Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 24 דקות, sperial כתב:

המקום צריך להיות מגודר היטב, אולי עם שמירה 24/7.

מי אמר שלא? כל גדר וכל מתחם ניתן לפריצה, לעיתים בקלות ולעיתים יותר קשה.

אם הפורץ נחוש, הוא יכנס, עם או בלי גדר.

להבדיל - הגדר הבילתי עבירה בעוטף, או חומות ההפרדה בשומרון. מי שמחפש מוצא את הדרך. 

הענישה המחמירה אמורה להיות מול הפורץ פחות מול  הנפרץ. 

בו נסתכל על זה אחרת- שמת מיגון לרכב שלך שחונה בחניה סגורה עם שומר בכניסה והרכב נגנב - אתה אחראי?/אשם? 

• רעיון טוב! 2

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

• תגובות 1.5 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

איך הצליח להגיע לאנקול עצמו - חידה. אחז בכבלים וגלש מלמעלה כמו טרזן?! נשגב מבינתי.

בנוגע לפריצה אל האתר עצמו - פעם ראשונה סבבה, אירוע נדיר ולא צפוי,

פעם שנייה - נו בחיאת.

• רעיון טוב! 3

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

נחכה למומחה שלנו למנופים כדי לדעת איך מגיעים לאנקול או על איזה כפתורים צריך ללחוץ כדי שיהיה יותר נוח להגיע אליו

• מצחיק 3

כי החיים הם לא רק קו ישר PSI

פורסם (נערך)

הקבלן מחזיק במקום ציוד בשווי עשרות מיליונים, שהגישה אליו על ידי מי שאינו מוסמך מלווה סכנות גדולות - ואז, פעמיים בתוך חודש, מטפסים לו על המנוף או המרפסת? זה שנפל/קפץ לפני חודש לא הספיק למשוך בדש מעילו?

עריכה אחרונה על ידי sperial
  • רעיון טוב! 2
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 34 דקות, sperial כתב:

בכלל לא חשוב האם נפל או קפץ. הבעיה היא עצם האפשרות שלו להגיע לגבהים..בדיוק כפי שציין ברווז - המקום צריך להיות מגודר היטב, אולי עם שמירה 24/7. אם פעמיים תוך חודש אנשים מגיעים לפינות מסוכנות יש בעיה במקום.

צודק 100%!

באמת לפי החוק בבטיחות בבניה כמו שלמדנו חייב להיות שומר 24/7 בכזה גודל של אתר בניה אבל תמיד יש אנשים טפשים בעולם הזה...

לפני 19 דקות, zaf כתב:

לכן לפי דעתי בעצרת משטרה הייתה צריכה לחכות מתחת לעגורן ופשוט לעצור את כל מי שהיה שם ולהטיל עליהם קנס של 2,000 שקליםכחוק כלפי מי שנכנס לאתר בניה כשהוא לא מוּרשה.

• אהבתי 1
פורסם
לפני 50 דקות, zaf כתב:

בו נסתכל על זה אחרת- שמת מיגון לרכב שלך שחונה בחניה סגורה עם שומר בכניסה והרכב נגנב - אתה אחראי?/אשם? 

זה כבר תלוי בחוקים.

אם זה היה בתוך יכולת חברת הביטוח, לשנות את החוק הקיים היום, אז כן. אתה היית אשם.

החוק כיום מגדיר את האחריות של בעל האתר למיטב ידיעתי.

המממ. 

עם קצת מחשבה יצירתית אולי יהיה אפשר להגדיר את ישראל כ"אתר בנייה" ולהטיל את האחריות- יודעים מה, לא חשוב, לא אמרתי כלום. שכחו מזה. 

יש למישהו קישור לחוק הרלוונטי לגבי האחריות של בעל האתר בבקשה?

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

"לאחר שחולץ הנער, הוא שוחח עם השוטרים וסיפר להם כי הוא עלה על המנוף הלילה לקראת חצות, ואז נפל ונחת על המשקולת, נתפס עליה וניצל בנס אחרי שנמתין כמעט שבע שעות עד שהוזעקו כוחות ההצלה.  "

מניח שהוא לא עלה לשם לבד 
אז איך אף אחד לא דיווח וגם איך אף אחד לא חיפש ילד שנעלם ללילה שלם.

כי החיים הם לא רק קו ישר PSI

פורסם
לפני 5 דקות, dinnnn כתב:

מניח שהוא לא עלה לשם לבד 
אז איך אף אחד לא דיווח וגם איך אף אחד לא חיפש ילד שנעלם ללילה שלם.

אין לו טלפון, להתקשר לצעוק הצילו בכוחות עצמו? 

רון פו, 

מזל שהוא לא באמת עושה את זה.

אם אדם נופל ממטוס באמצע הלילה, 

כנראה שיש לזה סיבה טובה...

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם (נערך)
לפני 12 שעות, yohai71 כתב:

בדיוק אני רואה את זה עכשיו בטיקטוק-יותר הזוי מזה אין

IMG_8264.png

IMG_8265.png

השאלה אם הפסטקה (שהיא כבדה אז היא סוג של משקולת אבל יותר נכון להגיד פסטקה או אונקל בעיברית-פשוט לא כולם ידעו מה זה אז אמרו משקולת)הייתה מעל הגג כשהוא הגיע לשם ואז השאלה כמה הגובה (בפתח תיקוה היה לי קטע שברעיון היה אפשר לרדת מהפסטקה לבניין מבחינת הגובה כי הבניין עולה ורק אז מגביהים מנוף וחוזר חלילה ואולי תיכנן לרדת לגג דרך הפסטקה-בטיקטוק עשו זוית צילום שלא רואים את הגובה מהגג

אבל בלילה המנוף יכול להיסתובב עם הרוח-אמרו שעובר אורח ראה אותו מלמטה

יתכן מאוד שעלו עוד בחורים ובחרו ליברוח -כדי לא ״להיסתבך בעצמם״ ונישאר רק זה שעשה מעשה הכי הזוי שאפשר

לפני 12 שעות, Haim_gds כתב:

ממנופאי למנהל עבודה? לא ידעתי כי בכלל אפשרי. דב, נתקלת בזה?

דוד

יש כאלה שנישבר להם להיות מנופאי אז לומדים אחראי בטיחות ושם אתה קרוב לעניינים ולומד מנהל עבודה-אחראי בטיחות זה עבודה של איזה 9000 בחודש אז היא לא מטרה בפני עצמה-ומנהל עבודה השאלה כמה צריך וכמה תפוס כבר אנשים נישאים שם עד גיל מופלג - אני עצמי לא הגעתי לזה אז לא יודע אחוזי הצלחה וכאלה אבל בהחלט יש מנופאים שפונים לשם

כניראה רצה ליקפוץ לגג וכשהגיע חטף רגלים קרות

IMG_8266.png

עריכה אחרונה על ידי דובצע
פורסם (נערך)

בחדשות המחלצים אמרו שהוא טיפס לגובה 300 מטר,

עלה עד הזרוע למעלה, ואז החליק ונפל תוך כדי שהוא נאחז בכבל,

ובסוף נתקע על משקולת האונקל הזה...

@דובצע זה נשמע לך הגיוני?

גם 300 מטר נשמע מופרך. 40 קומות זה 120-130 מטר, ועוד 50-60 הזרוע,

בקושי מגיע ל-200 מ' (כאילו שזה לא מספיק גבוה...).

ולהחליק על הכבל 40 מ' ולהיבלם על משקולת ברזל, גם נשמע מונפץ.

כשראיתי את הצילום שלו יושב על האונקל,

דבר ראשון שעלה לי בראש זה שמישהו הפעיל את המנוף והעלה אותו לשם מלמטה...

עריכה אחרונה על ידי BoazB11
  • אהבתי 3
פורסם (נערך)

אולי עיתונאים אמריקאיים שדיברו על 300 רגל (שזה קצת יותר מ-90 מ׳)? או סתם מישהו עם רגל קלה על משאבת הניפוח או יד קלה על המקלדת.

הסיפור כולו הזוי לחלוטין. התיאוריה של בועז מצריכה מישהו שעשה את דרכו לתא המפעיל, נכנס אליו והפעיל את המנוף. זה מרעיש וזה מצריך איזה ידע. ואז המישהו השאיר את הקורבן (הטמבל ששיחק עם הגלגלת הזו) תלוי באויר והסתלק (אולי בדרך התקשר לכוחות ההצלה? מי יודע). האירוע הזה דורש חקירה. טוב שלא תעופה בחקירה (אם הבחור הייה עף).

עריכה אחרונה על ידי sperial
  • אהבתי 1

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

הם מצאו דרך שהתפילות יגיעו יותר מהר למעלה. 

מי אמר שצריך לימודי ליבה? הנה, שבר את חוקי הפיזיקה.

פורסם
לפני 13 שעות, Haim_gds כתב:

2. כמה מהירים? מזכיר לך שלימודי ליבה שעברנו נמשכו כ 4 שנים בתיכון... בנוסף אתה אומר שאין בהם צורך מגיל מסוים? למה?

מכיר בחור צעיר בערך בן 25 לא ראש הכי חזק, יצא ישר מהישיבה למד  לתעודה של חשמלאי, לא מאמין שהשלים בגרות, כנראה לכל מקצוע משלימים את מה שנצרך לאותו מקצוע, כדי להיות חשמלאי אתה לא צריך ללמוד היסטוריה ואזרחות.

עבר: מציבושי כריזמה אייר 2002

הווה: ניסן אלמרה 2002

עתיד: רכב יפני עתיק ואמין מודל 2023

פורסם

תעודת חשמלאי באיזו דרגה? כי יש 7 דרגות חשמלאי, ובנוסף עוד שורת הסמכות ייעודיות.

מצאתי את הסילבוס של הנדסאי חשמל. תוכל למצוא את הדרישות במתמטיקה ופיזיקה

• תוכן חדש...