Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ב-2020 היו כ-90 אלף תווי חניה לנכים, וב-2024 הגיע מספרם ל-665 אלף כלי רכב. "המשטרה חוקרת"

Jack457

פוסטים מומלצים

תו נכה לא משלם. חניה בכחול לבן. אבל הנכה צריך להיות ברכב.  ובגלל שאבא שלי לא איתי אני מפעיל פנגו.

המקום היחיד שאני מנצל חניה. זה כניסה לבית חולים. וגם זה שאני מבי את אבי. הוא שהיה מאושפז.

אבל שאני לבד. לא מנצל זאת. ולא חונה בחנית נכים.

• אהבתי 5

אני אדם דסלקט ולכן יופיעו שגיאות כתיב וחסר סימני פיסוק    נקודות  מקווה שתקבלו זאת 

תודה🙂

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תגובות 258
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

לפני 4 שעות, GSGVi כתב:

יש לי מספיק אחוזי נכות על מנת להפיק תו, אבל באופן עקרוני, כל עוד אני מסוגל

ללכת את המרחקים הנדרשים, אני מעדיף לשלם לחניון ולא לתפוס את המקום לאלה שבאמת זקוקים לו.

אני נגעל מהתרבות הזו בה שכל מי שחושב שקנה ג'יפון של מרצדס קונה לעצמו תו נכה מזויף

לגבי השורה האחרונה, האם זה הסדר בהכרח?
ולא, נכה בעל קצבה, שחסך מספיק בשביל גיפון, הגיש בקשה וקיבל תו נכה?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בתאריך 9.12.2024 בשעה 20:54, taranta כתב:

הפקח שוט ילך איתך אל הנכה. ואז נראה אם באמת יש נכה או לא. 10,000 ש"ח מכסות קצת יותר מ10 הדקות שיתבזבזו לפקח.

הזכרת לי

• מצחיק 4
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 12 שעות, Cherniy Bumer כתב:

לגבי השורה האחרונה, האם זה הסדר בהכרח?
ולא, נכה בעל קצבה, שחסך מספיק בשביל גיפון, הגיש בקשה וקיבל תו נכה?

לרוב, זה בדיוק! הסדר. לרוב. 

תגובתי זו מבוססת על תצפיות- קצת כמו ספארי, הרבה מאד בבונים מסתובבים חופשי.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

מעוניינים לעזור לחתולי הרחוב? מחפשים מתנה מיוחדת?

סבונים 100% טבעי ובעבודת יד- כל ההכנסות קודש לטיפול בחתולים. דברו איתי.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בתאריך 10.12.2024 בשעה 07:00, ch28566 כתב:

רק מדוע היא חייבת תו נכה? 

אבא שלי היה זקוק בעבר לטיפולים כימותרפיים, אני הייתי מלווה אותו לכל טיפול. היה זכאי לתו נכה אך אני וויתרתי מראש, הרי אני זה שמסיע אותו, אז אני מוריד אותו בכניסה, מחפש חניה כמו כל אחד אחר ובסיום הטיפול חוזר לרכב ואוסף אותו שוב מהכניסה. חניית נכים צריכה להיות לנכים, לא למי שמסיע אותם אלא אם מדובר במקרים מיוחדים כמו כיסא גלגלים וכו'. 

משום שיש לה מוגבלות בהליכה,לא מאחל לאף אחד להיות במצב שלה שכדי ללכת מרחק של 5 דקות היא עושה את זה 25 דקות,מסתבר שבאזור שלך יש חניות אבל אצלנו במרכז(יכול להיות שגם אתה גר במרכז ומבין אאת זה) אין ולכן כל יציאה שלה למרכז נשקלת עשרות פעמים כדי שלא תחזור עם כאבים חזקים הביתה 

Just now, משה הונדה סיוויק כתב:

משום שיש לה מוגבלות בהליכה,לא מאחל לאף אחד להיות במצב שלה שכדי ללכת מרחק של 5 דקות היא עושה את זה 25 דקות,מסתבר שבאזור שלך יש חניות אבל אצלנו במרכז(יכול להיות שגם אתה גר במרכז ומבין אאת זה) אין ולכן כל יציאה שלה למרכז נשקלת עשרות פעמים כדי שלא תחזור עם כאבים חזקים הביתה 

אז לה אין תמיד את הבעל או הבן כדי שיעזרו לה לקחת אותה לכל מקום ולכן חשוב לי שהיא תקבל את התו נכה ביושרה דרך אגב תשאל אביך כמה זה נעים לו לבקש כל הזמן את עזרתך כדי ללכת לטיפולים זה ההרגשה שאתה תלוי כבר במישהוא אחר כמו תינוק(מאחל לבריאות אביך במהרה ושלא יזדקק לשום עזרה מאף אחד כמו שכל אדם בעולם רוצה

"כדבריו של ירמיהו הנביא: 'אָרוּר הַגֶּבֶר אֲשֶׁר יִבְטַח בָּאָדָם' (ירמיהו י"ז, ה'), ישנם המבקשים להישען אך ורק על עזרת ה' כדי ללמד את ליבם לבטוח בכוח עליון ולא בידי בשר ודם. 

• אהבתי 3
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כולם פה חכמולוגים עד שבן משפחה שלהם סובל מנכות זמנית או לצמיתות, לא מאחל את זה לאף אחד.

מהיכרות אישית גם מחלה או בעיה שלא נראית לעין ומתבטאת "רק ביום רביעי" יכולה לגרום למצב שבו אתה תלוי לגמרי בבנאדם אחר ואין שום סיבה בעולם שלא להקל את הסבל הזה (מהמטופל או מטפל) עם קצת פחות צרות עם חניה.

לצערי נראה שיותר קל לקבל תו חניה במרמה מאשר בצורה הוגנת (מי שניסה להוציא אחוזי נכות מביטו"ל יודע על מה אני מדבר), ופה הבעיה.

עריכה אחרונה על ידי nadavd4
  • אהבתי 6
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 9 שעות, nadavd4 כתב:

כולם פה חכמולוגים עד שבן משפחה שלהם סובל מנכות זמנית או לצמיתות, לא מאחל את זה לאף אחד.

מהיכרות אישית גם מחלה או בעיה שלא נראית לעין ומתבטאת "רק ביום רביעי" יכולה לגרום למצב שבו אתה תלוי לגמרי בבנאדם אחר ואין שום סיבה בעולם שלא להקל את הסבל הזה (מהמטופל או מטפל) עם קצת פחות צרות עם חניה.

לצערי נראה שיותר קל לקבל תו חניה במרמה מאשר בצורה הוגנת (מי שניסה להוציא אחוזי נכות מביטו"ל יודע על מה אני מדבר), ופה הבעיה.

חד משמעית=מסכים עם כל מילה שלך(שלא נדע מצרות)

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בתאריך 9.12.2024 בשעה 12:55, לב טוב כתב:

לא מבין איך תמיד המשטרה "עולה" על הדברים האלו אחרונים? הם לא חיים בין אנשים?

התגובה הכי חשובה כאן:

אין כל יוזמות חקירה של המשטרה, היו יכולים לעשות גוגל אחרי כל הדיווחים של השכנים והמשפחה שלהם על המסחרה הזו.

• אהבתי 2

אם אתה מאמין שיכולים לקלקל, תאמין שיכולים לתקן.

- רבי נחמן מברסלב

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בתאריך 9.12.2024 בשעה 12:55, לב טוב כתב:

לא מבין איך תמיד המשטרה "עולה" על הדברים האלו אחרונים? הם לא חיים בין אנשים?

יודע מה, כשחושבים על זה, כנראה שהרבה מהם הוציאו בעצמם תו נכה.

• מצחיק 1
  • מבאס 1
  • רעיון טוב! 2

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

נו ועכשיו שהמשטרה עלתה על זה, מה יקרה? מישהו פה חושב שהם באמת יפתרו את הבעיה של הזיופים/רמאויות לטווח של שנה ויותר קדימה?

מישהו יבדוק את המאות אלפים שהוצאו במירמה וייקח מהם את התו?

לצערי אני לא חושב 😢

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 16 דקות, gpro כתב:

נו ועכשיו שהמשטרה עלתה על זה, מה יקרה?

יהיו יותר שוטרים עם תווי נכה.

• מצחיק 7

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מישהוא בכיר ממשרד הרישוי עלה לרדיו ואמר שיבטלו את התווי נכה שנעשו ויפתחו מחדש בקשות מקווה שיעזור אני הגשתי אימי בקשה מחדש ועדיין לא אישרו לאחר 5 ימים שבבקשה הקודמת תוך 3 ימים עדכנו שהיא לא זכאית מעניין אם זה קשור לזה

לפני 2 דקות, ברווז כתב:

יהיו יותר שוטרים עם תווי נכה.

אשכרה

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 36 דקות, משה הונדה סיוויק כתב:

מישהוא בכיר ממשרד הרישוי עלה לרדיו ואמר שיבטלו את התווי נכה שנעשו ויפתחו מחדש בקשות

מנוגד ליותר מדי אינטרסים, אני ממש לא מאמין שזה יקרה.

בדיוק כמו הורדות מחירים בשוק הדיור- יש יותר מדי אינטרסים נגד, כדי שזה אשכרה יתחיל לקרות אי פעם. 

• אהבתי 2

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני כשעה, משה הונדה סיוויק כתב:

מישהוא בכיר ממשרד הרישוי עלה לרדיו ואמר שיבטלו את התווי נכה שנעשו ויפתחו מחדש בקשות.

בטח.

בוא נראה אותו עובר על יותר בקשות ופחות סידורים אישיים בשעות העבודה

• אהבתי 1

אם אתה מאמין שיכולים לקלקל, תאמין שיכולים לתקן.

- רבי נחמן מברסלב

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...