Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני מעוניין לרכוש רכב חדש. אהיה כנה, אין לי הבנה ברכבים. מכיוון שכך, אני תמיד נמשך לקנות רכב ממגרשים גדולים (כמו לובינסקי טרייד, אלביס) ולאחרונה גיליתי את האתר של Carwiz (אשמח לחוות דעת ממי שמכיר והשתמש בשירות). תמיד יש לי הרגשה שהמקומות האלה יותר אמינים מאשר קנייה מאנשים פרטיים. יחד עם זאת, יכול להיות שאני טועה ואשמח לשמוע את חוות הדעת השונות של האנשים כאן.

אני מחפש רכב קטן - חסכוני, אמין, רואה כמה שפחות מוסך (וגם אם רואה מוסך התשלומים לא בשמיים - לוקח רק למוסך מורשה). אשתי תשתמש ברכב הזה והיא תעשה נסיעות בין עירוניות (מאזור השרון עד גבעתיים). חשבתי על כיוון של קיה פיקנטו, היונדאי i10, אולי פג'ו 107/108, שברולט ספארק. שנתונים 2017-2020. לא במחיר שיקרע לי את הכיס (עד 60 אלף שקל).

יש חיה כזו?

פורסם (נערך)

לא שזה חשוב, אבל רמת השרון לגבעתיים זה לא בין עירוני. זה עירוני, או לכל היותר פרברי.

אבל זה לא באמת משנה כי אתה בכל מקרה מכוון לרכב קטן שבהחלט מתאים.

לרכבים קטנים ואמינים אני ממליץ על סוזוקי.

יש לנו סוזוקי איגניס ומאוד מאוד מרוצים. יש גם סויפט.

לגבי מגרשים לעומת פרטי אני לא חושב שההבדל הוא האמינות. מוכרים פרטיים יש מכל סוג ורמת אמינות. במגרשים ובחברות המוכרות אכן לא ירמו אותך ולא יעקצו אותך, אבל גם שם הקונה צריך להיות זהיר. 

המשמעות היא לא להתייחס ברצינות לכל דבר שאינו כתוב ולקחת לבדיקה מטעמך ולא להסתפק בבדיקה שלהם.

אני חושב שההבדל בין מגרשים למוכרים פרטיים קשור להיבטים אחרים מאמינות.

המגרשים נוחים יותר כי במכה רואה הרבה רכבים, יש מימון, הבירוקרטיה נוחה ואין חשש אמיתי לעוקץ מהסוג הפלילי.

עם קונים פרטיים צריך לטרוח ולהתרוצץ. נכון שלעיתים נופלים על מוכר נוח ואחד שגם מחפש למכור ואולי במחיר סבבה. מנגד יש מוכרים שמשגעים את השכל וכאלו שחושבים שיש להם אוצר ביד.

החסרונות של החברות זה שרכבים רבים שם מליסינג והשכרה. ובעיקר שזה שירות שעולה כסף, בעיקר אם אתה מבצע טרייד אין על רכב קודם. 

עריכה אחרונה על ידי razi_pazi
פורסם

בין אם מרגש או פרטי, יש כמה כללים.

האם יש היסטוריית טיפולים? לבדוק דוח סליקה ולקחת לבדיקה.

הייתי בודק שברולט ספארק, די זריזה ומאובזרת.

נבחרת  הסוזוקי איגניס או סוויפט, לדעתי האיגניס נוחה יותר עם מושבים נוחים.

מיצובישי ספייס סטאר גם מאוד אמינה וחסכונית.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...