Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חברים,

התייעצות- אני חי מתקציב קבוע, כעת בעל טויוטה קורולה שנת 2000, יודע שזה רכב מאוד אמין וכו', אבל הרכב מכביד עליי, צריך לעשות טסט פעמיים בשנה שזה גהנום מוחלט, אין בו שום מערכות בטיחות או בכלל והנהיגה קשה פיזית, הוא גדול מידי, כל פעם שמתקלקל משהו אין חלפים לכלום, צורך יותר מידי דלק וגם בכנות זה פאדיחה רצינית לנהוג בו ומייצר מבטים לא חיוביים מטבע הדברים (אל תשפטו אותי).

מכיוון שאין לי אשראי וגם לא יהיה, לא מעוניין במימון והלוואות, אין לי הרבה אפשרויות. רציתי לדעת מה דעתכם/ אם מכירים חברה שמאפשרת ליסינג יד 2 לתקופה זמנית בהוראת קבע או צ'קים, כולל אחריות על בעיות, ללא מימון, אשראי או התחייבות לרכישה וסכום מקדמה/ תשלום בסוף. או שמא אין דבר כזה ועליי להמשיך לנסות ולחסוך המון זמן לרכב יד 2 נורמלי..

תודה רבה.

פורסם

ליסינג זו התחייבות כספית, חברת הליסינג תבצע בדיקת דוח נתוני אשראי כמו כל הלוואה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

בגדול ליסינג זו חלופה יקרה יותר מיד2. גם אם זה לא רכב חדש. והפער אינו זניח כלל.

אני מבין שהטויוטה דורשת התעסקות וקצת קשה עם חלפים. אבל היות ואתה לא מדווח על תקלות משמעותיות אז המהלך הכלכלי הוא להמשיך עם הקורולה הנוכחית. על אף המגרעות.

רכב ישן  ואמין זו כמעט תמיד החלופה הכלכלית ביותר.

אם אתה נחוש להתקדם לרכב חדש יותר אז אתה חייב להציג איזשהו תקציב כדי לקבל כאן ייעוץ.

בעיני 15-20 אלף זה המינימום לרכב מתקבל על הדעת ומומלץ לא להסתפק במינימום.

עדיף משמעותית להגדיל את התקציב לכיוון של 30,000 וצפונה.

תן גבולות גזרה ותקבל כאן הצעות. 

פורסם

אם אתה רוצה מערכות בטיחות מודרניות אתה צריך לחפש רכב מדגמי 2017 ומעלה ברמות גימור גבוהות, או דגמים יותר חדשים ברמות גימור בסיסיות. תתחיל בתקציבים של, להערכתי, 40,000-50,000 ש״ח.

אגב, הקורולה בדור הזה אינה ארוכה במיוחד (הסדאן הנפוצה כ-4.3 מ׳, ההוצ׳בק כ-4.1 מ׳).

לגבי ״פדיחה״ - לאור ההערה שלך על העדר אשראי אני מסיק שמצבך הכלכלי אינו שפיר, אתה צריך להסתדר עם מה שיש לך. אבל אם תציין תקציב יהיה אפשר לעזור לך יותר.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני שעה, razi_pazi כתב:

בגדול ליסינג זו חלופה יקרה יותר מיד2. גם אם זה לא רכב חדש. והפער אינו זניח כלל.

אני מבין שהטויוטה דורשת התעסקות וקצת קשה עם חלפים. אבל היות ואתה לא מדווח על תקלות משמעותיות אז המהלך הכלכלי הוא להמשיך עם הקורולה הנוכחית. על אף המגרעות.

רכב ישן  ואמין זו כמעט תמיד החלופה הכלכלית ביותר.

אם אתה נחוש להתקדם לרכב חדש יותר אז אתה חייב להציג איזשהו תקציב כדי לקבל כאן ייעוץ.

בעיני 15-20 אלף זה המינימום לרכב מתקבל על הדעת ומומלץ לא להסתפק במינימום.

עדיף משמעותית להגדיל את התקציב לכיוון של 30,000 וצפונה.

תן גבולות גזרה ותקבל כאן הצעות. 

כרגע אין גבולות גזרה זו הבעיה. אני שואף להתחיל לחסוך/ סכום של כ-1000 ש"ח בחודש לטובת רכב חדש/ ליסינג חודשי. אשראי לא יהיה וגם לא מעוניין באף מימון והלוואות יותר אידיאולוגית גם כשאוכל לקחת בעתיד. לחסוך 30 אלף יקח המון המון זמן, הרכב הנוכחי אכן אמין וללא תקלות אבל הוא דורש ממני המון המון התעסקות וטרטורים וזה מתיש אותי. מה גם שלא ניתן לבטח מקיף.

לפני כשעה, sperial כתב:

אם אתה רוצה מערכות בטיחות מודרניות אתה צריך לחפש רכב מדגמי 2017 ומעלה ברמות גימור גבוהות, או דגמים יותר חדשים ברמות גימור בסיסיות. תתחיל בתקציבים של, להערכתי, 40,000-50,000 ש״ח.

אגב, הקורולה בדור הזה אינה ארוכה במיוחד (הסדאן הנפוצה כ-4.3 מ׳, ההוצ׳בק כ-4.1 מ׳).

לגבי ״פדיחה״ - לאור ההערה שלך על העדר אשראי אני מסיק שמצבך הכלכלי אינו שפיר, אתה צריך להסתדר עם מה שיש לך. אבל אם תציין תקציב יהיה אפשר לעזור לך יותר.

אני מסתדר עם מה שיש כבר שנים, אבל הגעתי לנקודה ומצב בריאותי בחיים שאיני יכול עוד ושאני עובד בשביל האוטו ולא להפך. המון טרטורים, כל פעם סטרס ואיזה רכיב יידפק הפעם שאף מוסכניק לא ירצה/ יוכל לתקן, סיוט הטסטים האינסופיים שזה כדרך קבע 4 פעמים בשנה עקב המצאות שלהם והכשלות לחינם כל פעם , אין ביטוח מקיף ועוד. אני מותש מזה.

אין לי חיסכון, אלמלא היה הייתי מבקש ייעוץ לרכישה. אני מאוד מעדיף עסקה ללא אשראי בה אני יכול לצאת תמיד והסכום החודשי נמוך ומכוסה על ידם לתקלות וכו'. העיסוק ברכב והלחץ הכלכלי ממה יתקלקל ואיך אני שובר את הראש להביא חלפים מחו"ל לא בשבילי. הייתי אומר כ-1000 ש"ח חודשיים פנויים לטובת האירוע (נוסף להוצאות הרכב הרגילות). כאשר לחסוך 30 אלף במצבי לאוטו נורמלי ייקח שנים רבות ולא ריאלי כעת.

לפני 5 שעות, sperial כתב:

ליסינג זו התחייבות כספית, חברת הליסינג תבצע בדיקת דוח נתוני אשראי כמו כל הלוואה.

אכן. לא בא בחשבון כי לא אעבור. אני בהליך תשלומים להוצאה לפועל. מה שלא יהיה זו צריכה להיות עסקה בהוראת קבע או צ'קים בלבד.

פורסם

יש איזה סתירה בדבריך. רכב אמין ידרוש עוד כמה שעות פעם בשנה לאישור רכב מיושן וטסט שני. 

הרכב עצמו שווה פרוטות. אחד הבנים שלי מכר לפני כשנתיים רכב דומה (2021), נדמה לי שקיבל משהו כמו 6,000-8,000 ש״ח. והיה רכב עם נסועה נמוכה ובמצב טוב.

שוב, אם אני מבין נכון אין לך כעת סכום שיאפשר לך להתקדם משמעותית. תתחיל לחסוך, בקצב שציינת תחזור, נניח, בעוד כשנה וחצי.

אתה צריך להבין שליסינג זו התחייבות כלכלית, בדיוק כמו הלוואה בנקאית. אתה יכול לקרוא לזה הלוואה, מימון, אשראי או בכל שם אחר. המונח לא חשוב, המשמעות זהה. חברות הליסינג צריכות להתפרנס, כך שהעסקה צפויה להיות יותר יקרה מרכישת רכב. אפילו הצעות לרכב משומש כוללות תשלום ראשוני ו/או תשלום בסיום העיסקה, בסדר גודל של עשרות אלפי שקלים. הרי מדובר ברכבים חדשים או בני שנים בודדות, לא בני 20 ואפילו לא בני 10. ואגב - תחוייב בביטוח מקיף שיעלה לך עוד סכום 4 ספרתי כל שנה.

בסופו של דבר אתה צריך לתעדף את ההוצאות שלך במסגרת ההכנסות. ייתכן שאתה צריך לוותר על הרכב כליל לתקופה ככדי לחסוך את עלויות החזקתו לרכישת רכב חדש. קשה? כן נוח? לא. אבל לעתים צריך לוותר על משהו כדי להתקדם בעתיד.

פורסם
לפני 3 שעות, tom26 כתב:

בהוראת קבע או צ'קים בלבד.

החברות היחידות שידברו איתך הן אלו שלא ישלחו מכתב מנומס כשלא תשלם אלא אנשים פחות נחמדים, יחד עם צבירת ריבית על ריבית של שוק שחור. 

תישאר עם הרכב הנוכחי שלך, עם כל המגבלות שלו.

בכל סיטואציה אחרת אתה תשלם הרבה יותר.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם
לפני 23 דקות, discoTD5 כתב:

החברות היחידות שידברו איתך הן אלו שלא ישלחו מכתב מנומס כשלא תשלם אלא אנשים פחות נחמדים, יחד עם צבירת ריבית על ריבית של שוק שחור. 

תישאר עם הרכב הנוכחי שלך, עם כל המגבלות שלו.

בכל סיטואציה אחרת אתה תשלם הרבה יותר.

אתה אומר שאין היום חברה לגיטימית שמאפשרת עסקה כלשהי ללא אשראי/ הלוואות? (לא אלך למגרשי מכוניות וכל החברות המפוקפקות כמובן)

לפני שעה, razi_pazi כתב:

אתה אומר שלחסןך 30 אלף ייקח המון זמן וזה לא ריאלי.

מה שאני חושש הוא שתקנה רכב ב 12-15 ותמצא עצמך עם רכב שדורש יותר זמן וכסף מהנוכחי.

אין לי כוונה כזו. הכוונה היא למצוא הסדר השכרה כלשהו ללא אשראי והלוואות ב-1000 שח לחודש, עם אפשרויות יציאה.  אם לא ולא קיים, להמשיך להמתין ליום בו יהיה לי 30K פנויים לאוטו סביר..

לפני 3 שעות, sperial כתב:

יש איזה סתירה בדבריך. רכב אמין ידרוש עוד כמה שעות פעם בשנה לאישור רכב מיושן וטסט שני. 

הרכב עצמו שווה פרוטות. אחד הבנים שלי מכר לפני כשנתיים רכב דומה (2021), נדמה לי שקיבל משהו כמו 6,000-8,000 ש״ח. והיה רכב עם נסועה נמוכה ובמצב טוב.

שוב, אם אני מבין נכון אין לך כעת סכום שיאפשר לך להתקדם משמעותית. תתחיל לחסוך, בקצב שציינת תחזור, נניח, בעוד כשנה וחצי.

אתה צריך להבין שליסינג זו התחייבות כלכלית, בדיוק כמו הלוואה בנקאית. אתה יכול לקרוא לזה הלוואה, מימון, אשראי או בכל שם אחר. המונח לא חשוב, המשמעות זהה. חברות הליסינג צריכות להתפרנס, כך שהעסקה צפויה להיות יותר יקרה מרכישת רכב. אפילו הצעות לרכב משומש כוללות תשלום ראשוני ו/או תשלום בסיום העיסקה, בסדר גודל של עשרות אלפי שקלים. הרי מדובר ברכבים חדשים או בני שנים בודדות, לא בני 20 ואפילו לא בני 10. ואגב - תחוייב בביטוח מקיף שיעלה לך עוד סכום 4 ספרתי כל שנה.

בסופו של דבר אתה צריך לתעדף את ההוצאות שלך במסגרת ההכנסות. ייתכן שאתה צריך לוותר על הרכב כליל לתקופה ככדי לחסוך את עלויות החזקתו לרכישת רכב חדש. קשה? כן נוח? לא. אבל לעתים צריך לוותר על משהו כדי להתקדם בעתיד.

אין אפשרות לוותר על רכב, שוב. אני נכה וזה משמש לי כרגליים, מה גם שאני לא גר במרכז ת"א אלא בקיבוץ נידח- כדי לחסוך, אז ויתור על רכב משמעו אי יכולת תנועה מוחלטת.

זה שהרכב לא שווה כלום זה ידוע וזו מהות כל הבעיה. לכן אני מחפש השכרה זולה ללא הלוואות או אשראי או לחלופין להמשיך להמתין ליום בו אוכל בתקווה לחסוך 30K לרכב סביר.. לקנות בזול או לקחת הלוואות ומימון- לא יקרה.

פורסם

לא תמצא דבר כזה.

אתה צריך להבין שכל עסקה מסוג זה היא עסקה המחייבת את החברה לבדוק את דוח נתוני האשראי שלך. הרי החברה (ולא משנה האם היא נקראת חברת ליסינג, חברת מימון, בנק, או כל כינוי אחר) תרצה להבטיח שתקבל את התמורה לרכב שהיא נותנת בידיך. אז היא תרצה לבדוק את יכולתך לשלם, ולפי הבנתי היכולת שלך מוגבלת מאוד. 

חוץ מזה, החברות האלה אינן מתעסקות עם רכבים כה ישנים, לכן מגבלת ה-1,000 ש״ח בחודש לא ריאלית. 

האם יש לך זכויות כלשהן כנכה? 

פורסם
לפני 12 דקות, tom26 כתב:

אתה אומר שאין היום חברה לגיטימית שמאפשרת עסקה כלשהי ללא אשראי/ הלוואות? (לא אלך למגרשי מכוניות וכל החברות המפוקפקות כמובן)

לא. 

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם
לפני 37 דקות, sperial כתב:

לא תמצא דבר כזה.

אתה צריך להבין שכל עסקה מסוג זה היא עסקה המחייבת את החברה לבדוק את דוח נתוני האשראי שלך. הרי החברה (ולא משנה האם היא נקראת חברת ליסינג, חברת מימון, בנק, או כל כינוי אחר) תרצה להבטיח שתקבל את התמורה לרכב שהיא נותנת בידיך. אז היא תרצה לבדוק את יכולתך לשלם, ולפי הבנתי היכולת שלך מוגבלת מאוד. 

חוץ מזה, החברות האלה אינן מתעסקות עם רכבים כה ישנים, לכן מגבלת ה-1,000 ש״ח בחודש לא ריאלית. 

האם יש לך זכויות כלשהן כנכה? 

לצערי כלום בפן הזה.. כל מה שקשור בתחום הרכב, דיור ותו נכה- מאוד מאוד מורכב היום. צריך להיות באמת מרותק לחלוטין עם כל התבחינים שלהם.

אגב, זה לא לחלוטין מדיוק. נכון שפה מדובר בעסקה בעלות עצומה ועם רכב שאתה צריך גם להחזיר, אבל כיום (וגם אני משלם כך על דברים גדולים כאשר חייב) יש חלופה לכך והיא ERN. חברות כמו מחסני חשמל וכו' מאפשרים לרכוש בצ'קים ללא מגבלות, כל עוד אתה עובר אישור חברה- בדיוק אותה בדיקה, רק פחות נוקשה מתנאי אשראי והלוואות.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...