Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני מחפש לקנות רכב מעניין עד 150 אבל ממש לא חובה - זה הגבול העליון למקרה ואני מוצא משהו שממש ימשוך אותי. 

זה יהיה רכב שני בבית שייסע בשנה לא יותר מ 4000 ק״מ. 

עדיפות לידני אבל מוכן להתפשר על אוטומט בשביל הרכב הנכון. 

חשבתי על ברז צורה ישנה (שווה להתאמץ בשביל החדשה? או מיאטה nc וראיתי שבערך בעוד 50k אפשר להגיע ל nd1 וגם פה כדאי להתאמץ? 

לא בא לי רכב סטנדרטי ובנאלי אלא משהו מעניין ואם אפשר שירידת הערך שלו תהיה איטית כמו של ברז או מיאטה שכבר ציינתי. 

מה דעתכם ? הצעות נוספות?

פורסם

אתה יכול להגיע ל ND2 אם תוסיף את ה 50 אלף האלה. בנסועה נמוכה כמו שלך לרכב שהוא נטו פאן ואפס שימושיות אני לא חושב שתמצא משהו עם יותר ערך מוסף מזה, זה הכי הרבה רכב שיתן לך הרגשה של ״אירוע״ בכל נסיעה בתקציבים כאלה. 

גם לא חייב ND2 אם אתה לא רוצה לחרוג מהתקציב, גם NC ממש אחלה של דבר רק שכמובן נראית ומרגישה מיושנת יותר אבל שוב בקילומטר כזה שאתה לא מבלה בה בכלל בדיילי זה לא משמעותי. 

פורסם (נערך)

קח בחשבון שגם BRZ וגם מיאטה בכל הדורות - נמכרים הרבה מעל המחירון (ואם תעשה להן מקיף - תקבל רק את המחירון של  לוי יצחק- במקרה הטוב)

אם מוצע לך במחיר קרוב למחירון - הייתי חושד .

קניתי את הBRZ שלי בערך 12K מעל המחירון לפני שנתיים ואחרי הרבה חיפושים

עריכה אחרונה על ידי INDY1
רמי לוי? לוי יצחק!
פורסם
לפני שעתיים, Doron_Z כתב:

אתה יכול להגיע ל ND2 אם תוסיף את ה 50 אלף האלה. בנסועה נמוכה כמו שלך לרכב שהוא נטו פאן ואפס שימושיות אני לא חושב שתמצא משהו עם יותר ערך מוסף מזה, זה הכי הרבה רכב שיתן לך הרגשה של ״אירוע״ בכל נסיעה בתקציבים כאלה. 

גם לא חייב ND2 אם אתה לא רוצה לחרוג מהתקציב, גם NC ממש אחלה של דבר רק שכמובן נראית ומרגישה מיושנת יותר אבל שוב בקילומטר כזה שאתה לא מבלה בה בכלל בדיילי זה לא משמעותי. 

הכוונה הייתה להוסיף 50K על NC כך שמגיע ל-150K בסך הכל.. לא רוצה להגיע ל-200

יכול להיות ש-ND1 מגיע רק עם 160 כ"ס? מאכזב

פורסם
לפני 4 שעות, 133hp כתב:

הכוונה הייתה להוסיף 50K על NC כך שמגיע ל-150K בסך הכל.. לא רוצה להגיע ל-200

יכול להיות ש-ND1 מגיע רק עם 160 כ"ס? מאכזב

הבנתי. אוקיי אם ND1 נכנסת זה אחלה אבל אין מה לבכות גם על NC מתקדמת עם נתונים טובים. והכוח לא נוראי כמו שזה נשמע לרכב במשקל כזה, ברור שיותר כיף המנוע עם ה 181 אבל גם ב 160 לא היו תלונות על הרכב שמרגיש עגלה או משהו 

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...