Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

מישהו יודע איך אני מטפל בבעיה הזאת? האופנוע עבר 200000 קילומטר והמד קילומטראז לא מתאפס יותר. ככה הוא בנוי. לא מעבירים אותי טסט השנה בגלל זה. זה סוזוקי פריווינד עם מד קילומטרז דיגיטלי. אני בכלל לא חושב שיש חוק שמחייב קילומטראז וגם אם יש, אם ככה זה יוצר למה שאדרש לתקן את זה. הם ביקשו מכתב מסוזוקי, זה אפשרי בכלל ?

פורסם

הייתי פונה ליבואן קודם כל.

אם היבואן לא מחזיר תשובה תוך כמה ימי עסקים, פונה לסוזוקי ארה"ב או יפן (חיוג באמצעות סקייפ או משהו כזה, אפילו משלם כמה שקלים).

תעדכן אותנו אם זה עזר.

פורסם

זה מה שחשבתי, היבואן הזה לא עונה גם כשאני רוצה לרכוש חלפים

, ספק אם הוא יענה כשאני צריך ממנו מכתב. אנסה לפנות לחו"ל אבל אני סקפטי. השאלה היא אם יש חובה חוקית לקילומטרז' בכלל.

פורסם

כשאתה מתקשר לחו"ל, אתה צריך להגיד להם משפט בסגנון של If I can't get a legal file of this limitation, it will affect my decision in the future regarding a purchase of a new bike 

כדי שיבינו שיש כאן עניין כספי שהם משמרים לקוח לעתיד

אם בארץ לא עונים לך זה מה שאתה יכול לעשות

פורסם

מד מרחק הוא חובה, השאלה האם חובה שיתאפס במקסימום.

אם כן, הרי שלא היו צריכים לאשר להכניס לארץ כלי רכב שלא עומד בדרישה. ואז אולי איום לערב את משרד התחבורה אולי יגרום ליבואן להיות יותר שירותי.

@kompy אולי ידע לעזור יותר.

• רעיון טוב! 1
פורסם

טעות של הבוחן.

לא פוסלים על מד מרחק תקול, להבדיל ממד אוץ.

לבוחן בעמדת הזיהוי יש מס׳ אפשרויות לבחירה לגבי מד המרחק, כולל כפתור של בעיה בערך, אך אף אחת מהן לא פוסלת את המבחן.

אפשרויות אלו נועדו לדיווח בלבד למשרד התחבורה/רישוי.

• אהבתי 1

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם (נערך)

זה היה המנהל ברעננה. גם לפני שנה הרב בוחן עשה לי את אותה בעיה ובסוף עשה לי טובה והעביר. ועם המדבקות הזוהרות ברכב השנה הוא רב איתי והאשים אותי ברמאות בגלל שרציתי להשתמש במגנטים ולא להדביק על הצבע שאחר כך קשה מאד להוריד אותם אם צריך להחליף אותם. הכריח להדביק את המדבקות, אני בספק אם הוא יעזור לי. הבוחנים מסמנים בעיגול מד אוץ ושולחים אותי למשרד. הסברתי לו שהספידומטר עובד וזה לא מד אוץ ושזה ככה מיוצר. שלח אותי לאיזה מוסך לספידומטרים לתקן אותו, אמרתי לו שכבר חיפשתי ולא מצאתי מישהו שיכול לאפס את זה. פעם היה שם מישהו יותר נחמד.

עריכה אחרונה על ידי ronenfe
פורסם

למה לחייג לחו"ל ?  לבדוק אפשרות לפנייה דרך אימייל/ אתר אינטרנט של מחלקה טכנית.  הרי צריך תשובה בכתב. לא בע"פ.  ככה גם אין בעיה עם הפרשי שעות.

• רעיון טוב! 1

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...