Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתמול בלילה נכבה לי המנוע באמצע נסיעה אחרי 2 דקות שיצאתי מהחניה ונדלק לי נורה אדומה של הגה עם סימן קריאה לידו, ניסיתי להתניע שוב והוא נדלק, נסעתי למוסך והיום בבוקר הוא אמר ש99% מדובר באלטרנטור, הוא החליף לי אלטרנטור למשופץ ב-1,450 ש"ח, ואמר שיש אחריות לחצי שנה, עכשיו אני שוב נוסע נסיעה קצרה ושוב נכבה המנוע, והפעם נדלקו לי נורת שמן, נורת מצבר ונורת ההגה, הכל באדום, הדלקתי שוב והחנתי אותו קרוב למוסך, ושמתי לב שהטורים לא עולים בכלל, אשמח אם למישהו יש מושג מה זה יכול להיות? והאם המוסכניק עקץ אותי?

פורסם (נערך)

קניתי את הרכב לפני שבוע ולצערי לא לקחתי אותו לבדיקה מקצועית רק סמכתי על איזה חבר שראה שהכל בסדר... טעות של מתחילים.

עריכה אחרונה על ידי 1enzo
טעות
פורסם
לפני 6 דקות, גולדן191 כתב:

@EliC25ערב טוב, תוכל בבקשה לתת חוות דעת האם יש כאן סיכוי שמדובר בחיישן קראנק? 

או למשהו שקשור בקראנק?

תודה

סליחה על הבורות אבל אין לי מושג מה זה אומר, יש דרך שאני אוכל לבדוק? ותודה על העזרה

פורסם
לפני 9 דקות, גרנד פריקס כתב:

נכבה באמצע נסיעה או בעמידה במקום?

היה איזה רעידה מיוחדת או משהו בסגנון?

הנורות לכאו' הם תופעות לוואי של רכב כבוי.

באמצע נסיעה והאמת שאני עצמי לא היית ברכב כשזה קרה, אבל זה באמת נשמע כמו חיישן קראנק לפי מה שקראתי קצת

פורסם (נערך)

אם זה היה חיישן קראנק לא בטוח שהיית מצליח להניע כלל.

אם כי יתכן שהשדה המגנטי של החיישן מופרע מעט ע"י משהו, (שמן שטפטף וכדו')  ובנסיעה איטית יותר קשה לו לקלוט, היה לי קטע כזה לא מזמן.

אגב תנסה לסדר את החיווט שלא יהיה מתוח, או אפי' לנקות את החיישן, אם אני לא טועה בקיה החיישן יושב בין המנוע לגיר בחזית המנוע.

וכמובן שתדאג להחזר כספי מלא על האלטרנטור במקרה שיוברר שזה לא זה.

עריכה אחרונה על ידי גרנד פריקס
פורסם
לפני 3 דקות, גרנד פריקס כתב:

אם זה היה חיישן קראנק לא בטוח שהיית מצליח להניע כלל.

אם כי יתכן שהשדה המגנטי של החיישן מופרע מעט ע"י משהו, (שמן שטפטף וכדו')  ובנסיעה איטית יותר קשה לו לקלוט, היה לי קטע כזה לא מזמן.

אגב תנסה לסדר את החיווט שלא יהיה מתוח, או אפי' לנקות את החיישן, אם אני לא טועה בקיה החיישן יושב בין המנוע לגיר בחזית המנוע.

אתה חושב שניקוי וסידור של החיווט זה משהו שיכול לעזור? בכל אופן לא נעים שנכבה המנוע באמצע נסיעה, הברקס גם כן יותר חלש וזה קצת מלחיץ...

פורסם

בוודאי!  לא מזמן חילצתי רכב באמצע הלילה מכביש נס הרים, שנתקע, כי באותו יום היה במוסך, והזיזו את החיווט והוא נמתח ולא החזירו כמו שצריך. אבל אני מאמין שאם זה נכבה בגלל החיישן סורק תקלות פשוט אמור לספר לך על זה.

פורסם
לפני 3 דקות, גרנד פריקס כתב:

בוודאי!  לא מזמן חילצתי רכב באמצע הלילה מכביש נס הרים, שנתקע, כי באותו יום היה במוסך, והזיזו את החיווט והוא נמתח ולא החזירו כמו שצריך. אבל אני מאמין שאם זה נכבה בגלל החיישן סורק תקלות פשוט אמור לספר לך על זה.

זה מוזר, כי המוסכניק שאמר שזה אלטרנטור כנראה, חיבר סורק תקלות, אז לא ברור...

פורסם

אלטרנטור לא מרגיש ככה, אלטרנטור זה מוות איטי ומייסר.. בתחילה יש רק נורה תמימה של מצבר, ואח"כ נדלק כל הנורות, ואם ההגה חשמלי הוא נהיה קשה מאוד, והאורות מתעממים עד שלבסוף נתקע ואי אפשר גם להניע 

פורסם
לפני 2 דקות, גולדן191 כתב:

אבל עובדה גם שהתקלה חזרה

זה ודאי לא היה האלטרנטור מסתבר, אבל מה שהיה לי מוזר שהוא חיבר סורק ועדיין לא ראה את זה (הקראנק)

לגבי האלטרנטור זה אכן ככה, כבר קרה לי בעבר עם רכב אחר וזה אכן היה סיוט...

פורסם

לפעמים כמו שהקדמתי, הבעיה היא בשדה המגנטי כלומר בעיה בקריאה אז מבחינת החיישן המנוע לא מסתובב אז הוא מכבה אותו,

וממילא לא יופיע קוד תקלה. אם יש קוד זה בעיה בחיישן או בחיווט וכדו' 

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...