Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ב-2020 היו כ-90 אלף תווי חניה לנכים, וב-2024 הגיע מספרם ל-665 אלף כלי רכב. "המשטרה חוקרת"

Jack457

פוסטים מומלצים

ענין נוסף הוא השחיתות. זה לא רק מי שמבקש, גם מי ש"דואג" לזה שזה יקרה. 

אם עד 2020 היו 90K תוים, ובארבע שנים מאז פי 7 , תחשבו כמה כסף מאעכרים שלשלו לכיסהם. וכל אלה שעוצמים עיניים כי משתלם להם. 

ומי שסובל ויסבול זה הנכים האמיתיים.

וגם, לפי הכתבה המדינה הפסידה מזה מאות מליונים ומעלה. שכספי המיסים שלנו צריכים לפצות על זה. 

עם גולף ידנית שנת 1995 לומדים לא לבזבז אף טיפה של כח.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תגובות 258
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• חברי המעגל הראשון

לדעתי תהיה רפורמה רצינית בעניין תגי הנכה. 

לא בטוח מתי.

• מצחיק 1

מתכלה מתחת לכיסוי:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

המחליפה: Alfa 159 TB

עם חלונות חשמל ונעילה מרכזית.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

חזק!

באזור שלי הכביש צר והמדרכה עוד יותר ואדום לבן, אסור לחנות!!!

וכל יום-כל יום!!! כ-ל הרחוב שורה של מכוניות חונה, ועובר שם כל יום פקח, תו נכה, תו נכה, תו נכה, שכונה של נכים....

ברור שהרוב פייק, וזה מעצבן! כי נשים עם עגלות, ואני לא עובר, וצריך ללכת על הכביש כי איזה בעל קאדילק אסקלייד רוצה לחנות איפה שבא לו.

• אהבתי 1
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 51 דקות, Ron Poh כתב:

ניסוח קצת בעייתי, אני חושב שיש עוד מקרים בעייתים.
בכל אופן גם את המשפט הזה צריך לשנות ל... אם יש רגלים מתפקדות, אין תג נכה.

לא כי אז נכנסים לפינה מה זה "רגליים מתפקדות". כל אדם עם כאב ברכיים יוכל לטעון שמגיע לו תו נכה

לפני 35 דקות, Jack457 כתב:

ומי שסובל ויסבול זה הנכים האמיתיים.

זילות מוחלטת של המושג "נכה" ומי שסובל הם כמובן הנכים האמיתיים. צריך לבטל 95% מתווי נכים ויפה שעה אחת קודם. 

לפני 12 דקות, מקינטה כתב:

חזק!

באזור שלי הכביש צר והמדרכה עוד יותר ואדום לבן, אסור לחנות!!!

וכל יום-כל יום!!! כ-ל הרחוב שורה של מכוניות חונה, ועובר שם כל יום פקח, תו נכה, תו נכה, תו נכה, שכונה של נכים....

ברור שהרוב פייק, וזה מעצבן! כי נשים עם עגלות, ואני לא עובר, וצריך ללכת על הכביש כי איזה בעל קאדילק אסקלייד רוצה לחנות איפה שבא לו.

ברור שזה פייק. בבניין שלי 24 דירות ומתוכן ב-6 דירות גרים נכים. 25% נכים.

עריכה אחרונה על ידי Cranky_CPA
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 6 שעות, אורח לרגע כתב:

גם לא יכולים לאכוף.

תפסו אותך בכניסה? אני מחנה כדי להביא את הנכה. הוא הלך לקנות מקרר, תיכף חוזר איתו.

תפסו אותך ביציאה? נכנסתי עם הנכה, הורדתי אותו אצל הרופא/שיננית/פרוקטולוג/מאהבת ועכשיו אני יוצא.

אין איך לאכוף את זה. ואני עם תג. שלי. לא של סבא. ומעולם לא קימבנתי אף אחד שיהנה מהתג השני שמגיע לי. עצם המחשבה גורמת לי קצת להקיא.

אם באמת יתנו דו"ח של 10000 ש"ח על זה (דבר ששנים אני טוען שצריך לתת) אז יהיה קל מאוד לאכוף.

הפקח שוט ילך איתך אל הנכה. ואז נראה אם באמת יש נכה או לא. 10,000 ש"ח מכסות קצת יותר מ10 הדקות שיתבזבזו לפקח.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 36 דקות, Cranky_CPA כתב:

לא כי אז נכנסים לפינה מה זה "רגליים מתפקדות". כל אדם עם כאב ברכיים יוכל לטעון שמגיע לו תו נכה

לאימי ז"ל היו רגליים, אז לפי הסיווג שלך, לא היה מגיע לה תג נכה.
אלה מה, עקב פרקינסון בהתחלה היא עוד יכלה להתנייד באיטיות עם הליכון נגיד 50 מטר ב 5 דקות ועם חשש מתמיד לנפילות... לפי הסיווג שלך לא מגיע לה תג נכה.
בהמשך היא גם בכלל לא יכלה לעמוד על הרגלים... שוב לפי הסיווג שלך לא מגיע תג נכה.

הבעיה בסיווג שלך שאתה רואה הכל בשחור לבן או 1 ו 0

• אהבתי 5
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 3 שעות, Cranky_CPA כתב:

.האבחון צריך להיות מאוד פשוט – אם יש רגליים, אין תו נכה. 

ראית פעם אדם עם מחלת ריאות או אי ספיקת לב שמתחנן לאוויר אחרי 4 צעדים? זו מגבלה לא פחותה מקטיעת רגל.

• אהבתי 6
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 8 שעות, Pavlik כתב:

פעם אחת ראיתי שיצא מהרכב בחור צעיר ורץ לבניין כי היה גשם. שוב, אני מבין שזה לא ענייני ושאי אפשר לדעת מה באמת יש לו, אבל אני חושב שהוא לא הנכה.

המצב היחיד שבו זה קורה והוא באמת הנכה זה אם הוא סובל ממחלת הקרוהן וחייב, אבל ממש חייב "ללכת" 😁

עריכה אחרונה על ידי nadavd4
  • אהבתי 1
  • מצחיק 1
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ערב טוב לכולם

אני ממש שמח שהנושא נפתח רק שאני חייב לציין שאימי בת 57 עברה לפני חודשיים ניתוח בכף רגל שעוד תצטרך עליה תיקון והיא פשוט סובלת מקושי בהליכה ברמה שכל כמה מטרים היא חייבת לעצור לנוח(והיא אישה שלפני הניתוח בחיים לא מתלוננת)ביקשתי המרופא משפחה שלה שיתן לה המלצה לתו נכה בהתחלה הוא סירב ולאחר שהסברנו לו את מורכבות ההליכה שלה הוא הלחיט כן להמליץ על מתן תו נכה זמני(הפלא ופלא) לאחר מכן נודע לי שצריך המלצה מרופא אורטופד והוא אמר לנו שהוא לא נותן המלצה וצריך לפנות לרופא פרטי בעניין(פשוט הזיה) לאחר מכן מכן התקשרתי למנהלת הקופה שבו נמצאת אימי ואמרתי לה שאם לא יתנו לאמא שלי המלצה למתן תו נכה זמני אני פונה לתוכנית יהיה בסדר בגל"צ שמתמחים בדברים האלה והם יטפלו בעניין היא ישר הלכה לרופא האורטופד והסבירה לו על מהות הקושי שלה בהליכה ושהוא לא יכול להפנות אותה לרופא פרטי הוא הסכים לדבר והוציא לה מכתב על המלצה למתן תו נכה זמני

שם זה לא הסתיים הגשתי בקשה למשרד הרישוי עם כל המסמכים הרלווונטייים כולל הניתוח שהיא עשתה ודחו לה את הבקשה בטענה שזה חומרה בינונית ולא מגיע לה תו זמני

זה גם הזיה שאני צריך להתחנן על משהוא שמגיע לאימי ביושר 

זה הזיה שחברה גובה 1920 ש"ח כדי שאני יקבל את מה שמגיע לי 

זה הזיה שאתה רוצה ללכת לקופת חולים לתור דחוף ואתה מחפש חצי שעה חניה(ואני לא מגזים)כדי לקבל טיפול רפואי

אז לדעתי ההזיה היא לשתי הכוונים א.לזה שמקשים על הנכים האמתיים לקבל תו

ב. על זה שאין חניות במדינה

לסיום אני לא מתפלא שאח"כ אנשים מזייפים מסמכים כדי לקבל תו(וחס"ו אני לא מסנגר על הגנבים)

פשוט אני חושב שכשהמדינה תתנהל ביושר כלפי האזרח הקטן האזרח הגדול לא ינסה לעשות קומבינות וגניבות כי טוב לו במדינה ושוב אני מדגיש אני לא מסנגר על שום גנב רק שנדע מה המחשבה של הגנבים לצערנווו

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

רק מדוע היא חייבת תו נכה? 

אבא שלי היה זקוק בעבר לטיפולים כימותרפיים, אני הייתי מלווה אותו לכל טיפול. היה זכאי לתו נכה אך אני וויתרתי מראש, הרי אני זה שמסיע אותו, אז אני מוריד אותו בכניסה, מחפש חניה כמו כל אחד אחר ובסיום הטיפול חוזר לרכב ואוסף אותו שוב מהכניסה. חניית נכים צריכה להיות לנכים, לא למי שמסיע אותם אלא אם מדובר במקרים מיוחדים כמו כיסא גלגלים וכו'. 

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יכול להיות שאביך יכול להתהלך לבד.

ויכול להיות שיש כאלה שלא יכולים להתהלך לבד, האם הם צריכים לחכות אולי גם 10 דקות בפתח, עד שמי שהסיע אותם ימצא חנייה ויחזור?

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

התג צריך להיות אחד שאפשר לשייך לו שני רכבים, וזה מה שיש כעת.

צריך להקפיד שהתג יהיה מוצמד לרכב בו כרגע בעל התג נמצא.

כך ימנע מצב שבו, בו זמנית שני הרכבים מנצלים את התג, העניין שלא מקפידים על זה כלל וכלל.

תירוצים שכחתי להעביר מרכב לרכב אמורים לא להתקבל, אולי פעם אחת מלפנים משורת הדין.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...