Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

כל הראוטרים אצלי בבית מהמציאון, לדעתי חסכתי לפחות 1,000 ש״ח ממחיר המחירון. מדובר במוצרים חדשים לגמרי שנמכרו בזול בשל הפסקת ייצור הדגמים.

• אהבתי 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)

חבילות בתולות.

יודע מה - אולי מבצעים שלא ״מציאון״? יתכן שההוזלה היתה בכותרת אחרת. אני רק זוכר שהמחיר היה מציאה, מאות שקלים פחות ממוצרים דומים.

אני די מרבה לקנות ב-KSP, חוץ מכמה חבילות שהגיעו קצת לאט תמיד הייתי מרוצה. בפעם האחת שהחזרתי מוצר ההתנהלות היתה אמזונית לחלוטין: החזרתי שער למדרגות שהיה צר מידי - בדקו שלא חסרים חלקים וזיכו אותי בלי שום בעיה.

עריכה אחרונה על ידי sperial
  • אהבתי 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

יש ברשת מישהו שקיבל לוח אם מ KSP, מהמציאון, ללא ה IO Shield.

אני לא בטוח שזה פריט חובה, אבל זה די מבאס. קראתי בעבר שזה עוזר למנוע חשמל סטטי בנגיעה - לא בטוח שזה נכון.

אבל אם קונים ראוטר מהמציאון, זה יותר פשוט, כי מקסימום לא תקבל כבל רשת ו/או הוראות הפעלה, הוראות גם ככה תוכל לחפש ברשת.

מטען תהיה חייב לקבל.

פורסם

מההיכרות השטחית שלי ״מציאון״ זה בסך הכול דברים שנקתעו להם במלאי/על המדף והם נפטרים ממנו בעזרת הוזלה כלשהי.

מדובר במוצרים טריים מהקופסה.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם (נערך)
לפני שעתיים, גולדן191 כתב:

למישהו יש נסיון עם זה?

יש לי ניסיון שפעם קניתי בושם שאני אוהב מהמציאון. לא התאכזבתי.

להבדיל, יצא לי לקנות באמזון גרמניה פטישון מקיטה קטן 12 וולט, משומש. כחדש. פשוט סבבה. בינתיים עובד מעולה. 

צריך אולי לקרוא את האותיות הקטנות. לפעמים מדובר במוצר שמישהו הזמין ואז החזיר. כך שלא נעשה שימוש, אבל האריזה נפתחה. 

על איזה מוצר אתה מדבר? כוננים קשיחים לא הייתי קונה. לי יש רתיעה מלקנות משומש כונן קשיח או SSD. 

למרות שבעבר הרחוק כן קניתי מחבר לשכונה הארד דיסק מכאני במאה שקל של WD 2 ג'יגה. אי שם ב 1997.

לפני כשעה, גולדן191 כתב:

אז אם מדובר במקלדת, אולי באמת אף אחד לא הקליד עלייה לפני.

אז מקסימום תעבור על הכפתורים עם איזה מגבון או ספריי DETAILING. או אלכוג'ל. 

עריכה אחרונה על ידי saar5555
  • אהבתי 1

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם
לפני 6 דקות, saar5555 כתב:

על איזה מוצר אתה מדבר?

הוזמן סט של מקלדת ועכבר במחיר טוב,

אעדכן אם הכל הגיע תקין (בעצם לראות שיש רק את הדונגל בפנים, מניח שעכבר ומקלדת בטוח יהיו....)

וכמובן להעביר מגבון או משהו 

פורסם (נערך)

לא בדקתי בכל המוצרים, אבל בחלקם כתוב מפורש

פריט מציאון שאריזתו נפגמה ו/או הוחזר מהלקוח במסגרת 14 ימי החזרה ו/או תוקן במעבדת היבואן, יתכן ויגיע ללא האביזרים הנילווים כפי שמגיע במוצר זהה חדש.

עריכה אחרונה על ידי FROGIE
  • תוכן חדש...