Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

בשעה טובה קיבלנו מפתח לדירה, אחרי 3.5 שנים של תמ"א 38.

זה לא היה פינוי-בינוי, אבל הדירה חדשה לגמרי מא' עד ת', חוץ...

חוץ מזה שהיא שימשה כמשרד האתר, ולכן נעשה שימוש במזגן ובכלים הסניטריים מרגע שהותקנו.

הובטח לי ניקיון יסודי והחלפת מסננים במזגן יחד עם הפעלת אחריות מרגע הכניסה לדירה.

המקום מסביב הוא עדיין אתר בנייה, אבל עשו לנו "מסדרון תמ"א" כדי שיוכלו לבצע מסירה.

מעבר מתוכנן לסוף יולי.

מחפש המלצות לכמה דברים:

1. חברת ניקיון - לערוך ניקיון יסודי באמת, לא חפיף כדי להגיד 'עשינו' (זה יש לי מהקבלן...),

אלא בערך כמו ההבדל בין שטיפה בתחנת דלק לבין דיטיילינג אמיתי ברכב.

2. הובלה - לא בא לי לעשות שוב עם החאפר שהוביל אותנו ביציאה מהדירה. מחפש מישהו רציני ויעיל.

לגבי מנוף אני עוד לא סגור, אבל כנראה נשתמש בזה שעובד עם הקבלן ונמצא שם יום יום.

3. אלומיניום - המלצה על איש אלומיניום להתקנת רשתות בחלונות,

ולשדרג את 2 החלונות של חדרי השירותים מפתיחה חלקית (קיפ) לדריי-קיפ שמאפשר גם פתיחה מלאה.

תודה

עריכה אחרונה על ידי BoazB11
  • אהבתי 1
פורסם

אני אתן את השנקל הקבוע שלי: המידרג. עוד לא התאכזבתי מאף בעל מקצוע שהגיע דרכם, בין אם זה התקנת דוד שמש או הובלה. 

ממש לאחרונה הובלתי שני רהיטים מהבית של אימי ז"ל בקיסריה לדירה שלי בקריית אונו - במקום לחפש המלצות פשוט פתחתי את המידרג ובחרתי באחד משלושת הראשונים (בדירוג המלצות). הבחור הגיע בדקה שנקבעה והיה שרותי ויעיל ברמה שלא מצפים מה"מקצוע" הזה. הייתי רושם את שמו פה אבל אני לא יודע אם הוא מתעסק בהובלת דירות (יש מה שנקרא "הובלות קטנות" ושם חיפשתי). 

מה שגורם לזה לעבוד הוא שאת ניהול ההמלצות מבצעים נציגי האתר, לא בעלי המקצוע עצמם - לאחר השלמת העבודה מתקשר אליך נציג ורושם את הביקורת שלך, שמתפרסמת בדף בעל המקצוע. 

אם כבר, אלו שהגיעו דרך המלצות פה לאוזן היו לא משהו. קצת כמו בליינד דייט שמי ש"משדך" עושה את זה מתוך כוונה טובה אבל לא ממש מתאים את הצדדים אחד לשני/ה - הקריטריון היחיד הוא סטטוס "פנוי" וזהו. טוב, גלשתי. 

• רעיון טוב! 6
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

עברנו דירה לפני שבוע.

מובילים, בדוק את "הובלות השועל". באמת שאין מילה רעה להגיד עליהם. עובדים יעיל ושקט, בקושי שומעים אותם. פירקו את הרהיטים הגדולים והרכיבו מחדש בלי נזקים ובלי בעיות. הצליחו להכניס הכל ללא מנוף באמצעות המעלית, אבל זה תלוי בבניין.

ניקיון אין לי על מי להמליץ, כי הליצנים שקבענו איתם מראש להגיע לנקות את הדירה פשוט לא הגיעו ולא ענו לטלפון. לא בטוח אם לפי חוקי הפורום מותר לכתוב כאן את שם החברה לצורך אזהרה, אכתוב לך בפרטי אם תרצה.

רציתי להזמין מישהו ממדרג, אבל לא היה מישהו פנוי בתאריך הזה. כדאי לקבוע הרבה זמן מראש.

כמובן מצטרף להמלצה על מדרג. אחלה אתר.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 5 שעות, yohai71 כתב:

אני אתן את השנקל הקבוע שלי: המידרג. עוד לא התאכזבתי מאף בעל מקצוע שהגיע דרכם, בין אם זה התקנת דוד שמש או הובלה. 

אני כן, פעם אחת בלבד, וגם אז לא אני זה שבחר את איש המקצוע הרלוונטי אלא בעלת הדירה.

אבל הם עדיין ההמלצה הקבועה שלי, כי אני יודע איך הם חוקרים לך את הצורה שלך כנותן שירות שמופיע באתר שלהם. סומך עליהם בשקט. 

אני עברתי כבר 2 דירות עם זוארץ, מחיפה לקריות ומהקריות לחיפה. אני לא סגור על האם הם נותנים שירות בעוד אזורים בארץ, אם כי לפי האתר שלהם נראה שכן. מרוצה. מקצועיים, יעילים, זריזים. נתנו הצעת מחיר כתובה אחרי שבא מישהו לראות את התכולה, יש ביטוח, הכל מסודר.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
לפני 18 שעות, BoazB11 כתב:

1. חברת ניקיון

מהנסיון שלי, זה תחום חאפרי לגמרי. מבריזים, עובדים עם חומרים בניגוד למוסכם, מנצלים עובדים. ההמלצה שלי, אל תסגור עם אף אחד אלא אם קיבלת עליו המלצות ממישהו שאתה מכיר אישית. וגם אז, תדאג שיהיה איתם מישהו בדירה לאורך זמן העבודה.

לפני 18 שעות, BoazB11 כתב:

2. הובלה

אני אמליץ שוב על אתר getmoving, לא רק שיש לו ממשק מעולה שעוזר לך לעשות רשימה של כוווולללל הדברים שצריך להעביר, כולל לפחות 5 שלא חשבת שצריך להזכיר, הוא שולח את המכרז למובילים שעובדים איתו, אתה מקבל מספר הצעות מחיר ובוחר עם מי לסגור. בהמשך הם מתקשרים לקבל חוות דעת. 

עברתי בעזרתם פעמיים, בכל פעם עם מוביל אחר, בשני המקרים קיבלתי העברה עם שירות מצויין. מחיר, עמידה בזמנים, מקצועיות.

טיפים לארגזים:

1. אפשר לקנות, אפשר לבקש מהמוביל, אפשר לאסוף לבד. אם אתה מעדיף לבד, לחפש מקומות עם מספר עסקים קטנים, שלא מצדיקים להחזיק מדחסה, ויש להם קרטוניה כמו פעם. (מרכז שכונתי, תחנת דלק עם חנות ונוחות ופנצ׳ריה...)
  2. לדאוג לארגזים בגדלים שונים. מאוד שימושי.
  3. סימון לכל ארגז:
    1. בחלק העליון מה יש בו. 
    2. מכל צד, לאיזה חדר שייך
    3. לסמן בצבע אחר ארגזים שחשוב לפרוק ראשונים (עם טוש. או סרט דביק)

פורסם

יש שרשור שגולדן פתח לא מזמן. אז למרות שאופי ההעברה שלו שונה לחלוטין משלכם יש בו עצות טובות.

אם יש ילדים צעירים למצוא מקום שיארח אותם ביום המעבר, אפילו ללילה אחד (בתלות בגיל ובאפשרויות).

לוודא שכל הההתקנות מוכנות ופועלות לפני יום המעבר. לי, למשל, היתה בעיה במערכת הגז שהתגלתה יום לפני המעבר, נאלצנו לרכוש כיריים אינדוקציה ולהמתין 3 ימים אחרי המעבר עד שהותקנו. מצד שני - חפצים שבירים צריכים להיות מוגנים שלא יפגעו.

לוודא שמשאית ההובלה נמצאת אצלכם לכל המאוחר ב-6 בבוקר. במעבר הראשון שלנו, עדיין עם מעט מאוד ציוד, הגעתי מתורנות בשעה 6 בבוקר והמשאית כבר היתה עמוסה, שעתיים אח״כ פרוקה. בשעה 6 בערב כבר ארחנו 15 איש לקוסקוס (טוב, היתה מי שהביאה את הקוסקוס, אבל הדירה היתה מסודרת, אפילו הוילונות תלויים). בהעברה האחרונה, עם 2 נגלות של המשאית, הדירה היתה שמישה לגמרי בערב יום המעבר ומסודרת סופית למחרת.

לא לשכוח שינוי כתובת במשרד הפנים ו״עקוב אחרי״ בדואר. אומנם הרבה גופים מתעדכנים ישירות ממשרד הפנים, אבל, בכל זאת, להכין רשימה רלוונטית של גופים שתרצה לעדכן, מקופת החולים ועד חברות האשראי.

לארוז את החפצים בצורה מסודרת, כשכל ארגז מסומן לפי חדר היעד שלו, כך שההתרוצצויות עם הארגזים יהיו מינימליות.

אם יש אפשרות - לתאם תיקונצ׳יק של הקבלן כמה ימים אחרי המעבר, כדי לתקן נזקים ששבטוח שיהיו, למשל קילופי צבע מהקירות. לוודא שיש לכם חומרים, למשל צבעים בקוד של הצבעים בהם הדירה נצבעה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...