Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סובארו BRZ 2023: הדור הבא (שרשור מתגלגל)

itaimoto

פוסטים מומלצים

• תגובות 214
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

סיכמת יפה. אני בינתיים עברתי כ-250 ק"מ (עבודה.... ), אבל מתכנן על הסופ"ש הקרוב. מה שבולט לי מאד זה ההגה - איזה יופי לנהוג שוב בהגה "מדבר", משהו שחשבתי שעבר מהעולם. 

ד"א, אצלי הלחץ אוויר בצמיגים גבוה ב-1.5 psi( הוצאתי אותה מהיבואן שלשום). מעניין אם הנוחות תשתפר אחרי התאמת לחצים. 

Subaru BRZ 2.4 6MT | Toyota Avensis 2.0 AT  

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תתחדש.

האם ניתן להכריז על 'בהלת ה BRZ' באופן רשמי?

אתה השלישי שאני שומע ממקור ראשון שרכש את הברז. 

נשארו בחברה רק עוד 147 למכור. 

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מדהימה, מחכה לשלי שכבר נמצאת בארץ :)

רכב ספורט ראשון, מגיע ממאזדה 3 החדשה.

הברז הולכת להיות גם הרכב היחיד שלי ושל אישתי, אבל תשמש בעיקר לסופש״ים כי לעבודה מגיעים ברגל/אוטובוס.

ואיזה קטע, בדיוק לפני שבוע חזרנו מטיול בברצלונה ובכבישי קטלוניה. לקחתי 430i Cabrio להתנסות פעם ראשונה בגג פתוח (היינו צריכים לאכלס 2 מזוודות ככה שZ4 לא הייתה רלוונטית) והאמת? לא כלכך התחברתי לגג הפתוח, נראה לי חווייה בעיקר לנוסעים. בסוף אני נוהג, מסתכל קדימה, ולא הרגשתי שום הבדל למעט שמש מציקה על הראש… אבל זה כבר אני 🤷🏼‍♂️

בשארית התקציב, אתה מתכנן לעשות שינויים בתא הנוסעים? אני מבין ומקבל שזה רכב ספרטני וכו׳ אבל שמשלמים כמעט 250K מצפים לרף מינימלי כלשהו, שהברז לא פוגשת. לדוגמא הכפתורים האפורים האלה למטה שמאד קוראים לך לגעת בהם. הלחיצה עליהם מרגישה כאילו קניתי רכב מעלי אקספרס. המסך, שאין לי בעיה עם הגודל שלו, נראה כאילו נשאר להם עודפים מ2010 והחליטו פשוט לתקוע אותו שם.

אני שוקל לעשות את איזה ״מהפך״ בתא הנוסעים:

עור אדום בדלתות, קונסולה מרכזית ודש בורד. אלקטנרה בעוד כמה מקומות, אולי להחליף מסך למשהו שנראה קצת פחות ישן.

והלוואי שיש פתרון לכפתורים המבחילים למגע למטה. 

בינתיים סרטון מהפרינאים הקטלוניים וה4 קבריו.

עריכה אחרונה על ידי AsafRS
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני כשעה, AsafRS כתב:

מדהימה, מחכה לשלי שכבר נמצאת בארץ :)

רכב ספורט ראשון, מגיע ממאזדה 3 החדשה.

הברז הולכת להיות גם הרכב היחיד שלי ושל אישתי, אבל תשמש בעיקר לסופש״ים כי לעבודה מגיעים ברגל/אוטובוס.

ואיזה קטע, בדיוק לפני שבוע חזרנו מטיול בברצלונה ובכבישי קטלוניה. לקחתי 430i Cabrio להתנסות פעם ראשונה בגג פתוח (היינו צריכים לאכלס 2 מזוודות ככה שZ4 לא הייתה רלוונטית) והאמת? לא כלכך התחברתי לגג הפתוח, נראה לי חווייה בעיקר לנוסעים. בסוף אני נוהג, מסתכל קדימה, ולא הרגשתי שום הבדל למעט שמש מציקה על הראש… אבל זה כבר אני 🤷🏼‍♂️

בשארית התקציב, אתה מתכנן לעשות שינויים בתא הנוסעים? אני מבין ומקבל שזה רכב ספרטני וכו׳ אבל שמשלמים כמעט 250K מצפים לרף מינימלי כלשהו, שהברז לא פוגשת. לדוגמא הכפתורים האפורים האלה למטה שמאד קוראים לך לגעת בהם. הלחיצה עליהם מרגישה כאילו קניתי רכב מעלי אקספרס. המסך, שאין לי בעיה עם הגודל שלו, נראה כאילו נשאר להם עודפים מ2010 והחליטו פשוט לתקוע אותו שם.

אני שוקל לעשות את איזה ״מהפך״ בתא הנוסעים:

עור אדום בדלתות, קונסולה מרכזית ודש בורד. אלקטנרה בעוד כמה מקומות, אולי להחליף מסך למשהו שנראה קצת פחות ישן.

והלוואי שיש פתרון לכפתורים המבחילים למגע למטה. 

בינתיים סרטון מהפרינאים הקטלוניים וה4 קבריו.

IMG_2176.mov 35.97 \u05de\"\u05d1 · 1 download

מתי הודיעו לך שהרכב בארץ? אני גם הזמנתי ועדין לא דיברו איתי

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 16 שעות, menir1 כתב:

ד"א, אצלי הלחץ אוויר בצמיגים גבוה ב-1.5 psi( הוצאתי אותה מהיבואן שלשום). מעניין אם הנוחות תשתפר אחרי התאמת לחצים. 

עם לחץ של 33 (2 psi מתחת למומלץ) השיפור בנוחות זניח.

לפני 8 שעות, discoTD5 כתב:

תתחדש.

האם ניתן להכריז על 'בהלת ה BRZ' באופן רשמי?

אתה השלישי שאני שומע ממקור ראשון שרכש את הברז. 

נשארו בחברה רק עוד 147 למכור. 

לדעתי נותרו פחות. כ 40 כבר על הכביש . ממה שמעתי מהיבואן התכנון הוא להביא 150 סה"כ בעתיד הנראה לעין. חבר שהזמין שבועיים אחריי נדחה למשלוח של יוני והתפשר על צבע.

לפני 6 שעות, GTאי כתב:

אתה עוד יכול לערוך? נראה ששכחת בריבאונד את בוגאטי LA VOITURE NOIRE - עלות רכישה והעדר יבוא רשמי 

חתיכת רשימת הבאת שם :)

הרשימה מכילה רכבי ספורט בעלי הנעה אחורית בני עד 6 שנים (עם עדיפות לעד 3 שנים) בתקציב המקורי של 350 אלף ש"ח. הבוגאטי לא עונה לדרישות - יש לה הנעה כפולה 😁

לפני 5 שעות, AsafRS כתב:

IMG_2176.mov 35.97 \u05de\"\u05d1 · 5 downloads

יצא לי לטייל בחו"ל עם ה 430 קבריו ודווקא חוויית הגג הנפתח זכורה לי לטובה (יותר מהדינמיקה של הרכב שהרגיש כבד) - שדה הראיה והרגשת הרוח היו נהדרים. לשם השוואה, בנסיעה במיאטה nd בנס פחות הרגשתי את העדר הגג.

אני לא מתכנן לשדרג את הפנים מעבר לפתרון אחסון מהאפטרמרקט שאני בוחן, המצב מרגיש לי מספק לשימוש של הרכב. אגב אותם כפתורי בקרת אקלים הרגישו עוד יותר זולים בדור הקודם, תאר לעצמך... 😀

• אהבתי 1
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 4 שעות, menir1 כתב:

רק המשלוח הראשון בארץ. המשלוח השני צפוי להגיע ביוני.

אאל״ט היה משלוח שהגיע לפני שבוע ולא נפרק עדיין. מקווה שאני לא טועה כי זה מה שאמרו לי בסמל״ת ואני כבר מכרתי את הרכב… 🥲

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 13 דקות, AsafRS כתב:

אאל״ט היה משלוח שהגיע לפני שבוע ולא נפרק עדיין. מקווה שאני לא טועה כי זה מה שאמרו לי בסמל״ת ואני כבר מכרתי את הרכב… 🥲

התקשרתי אליהם, הם טוענים שיש מלאי זמין בארץ. מוזר

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני במקור הזמנתי רכב מהמשלוח השני. לפני שבועיים התקשרו אלי לברר אם אני יכול להעביר את מלוא הסכום עד סוף אפריל, כי אז אקבל רכב בצבע שרציתי מהמשלוח הראשון. ככה קיבלתי את האוטו שלי, אם לא הייתי צריך לחכות ליוני. 

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אכן גם אני הבנתי שיש משלוח שמגיע ביוני.
יכולים לשתף הצעות ביטוח שקיבלתם ב-AIG עם פירוט?
גיל נהג ראשי?
הגבלת נהגים?
הגבלת ק"מ?
עלות מקיף/עלות חובה?

אפשר גם בפרטי.

עריכה אחרונה על ידי farkash7

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני בן 50 ללא תביעות/שלילות. גר בראשון בבית משותף. 

מקיף 5k ש"ח וחובה 1300 ש"ח. נהג יחיד. יש אפשרות להוסיף נהג נוסף בתשלום ליום. 

אין הגבלת קילומטר, אבל ציינתי שהרכב ייסע כ-10k ק"מ בשנה. 

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בתאריך 9.5.2023 בשעה 20:48, itaimoto כתב:

"אחי, נפלתי"
חצי שנה מוקדם יותר. חופשה קצרה עם חברים בברצלונה ורצון לדגום את כבישי קטלוניה המשובחים הביאו אותנו לשכור זוג Z4, הרודסטר של BMW. הרכבים היו מהדור האחרון (G29) והגיעו עם המנוע הבסיסי (20i) שמפיק 197 כ"ס מטורבתים וכמה חבילות אבזור כמקובל אצל היצרנים הגרמנים.  עם משקל עצמי של טון חצי, קשיחות פגומה של רכב נטול גג והספק צנוע יחסית הציפיות שלי היו נמוכות - אבל הרכב הפתיע לטובה. עיצוב מצוין, Turn-in מגובש (לא-כל-כך-עמוק-בפנים יש סופרה), מומנט בריא ממגדש הטורבו וחוויה של גג פתוח במזג אוויר נעים הכינו את הקרקע.

הבוקסטר לא היתה זמינה להשכרה?

או שזה התת מודע שלך שכבר החליט שהוא ירצה ברז חדשה ולא רצה להרוס את החוייה ממנה לכשתבוא?
image.png.11f820bd66e6ebfc0f90bfd5c595695e.png

גם אני גר במדינה עם 100% מס על מכוניות, איזה כיף לי :mm_sad:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...