Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 8 דקות, Haim_gds כתב:

במקרה של תאונה מי יתבע כאשם.

כולם יחד, וכל אחד לחוד. מנסיון...

אח"כ כל אחד ירחץ בנקיון כפיו ויאשים את האחרים "אני יצאתי בחמש!" ו"מרשי חף מפשע"...

• תגובות 1.5 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
לפני 8 דקות, Haim_gds כתב:

לא מבין, על מי מוטלת החבות החוקית לכל זה? כלומר, במקרה של תאונה מי יתבע כאשם.

אז חייב פה 2 פרקים אחד מה לפי הספר והשני מה במציאות

1לפי הספר המנופאי אחראי ואם זה מאחורי קיר האתת אחראי כמובן שאם יקרה משהו גם מנהל עבודה או אחראי בטיחות ישאו באחריות מסויימת

2לפי המציאות אם יקרה משהו ישר יטייחו ראיות ויספרו איזה סיפור וכול אחד יחפה על השני

לפני 1 דקה, BoazB11 כתב:

כולם יחד, וכל אחד לחוד. מנסיון...

אח"כ כל אחד ירחץ בנקיון כפיו ויאשים את האחרים "אני יצאתי בחמש!" ו"מרשי חף מפשע"...

ברוך שכיוונתי לדבריך חחח אם זה לא היה עצוב-זאת אומרת מה שעצוב בעיקר זה הזריקת *ין מראש 

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

טוב חברים 

אז אחרי תקופה באתרים לא לרוחי ובקשה מהחברה לשים אותי באתר מסודר-בחורף זה בכלל קריטי

אז שלחו אותי להדרכה של דניה בבית חורון

והיום אני באתר שלהם ברמת אפעל-קרוב מאוד לאתר הקודם שלי באור יהודה שאני רואה אותו מפה-פשוט בצד השני של הכביש הראשי

אז א אני מקווה שיהיה פה טוב-המקום ניראה טוב אז שבאמת יהיה כזה

ב מדובר במנוף יאנג מאו 12 טון מרגיש טוב ונוח חוץ מהסולמות הישרים שזה לא נורא

זרוע 50 מטר גובה 60 מטר 

פורסם

יאנג מאו, נשמע כמו משהו שהחתול שלי אומר.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

כבר סיפר על יותר גבוהים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)
לפני 8 שעות, Night Driver כתב:

אתה מטפס על סולם בגובה 60 מטר?

יאפ הכי גבוה הייתי מטפס קבוע 90 מטר אבל בסולמות אלכסונים פה סולמות ישרים יותר קשוח

לפני 7 שעות, sperial כתב:

כבר סיפר על יותר גבוהים.

כשהבניין בנוי יש מעבר מהבניין אז זה טריקי

בסוף לא אהבתי פה את האתר גם המנוף לא זה גם הרבה עבודה-לא מחפש ליסבול כול החורף למה כבר סבלתי מספיק חח אמרתי לבעל החברה שיחפש לי הוא עצמו מנוף כי כבר חודשיים מושכים אותי פה בכחש

עריכה אחרונה על ידי דובצע
פורסם (נערך)

שאלה עקב המאורעות הערב , ציטוט:

מפרטים ראשונים עולה כי הנער נפל מגובה ממגדל בשלבי בנייה ורוב הסיכויים שכל מי שקשור לאתר הזה צפוי להחקר. כוחות משטרה של מחוז ירושלים נמצאים במקום והחלו בבדיקת נסיבות המקרה.

image.png.5b9f8b86bc3642d30eb263926b6b0846.png

image.png.378d7e14ec6c9765c9b0da01b391d66c.png

עד כמה טיפשות/טמטום/חוסר מודעות/זילזול מופגנים בארוע כזה, שאגב רואים גם בעצרות המוניות אחרות של הקהל הזה. 

ומי שיעמוד לדין יהיה - מי שקשור לאתר (קבלן? ) כי לא מנע יכולת לפרוץ לאתר לעלות למבנה או למנוף? 😡

עריכה אחרונה על ידי zaf
  • מבאס 1

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם (נערך)

אתר בניה מאוד מסוכן יש שם פירים ועוד מכשולים  לכן הקבלן צריך לשים שומר לנעול את המנוף וכולי

עריכה אחרונה על ידי דובצע
פורסם

לא נראה ששומר ונעילת מנוף מנעו כאן משהו.

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם

תהיה שם הדבקה בקורונה?

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני שעה, דובצע כתב:

אז אם הכול היה שם בסדר הוא יצא זכאי

תלוי בנטייה הפוליטית שלו, תאכל'ס.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

ציטוט :

מפגינים פרצו את מעגלי האבטחה, טיפסו על מנופים ורבי-קומות
צעיר כבן 20 נפל ממגדל שבנייתו לא הושלמה, כשחבריו מדווחים כי ביקש לשים קץ לחייו • במקביל, חרדים טיפסו על מנופים, תחנות דלק ובניינים שבנייתם לא הושלמה

המגדל שממנו קפץ הצעיר היה מאובטח במספר מעגלי אבטחה בהם: גדרות, מערכת קודן אלקטרוני ואנשי צוות אבטחה. 

• אהבתי 1

• תוכן חדש...