Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני כשעה, Haim_gds כתב:

אולי אני מפספס משהו אך זה לא מובן.

ישנה מקלדת על המסך, ניתן לחבר כל מקלדת BT חיצונית ומשהו שאני מתחיל להשתמש בו שהוא מקלדת גוגל עם זיהוי דיבור בעברית ואנגלית.

היכן הבעיה?

שכשאתה לא יושב עם המכשיר על שולחן, מקלדת BT זה פחות נוח. 

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

כותרת השרשור היא - 

image.thumb.png.e6d91c97d0ea8d92c92d71fd4b5b21d3.png

שכנענו את הבחור? כן. 

קנה? כן. 

לא מצליח להצדיק את הרכישה - אומת. 

סוף טוב - הכל טוב. אוקיי ביי אני שומע את הרובה ציד בטעינה... 

• מצחיק 3

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אין לי מה לומר להגנתי, הכתובת היתה על הקיר.

מזל שאני לא פותח שרשור על כל השטויות שאני קונה :)

לפני 13 שעות, hans כתב:

נו, כל העולם ואשתו אמרו לך לא לקנות טאבלט אנדרויד ובכל זאת קנית... הסוף היה ידוע מראש.

לפעמים צריך להבין לבד שכולם צודקים (בהנחה שזה סכום כסף שאתה יכול למחוק)

לפני 11 שעות, Michazzz כתב:

אז תמכור אותו, מה הבעיה?

אין לי כח להתעסק עם זה. נשאיר לטיסות

לפני 5 שעות, Haim_gds כתב:

אולי אני מפספס משהו אך זה לא מובן.

ישנה מקלדת על המסך, ניתן לחבר כל מקלדת BT חיצונית ומשהו שאני מתחיל להשתמש בו שהוא מקלדת גוגל עם זיהוי דיבור בעברית ואנגלית.

היכן הבעיה?

אני עובד כמעט עם הקלדה עיוורת על מחשב רגיל/לפטופ. 

מקלדת במסך זה קצב של צב ולא נח

ניסיתי את המקלדת של סמסונג בחנות, גם ככה היא כמעט ולא נסבלת, אז כל דבר אחר יהיה פחות טוב (כמובן כזה שהוא חלק מהכיסוי, הרעיון זה ניידות)

• רעיון טוב! 1
פורסם (נערך)
לפני 15 שעות, hans כתב:

נו, כל העולם ואשתו אמרו לך לא לקנות טאבלט אנדרויד ובכל זאת קנית... הסוף היה ידוע מראש.

לפני 5 שעות, Liviur כתב:

הבעיה היא: 

זה.

בניגוד לאייפדים ומכשירים של אפל בכלליות ששומרים על השווי שלהם לאורך זמן -> ברגע שקנית אותו - הוא שווה גרושים. (זו גם הסיבה שהם הרבה פעמים במבצע. הם פשוט מכשירים פחות מוצלחים - חוץ מהמעבד בעיקר בגלל המערכת הפעלה, תמיכה לאורך זמן והאביזרים הנלווים)

זה לא בהכרח סוגיה של אפל מול אנדרואיד - 

קניתי לאחרונה אייפד אייר m4 (דקה לפני עליית המחירים, קניתי בבוקר ובצהריים המחיר עלה ב-700 ש״ח) והוא לא להיט, בלשון המעטה.

אני כבר שנים מתלבט אם ואיך להכניס טאבלט ל-work flow שלי (האם אני צריך טאבלט? (כנראה שלא, אבל אני רוצה אחד, נראה לי))

בעבר קניתי שני טאבלטים של לנובו (אחד עם מקלדת ואחד בלי), טאבלט-כרומבוק, ועכשיו כאמור אייפד אייר.

איך שלא ניסיתי לשלב הטאבלט נמצא בעיקר במגירה, הוא פחות נוח לגלישה ממחשב, פחות נייד מסמרטפון ובעיקר תקוע באמצע.

אגב - לגבי האייפד (שכנראה אחזיר ל-ksp במסגרת 30 ימי הניסיון למוצרי אפל) - הוא מרגיש איטי ולאגי בצורה נוראית, אני מניח שזה קשור למערכת ההפעלה, או בעיקר לזה שהוא עם מסך 60hz. השימוש במקלדת ובערכת הרבה יותר נוח בטאבלטים של אנדרואיד.

כנראה שהניסיון הבא שלי יהיה טאבלט עם ווינדוס או עם מערכת ההפעלה החדשה של גוגל (אלומיניום os) שאמורה לשלב בין אנדרואיד לכרומבוק.

עריכה אחרונה על ידי ay115
פורסם
לפני 6 שעות, Liviur כתב:

הבעיה היא: 

זה.

בניגוד לאייפדים ומכשירים של אפל בכלליות ששומרים על השווי שלהם לאורך זמן -> ברגע שקנית אותו - הוא שווה גרושים. (זו גם הסיבה שהם הרבה פעמים במבצע. הם פשוט מכשירים פחות מוצלחים - חוץ מהמעבד בעיקר בגלל המערכת הפעלה, תמיכה לאורך זמן והאביזרים הנלווים)

לי היה אייפד ולא מצאתי לו שום ערך מלבד נטפליקס בבתי מלון בדיוק באותה מידה אם היה לי טאבלט אנדרואיד. 

זה פשוט מכשיר מיותר מלבד צרכים מאוד ספציפיים. 

פורסם
לפני שעתיים, ay115 כתב:

אגב - לגבי האייפד (שכנראה אחזיר ל-ksp במסגרת 30 ימי הניסיון למוצרי אפל) - הוא מרגיש איטי ולאגי בצורה נוראית, אני מניח שזה קשור למערכת ההפעלה, או בעיקר לזה שהוא עם מסך 60hz. השימוש במקלדת ובערכת הרבה יותר נוח בטאבלטים של אנדרואיד.

No way - המעבד הזה הוא מפלצת. משהו לא כמו שצריך פה - או המכשיר עצמו או האפליקציה שאתה מנסה.

לפני שעתיים, ay115 כתב:

זה לא בהכרח סוגיה של אפל מול אנדרואיד

את הסיבות ללמה זה מניתי למעלה , חומרה בצד - העניין זה התוכנה - יש יותר אפליקציות , ברמה יותר גבוהה , המכשיר מקבל עדכונים אין סוף ושוק האביזרים שלו הרבה יותר מפותח.

That said אם קנית מכשיר בלי use case קונקרטי שהוא חלק מהיום יום שלך - אז אתה לא תשתמש בו. ונראה לי זה היה רוב הדיון עד עכשיו.

לפני שעה, davemustaine87 כתב:

לי היה אייפד ולא מצאתי לו שום ערך מלבד נטפליקס בבתי מלון בדיוק באותה מידה אם היה לי טאבלט אנדרואיד. 

זה פשוט מכשיר מיותר מלבד צרכים מאוד ספציפיים. 

לדוגמא :)

במאמר מוסגר - לאחרונה האופי שימוש שלי השתנה - והאייפד שלי יותר יושב (כי קניתי מקבוק חדש ועברתי לעבוד על פרוייקט / אפליקציה שאני מפתח במקום רק לצרוך תוכן איתו)

ככה או ככה - זה לא מכשיר חובה אם יש לכם מחשב וסמארטפון שאתם משתמשים בהם קבוע או שימוש מאוד ספציפי (נסיעות וכו לדוגמא) כי משני הצדדים יש מכשירים מעולים (מחשב וסמארטפון) שמשתפרים כל שנה בקצב שהאייפד לא.

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

כנראה עניין אישי מאוד. לי הטאבלט (אייפד בסיסי דור 10) שימושי מאוד, כי אני מתנייד איתו בתוך הבית והוא שימושי לגלישה וקריאה בכל מיני פוזות כמו על הספה או בשכיבה, לפני השינה.

@ay115 הניסיון שלי עם טאבלטי חלונות מאכזב, חלשים ואיטיים מאוד. הטאבלט האחרון שלי מסוג זה אופסן מאז רכישת האייפד. מדובר בלנובו D330 אאל״ט עם מעבד סלרון N4000 וחלונות 10.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

האייפד מאוד נוח עבורי לקריאת העיתונים היומיים וכל המגזינים שמעניינים אותי שמסתובבים בכל מיני אתרים וקבוצות ווטסאפ, כמובן נטפליקס וגם אפליקציות לצפייה של sting, freetv וכו. יש עוד הרבה, אבל זה מכשיר שאני מאוד נהנה ממנו בבית ובנסיעות לחו"ל. 

בעבר: טויוטה קורולה 2009 GLI (רובוטית), טויוטה קורולה 2014 GLI

בהווה: BMW 330e 2018

• תוכן חדש...