Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

מצאתי במגירה MicroSD לפחות בן 6-8 שכותב רק על 15 מגה גג, ב USB 3.0 וגם בדקתי ב h2testw

לפח?

וגם יש SSD מעליאקספרס שנקנה לפני 8 שנים ועדיין עובד, אבל אם מעתיקים אליו 100 ג'יגה סרטים - אחרי בערך 10-20 המהירות צונחת ל-0, הוא נח ואז אחרי כדקה או פחות ממשיך. (ענייני קאש או משהו? SSD זול ביותר מהדגם הנחות ביותר אני חושב)

פורסם

אצלי אלה רק כרטיסים מהמצלמות, זרוקים בקופסה כגיבוי נוסף.

• רעיון טוב! 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

יש לי בבית SSD של אינטל בנפח 80GB שקניתי ב-1,600 שקל בשנת 2009.

כשבודקים אותו בתוכנה של אינטל הוא מציג סביבות 85% חיים. בשנת 2014 התקנתי אותו במחשב נייד שעדיין אצלי.

יש לי גם SD-CARD בנפח 256MB (לא GB) שקניתי בשנת 2005 בשביל המצלמה הדיגיטלית שהייתה לי אז. 

עדיין עובד ומכיל כמה תמונות מאז.  

חוץ מהם יש לי עוד הרבה כרטיסים שקניתי לשימושים שונים: למצלמה דיגיטלית, למצלמות רכב, למצלמות גופרו שהיו לי, לנגן מוזיקה.

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

פורסם
לפני 12 דקות, Pavlik כתב:

יש לי בבית SSD של אינטל בנפח 80GB שקניתי ב-1,600 שקל בשנת 2009.

יש לי כזה גם. מריץ את השרת הביתי כמו פנתר. סוג פלאש שהיום כבר לא נמצא, אמינות גבוהה מאוד.

פורסם

אני צריך להפוך כמה קופסאות, לדעתי יש שם כרטיסים של 8 מ״ב (לא ג״ב). לא יודע האם קריאים.

מצד שני, בשבוע שעבר עברתי בדיוטי בנתב״ג ובמדיה-מרקט בקרקוב - חיפשתי SD למצלמה. אין. הפולני ניסוה לדחוף לי מיקרו SD עם מתאם. אצורך לבדוק במקומות החשודים הרגילים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

זורקים בקופסה בצד, משתמשים כאשר יש צורך חד פעמי (לשלוח/למסור פיזית עותק של סרט, הקלטה מסמך וכיו"ב)

תמיד עדיף לבצע פירמוט מלא (לא מהיר) לפני השימוש.

• אהבתי 2
פורסם

כפי שכתבו... גיבוי. 

ורציתי להגיד שאולי זה הזמן לעשות סדר. מה לעשות, הטכנולוגיה מתקדמת. 

• רעיון טוב! 1

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם (נערך)

ה-DOK הזה בן יותר מעשרים שנה, סאן דיסק 8GB שאני משתמש איתו בעבודה כשצריך להתקין Win10 על מחשב (בדרך כלל משומש) מאפס. יוצא לי להשתמש בו בערך פעם בחודש. 

אאל"ט הוא אפילו שרד מכונת כביסה פעם אחת, רק על זה מגיע לו שאמשיך להשתמש בו. אולי הוא איטי אבל מה יש לי למהר? 

20260705_110515.thumb.jpg.e9b55af6a3396169ad0c42a68c8f30cd.jpg

עריכה אחרונה על ידי yohai71
  • אהבתי 2
פורסם

אתה צודק, אם רוצים להתקין WINDOWS אין מה למהר

איפה הימים שכל התהליך לקח מעל שעה? לפני כ-20+ שנה, אמנם לא אני התקנתי אלא אבא שלי אבל עדיין.

רק אם אתה חייב להעביר סרט עכשיו ויש עוד מישהי שמחכה :) 

• תוכן חדש...