Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

העיקר מנהל האתר צפוי להיחקר באזהרה מה הסיפור של המשטרה ?

יש כ''כ הרבה הוכחות שלא מדובר בנפילה סתמית וגם המשטרה קבעה ככה וכבר שחררו את הגופה וגם ויתרו על נתיחה אז מה רוצים ממנו?

• תגובות 1.5 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

זה שהוא קפץ, זה דבר אחד.

זה שהייתה לו גישה לאתר שהיה אמור להיות סגור, זה דבר אחר.

מי שחי לפי הספר - סופו שימות מטעות דפוס (ר' משה שפירא)

פורסם
לפני 11 דקות, - XM - כתב:

זה שהוא קפץ, זה דבר אחד.

ראיתי כתוב איפה שהוא שמנהל האתר התקשר למשטרה שפרצו לו לאתר וביקש שיבואו לעזור לו לפנות 

פורסם
לפני 9 שעות, - XM - כתב:

זה שהוא קפץ, זה דבר אחד.

עשרות אלפים דחוסים מסביב לאתר בניה

גם אם היה מגודר היטב, איכשהו היתה נוצרת פירצה

אני לא רואה איך אפשר להטיל אחריות כלשהי על מנהלי האתר

• רעיון טוב! 1
ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם
לפני 9 שעות, tan tan כתב:

העיקר מנהל האתר צפוי להיחקר באזהרה מה הסיפור של המשטרה ?

יש כ''כ הרבה הוכחות שלא מדובר בנפילה סתמית וגם המשטרה קבעה ככה וכבר שחררו את הגופה וגם ויתרו על נתיחה אז מה רוצים ממנו?

בודקים שאין רשלנות. הליך אוטומטי שלא אומר כלום.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

שלום חברים

אז אתמול המתקשר אלי בעל החברה שלי ואומר מזה אני רואה איזה חודש אתה לא עובד

אמרתי לו אמרת שאתה אחראי למצוא לי מנוף קבוע אז אני מחכה

אזהוא אמר שבוע הבא יהיה לי מנוף קבוע

בנתיים היום ומחר אני עובד בבת ים קרוב לים הרבה בניינים גבוהים ויפים בונים שם 

מנוף פותאין בין 2 בניינים ומהצדדים עוד מנוף לכול בניין 

תיתקתי עבודה בקצב מטורף-הבעיה שאני לא אוהב לעבוד בקצב הזה-סך הכול טוב לחזור לעבוד 

IMG_8232.jpeg

IMG_8233.jpeg

• אהבתי 3
  • רעיון טוב! 2
פורסם

במנוף יש הגבלת 3 סיבובים לכול צד כדי שלא ללפף את החוט חשמל שמגיע מלמטה ויהרס

במנופים ליד הים שיש הרבה רוח הם מסתובבים לבד בלילה יותר מ3 סיבובים

אז טכנאי אמר לי שאחד הפיתרונות לעשות כמו שקע שהמנופאי מנתק בסוף היום ומחבר כשהוא מגיע

במנוף פה אין הגבלת סיבובים עשו חוט גמיש ואפשר ליראות כמה הוא מלופף

IMG_8239.jpeg

אני מהבוקר נותן העדפה לסיבוב שמאלה כדי להחזיר אותו כמה שיותר

• רעיון טוב! 1
פורסם

אז היום הגעתי ברבע לשבע בעוד ששתי המנופים החופפים שעובדים איתי הגיעו רק ב8 (מוזר היה ליראות את זה פשוט) תפרתי עבודה כרגיל מנוף אחד מהחופפים ״חנה״ בשטח העבודה שלי החזקתי רשתות ברזל והוצאתי כבל בהילוך ראשון שידחוף אותו ממעל הבניין-מה שניקרא מהלך שלא כתוב בשום ספר אבל הייתי חייב לעשות את זה (חייב בתחושה כמובן) בהפסקה במקום לקום ב12 וחצי קמתי ב1 וחצי הייתי גמור עשיתי 2 הרמות אף ששתי המנופים כבר סיימו וירדתי. למטה אמרתי לסינים סליחה ישנתי פשוט חזק ( לייתר דיוק ב12 שהלכתי לישון הם נידנדו במכשיר קשר מה שגרם לי להנמיך אותו ולא לישמוע אותו ב12 וחצי) הם ענו לי בסדר אתה עבודה טוב אמרתי תודה רבה וזזתי לעשות קפה באוטו עם הגזיה שלי

בקיצור אקשן/מעניין /נחמד / מצחיק /מוזר

לכן אני רוצה מנוף קבוע שהכול ברור 

אני מחכה ליום שלישי שהבטיח לי בעל החברה שאני מקבל מנוף קבוע שאני יודע ומתוכנן לאיפה דברים הולכים ומי תנהל בהתאם. היום במנוף אפילו קפה לא היה לי ועוד דברים נחוצים….. מקווה לטוב 

מה שכן האתר בונה כמה בניינים גבוהים בבניין שלי בקומה 14 בערך והזכיר את העבודה שהייתי במיגדל בפתח תיקווה. הייתי מבקש לעבוד קבוע פה בבת ים הבעיה שהדרך חזור זה פקק והעבודה נון סטופ אז אני יראה לאט לאט מה מציעים לי כדי ליברור את מה שעדיף לי.  סך הכול אני צריך שעוד חצי שנה תעבור להתראות חייבות שנתיים ומשם הכול ניפתח מחדש

• אהבתי 1
פורסם
לפני 14 שעות, דובצע כתב:

סך הכול אני צריך שעוד חצי שנה תעבור להתראות חייבות שנתיים ומשם הכול ניפתח מחדש

מעריך את ההתעקשות שלך אבל את האמת - כל העבודה הזאת נשמעת כמו עבדות שגם אם מרוויחים טוב אין פה שום באלאנס בין העבודה לחיים האישיים. 

מה אתה מצפה שיקרה בעוד חצי שנה?

יופי, סיימת את ההתחייבות. מה זה משנה כשכל החברות מתנהלות באותה צורה?

פורסם

אני יוכל להציע את עצמי ישר לפרויקט כי באמת כול הכוח אדם אותו רעיון 

היום הסדרן אמר לי אני רוצה גם מחר תהיה בבת ים אמרתי לו אני לא מגיע לשם  תן לי מקום אחר 

השיטה שלהם לדחוף מנופאים לאיפה שקשה  אני לא הפראייר התורן אני מחכה שיתנו לי מנוף טוב ומשם אני יוכל לרוץ תקופה 

בהתחלה הייתי עובד כול עבודה אבל אחרי שנה וחצי החלטתי שיש לי דרישות-ניראה מה יהיה ביום שלישי שהבטיחו לי מנוף קבוע

לפני 12 שעות, asix כתב:

מעריך את ההתעקשות שלך אבל את האמת - כל העבודה הזאת נשמעת כמו עבדות שגם אם מרוויחים טוב אין פה שום באלאנס בין העבודה לחיים האישיים. 

מה אתה מצפה שיקרה בעוד חצי שנה?

יופי, סיימת את ההתחייבות. מה זה משנה כשכל החברות מתנהלות באותה צורה?

מה שאני באמת צריך לעשות זה להתחיל במקום ובמחיר טוב לתת כמה שנים בודדות ולחסוך אגרסיבי ואז זה יהיה לעלות מדרגה ליקרות ההמשך שיהיה במקום אחר(מה שלצערי בנתיים לא עשיתי אבל לא מאוחר להתחיל)

הסיבה שעדיין לא עשיתי את זה כי זה החלטה של להיות עבד כמה שנים בודדות ואז להיתקדם 

אני כבר איזה 15 שנה לא חיי טוב אז אני מעדיף כן להנות עכשיו עד שאני ירגיש טוב ללכת על העבדות הזאת 

• אהבתי 2
פורסם
לפני 20 שעות, asix כתב:

אתה נשמע כמו הייטקיסט😁

ממה שהבנתי על דב הוא לא למד לימודי ליבה כך שרוב האופציות הפתוחות לפניו הן עבודות כגון זאת. ובוא לא נשכח שהוא למד והשקיע לא  מעט כדי לקבל את העבודה הזו.

לפני 7 שעות, דובצע כתב:

אני כבר איזה 15 שנה לא חיי טוב אז אני מעדיף כן להנות עכשיו עד שאני ירגיש טוב ללכת על העבדות הזאת 

לא חושב שזה רעיון טוב. בדרך כלל מתקדמים מהר בחיים עד גיל 40 ולאחר מכן הקידום איטי יותר. אתה רוצה לשבת על מנוף עד הפנסייה? 

לפני 7 שעות, דובצע כתב:

לתת כמה שנים בודדות ולחסוך אגרסיבי ואז זה יהיה לעלות מדרגה ליקרות ההמשך שיהיה במקום אחר(מה שלצערי בנתיים לא עשיתי אבל לא מאוחר להתחיל)

בלי להעליב, אתה אפילו לא יודע כמה אתה טועה שטרם חסכת... אתה עדיין רווק שיכול להרשות לעצמו לישון ברכב (מפעם לפעם🙂), אם תרצה מתיישהו קשר רציני לחיים אתה לא תאמין כמה כסף זה יעלה לך. עכשיו זו התקופה להתכלב ולחסוך כל גרוש, בעתיד זה יהיה לך כמעט בלתי אפשרי.

פורסם
לפני 14 דקות, Haim_gds כתב:

אתה נשמע כמו הייטקיסט😁

ממש לא הייטקיסט אבל גם אני קרעתי את התחת במוסכים עד שהבנתי כמה מנצלים את עובדי המוסך.

בגלל שאין לו לימודי ליבה הוא צריך לעבוד כמו עבד?

יום שהולך לא חוזר. למה הוא צריך לשרוף את החיים שלו בעבודה שלא מעריכים אותו? לא יותר חשוב לדאוג לאיזון בין עבודה לחיים אישיים מאשר לעבוד במחנה עבודה?

אני אומר את זה כי הייתי שם ואף אחד לא שווה את זה שיבזבז את החיים שלו בעבור מעסיקים נצלנים.

כן, לעבוד 12 שעות ביום זאת עבדות איך שלא תסובב את התמונה.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

• תוכן חדש...