Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 24 דקות, דובצע כתב:

אבל בטח יש עוד סיבות

אה, כמו, אההה, ראה במשקפת את החריץ של מנהל העבודה בטעות?

• מצחיק 1

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• תגובות 1.5 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
לפני 27 דקות, cohen motor 377 כתב:

אתה מתכוון מים כי חם שם או סחרור מהגובה וכו

אתה מגיע לקבינה ל12 שעות כמו אי בים 

רוב המצוקה שיכולה להיות שלא הבאת מספיק מיים לישתות

לפני 17 דקות, ברווז כתב:

אה, כמו, אההה, ראה במשקפת את החריץ של מנהל העבודה בטעות?

יש מנופאים שהורידו כי הם שתו אלכוהול יותר מדיי יש קבינות מזוהמות שעושות לך סחרחורת או סתם בא מהבית לא מרגיש טוב

פורסם

מכמה מכרים שלי, מתוצרת ברה"מ לשעבר, למדתי שיש פתגם:

"אין בחורה מכוערת. 

יש לא מספיק וודקה"

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

שלום חברים 

אז אחרי כמה ימי הפסקה היום אני שוב בהקונגרס 9 הרבה עבודה מאחורי הבניין אבל האתת מדבר טוב ואני עובד לאט אז אין חשש בכלל

היה יפה ליראות פה את המקום והים בגשם בבוקר

IMG_7437.jpeg

בתאריך 2.9.2025 בשעה 20:49, redroze כתב:

פעם הבאה תודיע מראש ותבוא לקפה

אז מחר אני האושפיזין שלך

מחר אני עובד בראש העין שוב

• אהבתי 1
פורסם

איך אתה עולה למנוף? אם הסולם? גם אם זה מנוף 50 מטרים? זה לא קשה לעלות בסולם ולא מסוכן? ואם יש גשם מזג האוויר סוער? המנוף לא מתנדנד? הוא יציב?

פורסם

עולים ויורדים בסולמות בזהירות יש קסדה וכפפות

אז בנתיים נחת פה טסטר ועושה טסט למנוף

הוא אמר לי שבעיקרון הוא היה אמור להיות באידלסון אבל בגלל החג אין להם מנופאי היום-אז חיברנו ביחד שרבתי שם עם המנהל עבודה לכן לא שלחו אותי לשם היום 

פורסם
לפני שעתיים, דובצע כתב:

אז בנתיים נחת פה טסטר ועושה טסט למנוף

אתה עולה בתחילת היום ויורד בסוף היום, תאר לך מה מרגיש הטסטר שכל יום מטפס על 10 מנופים 😄 

פורסם (נערך)
לפני 47 דקות, Fazer כתב:

אתה עולה בתחילת היום ויורד בסוף היום, תאר לך מה מרגיש הטסטר שכל יום מטפס על 10 מנופים 😄 

אכן-טסטרים שאני ראיתי הם באזור גיל 50 מכובדים וניראה לי מטפסים 2 או 3 

המיסכנים האמיתיים זה טכנאים שמריצים אותם עם אוטו-אין להם אופציה לאופנוע-ואני רואה שהם לא נושמים מה גם הם עצמם לא יודעים תמיד תוך כמה זמן הם יתקנו ומלחיצים אותם המנהלי עבודה והבוסים שלהם-וגם למנופאי נימאס מהם באיזהו שלב חח בקיצור מקצוע קשה

עריכה אחרונה על ידי דובצע
פורסם

שלום חברים אז היום אני מחליף בראש העין מנוף שהייתי בו לאחרונה

למעשה מיציתי את ההחלפות ומקווה שימצאו לי מנוף קבוע שזה הרבה יותר נוח ובריא לי בטח בחורף שבמנוף קבוע אני יביא מפזר חום וגם מתגעגע למיטבח ושאר איבזורים נסיעה ידועה מראש ותיק פחות כבד

האתר פה רגוע אבל נסיעה ארוכה יחסית בשבילי אני ביקשתי מנוף בתל אביב אני מקווה שימצאו לי כי החורף בפתח אז שאני יוכל לעבור את החורף מסודר

אז פה 4 מנופים בונים 8 בניינים אצלי אין עבודה 3 שעות נחתי פה כיביתי מנוף שלא יהיה רעש מהמנועים ורק עכשיו ניזכר האתת לתת לי להרים משהוא קטן-זה מצויין שאני יכול לנוח בטח אחרי שעשיתי ריצה אתמול בערב

• אהבתי 1
פורסם

אז אחרי שבפעם האחרונה התארחתי אצל אלעד-היה ממש כיף אלעד אתה תותח

היום ומחר אני בתל אביב פנקס 24 

מנוף סאיז הספרדי עד 5 טון  כ50 מטר גובה טיפוס קטן מהמירפסת שצמודה למיגדל 

הרבצתי עבודה עם אתת ערבי

הדברים שחוזרים על עצמם-1 מנוף 5 טון זה צפוף ולא מפנק כמו מנופים גדולים-של למשל 12 טון

2 מנופי 5 טון עובדים עם באלות כי הכול קטן ומסובך לעבוד אחרת וזה לא לפי החוק שאוסר להרים באלות-(באתר ממול מנופים של 12 טון יש להם באלות שחורות קומבינה שפחות יתפוס את העין)בקיצור צריך לשנות את החוק ולסדר את העניין הזה כי עשו משהוא שהוא לא בדיוק בלשון המעטה עובד בשטח בשטח

אני עדיין מחכה שיתנו לי מנוף קבוע שאני משאיר את הציוד שם ושולט יותר בעבודה

IMG_7471.jpeg

IMG_7472.jpeg

הנוף הנישקף 

IMG_7475.jpeg

המדפים שהמנופאי הקבוע קימבן-יש הרבה מנופאים קבועים שמכינים מה שחשוב להם

• אהבתי 3
פורסם (נערך)

אז הגיעו מים עד גועל נפש כמו שאמר הגשש

אני הידרדרתי לעבוד עם באלות כמו כולם אבל באתר מעבר להרבה באלות הפיסגה הייתה שהאתת רצה שאני ירים לו 2 באלות עם ברזלים של פיגומים כשאחת כבר עם חור וכשאני אומר לו שאני לא מרים את זה הוא מתווכח ואומר שהוא ה״בעל הבית למטה״ ומאיים האם אני רוצה לרדת מהמנוף- והמסלול של הבאלות מעל המידרכה שליד האתר ״כשהוא גם לא דואג לעצור עוברי אורח״ למשאית שחונה שם

סיימתי איתו כמה הרמות ואז בזמן שאין עבודה התארגנתי ונעלמתי מהמנוף 

בעולם מתוקן הייתי מסריט ביום אחר ואם הם עובדים ככה עם הבאלות הייתי מתלונן למי שאחראי-משרד העבודה ניראה לי

מעבר לסיכון מרתיח הזילזול-למעשה האנשים שעוברים זוכים לכפרות במישקל כבד עם באלות שמסתובבות להם מעל הראש שבמיקרה הטוב מכפר להם עברות וברע הורג אותם ישירות

• רעיון טוב! 2
פורסם

כל הכבוד לך שאתה שומר על הכללים ולא מיישר קו עם תרבות ה"סמוך" החפיף, ו"לי זה לא יקרה".

אתה תשלם על זה מחיר, זה ברור, אבל גם תישאר שלם עם עצמך, ותישן טוב בלילה.

פורסם
לפני 21 שעות, דובצע כתב:

וזה לא לפי החוק שאוסר להרים באלות-(באתר ממול מנופים של 12 טון יש להם באלות שחורות קומבינה שפחות יתפוס את העין)בקיצור צריך לשנות את החוק ולסדר את העניין הזה כי עשו משהוא שהוא לא בדיוק בלשון המעטה עובד בשטח בשטח

לא מבין, על מי מוטלת החבות החוקית לכל זה? כלומר, במקרה של תאונה מי יתבע כאשם.

פורסם (נערך)
לפני 21 דקות, BoazB11 כתב:

כל הכבוד לך שאתה שומר על הכללים ולא מיישר קו עם תרבות ה"סמוך" החפיף, ו"לי זה לא יקרה".

אתה תשלם על זה מחיר, זה ברור, אבל גם תישאר שלם עם עצמך, ותישן טוב בלילה.

למען האמת אני גם ניגרר להרים באלה בבטיחות אם אפשר לומר משפט כזה-כי זה האתרים האלה. אני כבר הרבה זמן מבקש מנוף קבוע באתר מסודר שאני יהיה מפסוט בנתיים לא מצאו לי אז אני נאלץ לריב עם כול מני מפגרים

העניין הוא שיש דרגות - מרימים באלות-יוצאים איתם מתחום האתר-מעל אנשים-עם ברזלים או בטון יבש….

אחר כך דרגות באתת שמתחיל להיתווכח ואף לאיים  

שיחפשו פראיירים אני לא מפחד מהם זה בטוח

• תוכן חדש...