שרשור משלך, לפני שאנחנו משתלטים פה על השרשור, עוד בטרם פותה"ש הגיב ומצא פתרון. 

פורסם

עברתי מהפרמסי 4(+) לפרמסי 5 במידה 55/205/16 ואני חייב להגיד שמדובר בשנמוך בכל מה שנוגע לאחיזה ו"חיבור לכביש"

עדיין יחסית שקט. בלימה חזקה לא יצא לי לחוות ומאז כבר מכרתי את הרכב. אבל קח בחשבון.

בדיעבד היה שווה לי לעבור למותג אחר ולא להתעקש על מישלין

• מעניין 1
פורסם (נערך)

זה מענין, כי קראתי בכמה מקורות כולל בפורום, שגם הפילוט ספורט 5 ככה ביחס ל-4.

כנראה שמישלין תיעדפו מעט יותר פרמטרים אחרים שהשפיעו על האחיזה וההתנהגות. 

האם קוד עומס ומהירות גם היו זהים בשני המקרים? האם זכור לך מדינת ייצור של שניהם? 

עריכה אחרונה על ידי Tom_22
פורסם
לפני 8 שעות, shaigot כתב:

האם מישהו קנה לאחרונה צמיגי Michelin Primacy 4? אם כן, איפה אפשר להשיג אותם? (ולא ממלאי ישן)

והאם באמת היבואן כבר לא מייבא את הדגם הזה? 

אני קניתי את הזוג האחרון שהיה במלאי אצל היבואן, לפני כמה שבועות. לגבי צפי לחידוש יבוא - הייתי בודק ישירות עם היבואן. 

• אהבתי 1

פורד פיאסטה 1.25 ידנית 2012

פורסם
לפני 20 שעות, Tom_22 כתב:

זה מענין, כי קראתי בכמה מקורות כולל בפורום, שגם הפילוט ספורט 5 ככה ביחס ל-4.

כנראה שמישלין תיעדפו מעט יותר פרמטרים אחרים שהשפיעו על האחיזה וההתנהגות. 

האם קוד עומס ומהירות גם היו זהים בשני המקרים? האם זכור לך מדינת ייצור של שניהם? 

לא זוכר את ארץ המקור של ה-4+ אבל כן זוכר שזה היה מהצד האירופאי "הטוב".

ה-5 מתאילנד(שלפי מה שאמרו לי הוא עדיף על טורקיה/סין ויותר קרוב באיכות בקרה/ייצור לאירופאי הקלאסי/יפן/קוריאה/ארה"ב)

התקשרתי לכמה וכמה פנצ'ריות וכמעט אף אחד לא נתן מידע נורמלי

אז התפשרתי על התאילנדי

בכל מקרה לא ציפיתי לשנמוך מורגש בנסיעה מנהלתית

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...