Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם

גם אצלי זה כלל ברור - אם יש חניה פנויה שאינה נכים במיקום סביר (מבחינת יכולת הרגלים שלי) אחנה בה ואשאיר חנויות נכים פנויות למי שממש צריך (בין אם בגלל שאין מקום אחר פנוי ובין אם בגלל שמצבו גרוע ממצבי).

• אהבתי 2
  • תגובות 682
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
לפני כשעה, PASHUT כתב:

אתה בן אדם נדיר!

יש האומרים שאני לא בן אדם. תשאל את @איציק נ.

• רעיון טוב! 1

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

סליחה שאני שובר את האופוריה רגעית של השרשור הזה, אבל חשבתי להזהיר את כל ה"חכמולוגים" עם תו, כאלה שלא בטוח שמגיע להם תו וגם קוראים פה (ברור לי שיש כאלה כי כבר הגבתי לאחד) :

בביה"ח תל השומר מסתובב פקח של עיריית רמת גן ב"משרה מלאה" - כלומר הוא שם מ 8 עד 16 (לפחות) רצוף, ונותן דוחות , גם לכאלה עם תו חניה לנכים - 

לדוגמא, חסמת מדרכה לחלוטין? תקבל דו"ח. החנת בחניות לרכבים עם מעלונים ויש לך תו ירוק? תקבל דו"ח

• רעיון טוב! 5

פורסם
לפני שעתיים, tomerR כתב:

סליחה שאני שובר את האופוריה רגעית של השרשור הזה, אבל חשבתי להזהיר את כל ה"חכמולוגים" עם תו, כאלה שלא בטוח שמגיע להם תו וגם קוראים פה (ברור לי שיש כאלה כי כבר הגבתי לאחד) :

בביה"ח תל השומר מסתובב פקח של עיריית רמת גן ב"משרה מלאה" - כלומר הוא שם מ 8 עד 16 (לפחות) רצוף, ונותן דוחות , גם לכאלה עם תו חניה לנכים - 

לדוגמא, חסמת מדרכה לחלוטין? תקבל דו"ח. החנת בחניות לרכבים עם מעלונים ויש לך תו ירוק? תקבל דו"ח

גם מי שיש לו תו נכה שבטוח מגיע לו לא יכול לחסום מדרכה לחלוטין, אז זה בסדר שמחלקים שם דוחות כאלו.

• אהבתי 1
פורסם
לפני 4 שעות, tomerR כתב:

לדוגמא, חסמת מדרכה לחלוטין?

בעיריית ירושלים פגשתי פעם פקח נותן דו''ח לרכב נכה עם מעלון!!

שאלתי אותו מסכן זה כיסא גלגלים למה להתעלל בו?

הוא אמר לי 'אני דופק לו 1000 שקל על זה שחנה מטר ממעבר חציה'

כלומר גורם סכנה לחוצי הכביש כי מסתיר חלקית את מעבר החציה, והמדיניות שלהם שאין רחמים במקרה כזה..

• רעיון טוב! 4

משתדל לעזור

פורסם

נכון. אך ההצדקה (הציבורית, לא המשפטית) לדו"ח הזה הוא בגלל שספק אם הנכה הוא הנהג שהחנה ככה. ולכן הנהגים המנצלים הינם פושעים.

• רעיון טוב! 1
פורסם

בשני המקרים הנל ( חסימת מדרכה ומטר ממעבר חציה), מדובר על תנאים שרשומים בחוק חניית הנכים. אז גם חוקית, וגם הגיונית, הדוחות מוצדקים ב1000%. 

רק בשבוע שעבר רשמתי מספר דוחות לרכבים עם תגי נכה בגין סיבות דומות.

• רעיון טוב! 2

God decides how long your life will be,you decide how wide it will be

פורסם

אנשים במדינה הזו חושבים שהם חיים לבדם על הכוכב הזה, תן להם כסף לרכוש משהו משתלם ולא מעניין אותם אם זה מוסרי או לא כי, חוזר לתחלית המשפט

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אתה חי במדינה שבה ראפר כושל מקבל דרגה של רב פקד במשטרה סתם כי השר האחראי חבר שלו.

אז מה זה כבר תו נכה למי שלא נכה? 

• אהבתי 2

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני שעתיים, fatboy1340 כתב:

רק בשבוע שעבר רשמתי מספר דוחות לרכבים עם תגי נכה בגין סיבות דומות.

ולצערי יש סטיגמה משום מה שתו נכה מותר לו לחנות ''איפה שבא לו'' ולדעתי צריך לחדד להם שלא, גם לך יש הגבלות! וכך יינצלו מהדוחו''ת.. [לערכתי לא כל הנכים מכירים את חוק הנכים במלואו]

אני אישית מכיר תו נכה כיסא גלגלים שחנה במיקום של תו איזורי עירוני, ובא פקח ונתן לו דו''ח, הוא ערער וביטלו מיד, סוג של שיטת מצליח כזה..

משתדל לעזור

פורסם
לפני 37 דקות, PASHUT כתב:

ולצערי יש סטיגמה משום מה שתו נכה מותר לו לחנות ''איפה שבא לו'' ולדעתי צריך לחדד להם שלא, גם לך יש הגבלות! וכך יינצלו מהדוחו''ת.. [לערכתי לא כל הנכים מכירים את חוק הנכים במלואו]

אני אישית מכיר תו נכה כיסא גלגלים שחנה במיקום של תו איזורי עירוני, ובא פקח ונתן לו דו''ח, הוא ערער וביטלו מיד, סוג של שיטת מצליח כזה..

לנכה עם תו נכה בתוקף - מותר לחנות באזור של תו איזורי עירוני..
במידה ואין חניות רגילות, או חניות נכה פנויות.

אייל.

• אהבתי 1

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם
לפני 8 שעות, ליין מן כתב:

מותר לחנות באזור של תו איזורי עירוני..

הנכה הנ''ל החליט במקום לערער כל פעם מחדש [כל יום יש שם פקח] הוא ניגש לפקח הבכיר שבהם בנימה חברית והסביר לו את העניין בנינוחות, ומאז הפקח חבר שלו ושלח בקבוצה של הפקחים לא לגעת בו לרעה..

מסקנה- עשה בשכל, תהיה חכם ולא דווקא צודק

• מעניין 1

משתדל לעזור

פורסם

תשמע זה עצוב, באיזה קטע צריך להיות חבר של הפקח שיישלח לחברים שלו "לא לגעת" במישהו מסויים. התנהלות של משפחת פשע.

האמת היא שערים שיש בהן מצוקה משמעותית ומחלקת פיקוח חזקה אוכפים את החוק בצורה נכונה יותר - אולי נכונה מדיי.

אצלנו בעירייה - עדיין מוותרים המון לתו נכה. נגיד הקטע של חנייה על מדרכה - זה רק אם אין חנייה באיזור. אבל אצלנו יש. רק יותר נוח להחנות על מדרכה. 

יש לנו אפילו איזה "נכה" שעשה מחנייה מסויימת על המדרכה -חניה פרטית שלו. אם מישהו אחר מחנה שם הוא עושה מזה בלאגן. 

• מבאס 1
פורסם
לפני כשעה, Nakamichi כתב:

תשמע זה עצוב, באיזה קטע צריך להיות חבר של הפקח שיישלח לחברים שלו "לא לגעת" במישהו מסויים. התנהלות של משפחת פשע.

תראה לפחות הוא לא שיחד אותם כספית..

הבחור ההוא גר בשכירות ולא היה רשום בכתובת עבור תו אזורי והיה צריך להסביר להם שלנכה לא נותנים דו''ח שמה, כי נמאס לו לערער יומם ולילה, ותכל'ס זה עבד לו. לדעתי עשה בשכל.

נכון שמוטב היה שלא היו מתחילים כלל עם נכים, אבל לך תבין ראש של פקח שהאינטרס שלו הוא ניפוק דוחו''ת..

אגב מענין לעניין- יש לי שכן שחנה בעיר מודיעין מכבים רעות על כחול לבן עירוני ולא שילם כי יש לו רכב נכה, לתדהמתו הוצמד לו דו''ח פשוט של 100 ש''ח על אי תשלום

הבחור התעצבן וגרר את העירייה למשפט, והשופט נזף בעירייה על הטרדת נכה ופסק לו 1200 ש''ח פיצויים על עגמת הנפש!

משתדל לעזור

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...