Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ב-2020 היו כ-90 אלף תווי חניה לנכים, וב-2024 הגיע מספרם ל-665 אלף כלי רכב. "המשטרה חוקרת"

Jack457

פוסטים מומלצים

השוטרים/פקחים צריכים להתחיל לעשות ביקורות של בדיקת כרטיס נכה והאם הנכה נמצא באוטו בזמן השימוש, מתי שהוא רואים רכב נכנס או יוצא מחנייה.

• רעיון טוב! 1
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תגובות 258
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

עכשיו אתם נזכרים???

שיחתות/קומבינות/עקיצות מה חדש??🙄.

העיקר שאני כתבתי כאן בנושא השינויים  ברכבים שנראים לא חוקיים וכל הקומבינות.

וגם הזכרתי את הנושא ה"חשוד" שיותר מידי מכוניות בעלות תו נוכה, לפחות חבר פורום אחד פה תהה על העיניין....בסגנון של "מה יש למישהוא כבר לעשות עם תו נכה"...

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• חברי המעגל הראשון

כשאני מגיע לתחנת הרכבת בשכונה שלי, כל חניות הנכים תפוסות עוד מהבוקר עם ג'יפונים חדשים של אזרחים שפשוט נסעו לעבודה ויחזרו בעוד כמה שעות.

שכונה קטנה, אני מכיר אישית חלק מאלו שחונים בחניות הנכים שם, אף אחד מהם לא באמת נכה. לפחות לא מוגבל בהליכה. אומנם לא מתפקידי לשפוט, אבל אני בטוח שכל החונים שם הם בעלי "תו שני".

אני מכיר מישהו שבמשפחה שלו יש כ- 10 רכבים, אין רכב בלי תג נכה. אחד אחד עם תו. מהסקרנות בדקתי חלק מהם באפליקציה- כולם בעלי תג נכה. איך זה ייתכן?

יש אחד נוסף עם סיאט איביזה חדשה, חונה קבוע על המדרכה, כותבים עליו בקבוצות של השכונה, הפיקוח הגיע ובדק וגם לו יש תו נכה ואין מה לעשות. ממשיך לחנות על המדרכה, כשבמרחק 

3 מטרים מאותה מדרכה יש חניה רגילה.  פעם אחת ראיתי שיצא מהרכב בחור צעיר ורץ לבניין כי היה גשם. שוב, אני מבין שזה לא ענייני ושאי אפשר לדעת מה באמת יש לו, אבל אני חושב שהוא לא הנכה.

• אהבתי 3

מתכלה מתחת לכיסוי:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

המחליפה: Alfa 159 TB

עם חלונות חשמל ונעילה מרכזית.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני שעתיים, SlowRide כתב:

זה חוק שאי אפשר לאכוף אלא אם הפקח יעמוד יום שלם ליד האוטו או יתפוס אותך בשעת מעשה.

לפני 45 דקות, FoxLight כתב:

השוטרים/פקחים צריכים להתחיל לעשות ביקורות של בדיקת כרטיס נכה והאם הנכה נמצא באוטו בזמן השימוש, מתי שהוא רואים רכב נכנס או יוצא מחנייה.

גם לא יכולים לאכוף.

תפסו אותך בכניסה? אני מחנה כדי להביא את הנכה. הוא הלך לקנות מקרר, תיכף חוזר איתו.

תפסו אותך ביציאה? נכנסתי עם הנכה, הורדתי אותו אצל הרופא/שיננית/פרוקטולוג/מאהבת ועכשיו אני יוצא.

אין איך לאכוף את זה. ואני עם תג. שלי. לא של סבא. ומעולם לא קימבנתי אף אחד שיהנה מהתג השני שמגיע לי. עצם המחשבה גורמת לי קצת להקיא.

• אהבתי 4
  • רעיון טוב! 3
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יש הרבה סרחון בנושא, אל יש גם הרבה תחום "אפור"
בגדול יש נכים שעל שמם אפשר לקבל תג ל2 רכבים (הופ קפצנו ב50% תווים),
יש נכים זמניים (חולי סרטן לפעמים מוצאים תו נכה, תאמין לי שלאחר טיפול כימו למרות שיכול להיות שאתה נראה בריא אין לך כוח ללכת 50 מטר רצוף, כך שמאוד קשה לשפוט ע"פ מראה עיניים),
אולי אם היו מראים התפלגות של התווים זה היה עושה יותר "שכל".

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 3 שעות, לב טוב כתב:

לא מבין איך תמיד המשטרה "עולה" על הדברים האלו אחרונים? הם לא חיים בין אנשים?

מה לא ברור? 

זו אותה משטרה שמגיעה לזירת דקירה ובודקת חשד לפלילים.

image.thumb.png.55e0cd50620d02bf9f0c74276aed3c37.png

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

מעוניינים לעזור לחתולי הרחוב? מחפשים מתנה מיוחדת?

סבונים 100% טבעי ובעבודת יד- כל ההכנסות קודש לטיפול בחתולים. דברו איתי.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 4 שעות, SlowRide כתב:

זה חוק שאי אפשר לאכוף אלא אם הפקח יעמוד יום שלם ליד האוטו או יתפוס אותך בשעת מעשה.

ממש לא קשה לאכוף זאת. נתתי עשרות,אם לא מאות דוחות על חניה בחניית נכים/מקומות אסורים כאשר הנכה בכלל לא קרוב למקום. הכי פשוט לעשות זאת כאשר הרכב נכנס או יוצא מחנית נכים/מדרכה וכד'. אבל יש עוד הרבה דרכים אחרות.

• אהבתי 3

God decides how long your life will be,you decide how wide it will be

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לעניות דעתי, אך ורק נכים עם בעיות ברגליים או בעיות בריאותיות המקשות עליהם ללכת צריכים לקבל תו נכה, לכל השאר צריך לשלול את התו.

הגיע הזמן שהמדינה תעשה סדר בעניין ותפסיק את החגיגה.

• אהבתי 3
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

צריך לדון גם על מה שמביא את האנשים להשיג תג בכל מחיר,

(בלי להמעיט בחומרת הזיופים).

זה שהעיריות צובעות את כל העיר בכחול לבן,

וכל חניה במקום קצת פחות רשמי גוררת דוח מיידי, למרות שאין שום הפרעה לשום דבר.

• רעיון טוב! 3
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מזכיר לי שבבה"ד 1 ריכזו את כל הצוערים עם הפרופיל לכושר מוגבל ושאלו מי רוצה לוותר עליו.

מישהו אמר שיש לו פרופיל 64 על בעיית שמיעה, המפקצ ביקש ממנו לוותר על הכושר מוגבל והוא לא רצה.

Daihatsu YRV 01' 86 HP << Sold

KIA Cerato 08' LX 122 HP

Chevrolet Cruz 13' LT Wagon 141 HP 1.8L

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מה שקורה במדינה הזו עם תווי הנכים הוא פשוט ביזיון אחד גדול. אני מכיר זוגות עם ילד אוטיסט (שאגב, מתפקד בסדר גמור, הוא פשוט על הספקטרום) שקיבלו תו נכה. באמת, כל הגבולות נפרצו בתחום הזה. האנשים היחידים שצריכים לקבל תו נכה הם אנשים המרותקים לכיסא גלגלים לצמיתות, או כאלה שאיבדו רגל בתאונה או במלחמה. כל השאר צריכים לחנות כמו כולם וללכת קצת ברגל.

לפני 4 שעות, ArikB כתב:

1. המדינה לא מבחינה בין מי שבאמת יש לו קושי בהליכה/התניידות לבין מי שהוציא תג בגלל האלרגיה של הילד

האבחון צריך להיות מאוד פשוט – אם יש רגליים, אין תו נכה. 

• רעיון גרוע 4
  • מעניין 1
  • רעיון טוב! 1
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 9 שעות, Jack457 כתב:

חברה הפועלת בשם אחר, "עזרה בתגי נכה", הבטיחה להוציא שני תגי נכה ולפי ההודעות של מוקדנים בחברה "אנחנו עובדים עם הרופא בעצמו, שמאשר את כל התגים במדינה". החברה מבקשת רישיון נהיגה, מספרי רכב וסיסמא לאזור הממשלתי.

עד כמה אנשים נאיבים, שלא לא לומר מטו***ים, שיתנו לצד שלישי את הסיסמא לאזור הממשלתי.
אחר כך יבכו כי נגנבה להם הזהות, מכרו להם את הרכב והבית, וכל דבר אחר.

• אהבתי 3
  • רעיון טוב! 1

למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה.  מסביבי  רואה עדיין נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש , בכל נסיעה . 

עד מתי 😡

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני כשעה, Cranky_CPA כתב:

...

האבחון צריך להיות מאוד פשוט – אם יש רגליים, אין תו נכה. 

ניסוח קצת בעייתי, אני חושב שיש עוד מקרים בעייתים.
בכל אופן גם את המשפט הזה צריך לשנות ל... אם יש רגלים מתפקדות, אין תג נכה.

• אהבתי 1
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

סליחה שאני הולך פה ממש נגד הזרם אבל עם כל הכבוד מי שגר בירושלים או תל אביב יודע שאין כמעט דבר כזה חנייה בכחול לבן בשעות הבוקר בלי לחכות ארבעים דקות וגם זה נס ובינתיים שאתה מחכה באוטו אתה ראוה את כל ה"נכים" עולים למדרכה והיא רחבה באופן מפנק , אז אם יש לך, למה לא וחניות כחול לבן אפשר להשאיר למי באמת צריך😁 

• מצחיק 1
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...