Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

הזמנתי לא מזמן את ה-DDPAI 60Z PRO שעלתה במבצע 120 דולר בערך

מסתבר שהם כבר לא מחרטטים במחיר.

נעצר במכס, DSVE החמודים שלחו לי בקשה לתשלום של 145 שקלים למס ולשחרור - בשילוב של הדולר הסופר נמוך שהיה בשעת ההזמנה מדובר בקרוב ל-45 אחוז ממחיר המצלמה. ועדיין זה קצת פחות מחצי ממה שעולה בארץ.

לחנות בעלי יש סוג של "פיצוי" שמזכים עד 20 דולר למי ששילם מס ושחרור(בהצגת חשבונית), לי העבירו 10 דולר חזרה, לא הצלחתי להבין מהם למה רק 10

בכל מקרה הגיעה לארץ תוך 7 ימים. לאחר השחרור הגיע לנקודת איסוף תוך יומיים. יותר מהיר ממשלוחים מהארץ

עריכה אחרונה על ידי aviaviavi
  • תגובות 55
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני מזמין מהאינטרנט עוד לפני שנולדו פה כמה מהמגיבים, חוץ ממקרים בודדים שאפשר לסכום אותם על יד אחת, כל מה שעבר את ה-75 דולר שולם עליו גם מכס. עלי. אמזון. איביי. פרטיים. כולם. מכניסים את זה לשקלול כשבודקים את המחיר ואם המכס פספס אז נהנים וזהו.

• אהבתי 1

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

לפני שהיו אתרי אינטרנט, הייתי מדפיס במכונת כתיבה מכתבים ליצרנים. מבקש מהם קטלוגים, ומזמין דברים..

מדובר על לפני כ36 שנה. הקושי תמיד היה ההעברה הבנקאית.

הותיקים זוכרים שסכום הפטור היה פעם $50 וכשהעלו את זה ל$75 הייתה חגיגה.

ולפני 2008 בערך לא היו מבקשים אישורי משרד תחבורע..

ייבאתי גלגלי הגה, כריות אויר. חגורות בטיחות ומה לא.

• אהבתי 3

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם

@hans אני מזמין באינטרנט בערך 25 שנה. עם אמאזון תמיד שילמתי מיסים, אבל מוצרים מאיביי ועליאקספרס עברו חופשי בלי לשלם. חפשו כאן את שרשורי black friday מלפני 10 שנים, זה היה הסטנדרט, החורים ברשת היו עצומים. הפירצה עם עליאקספרס נסגרה לפני כמה שנים כשנחתם ההסכם עם הדואר על דיווח מוקדם, לא יודע לגבי איביי כי כמעט הפסקתי להזמין דרכו.

@amosbmw אני לא הזמנתי ״דברים״ כמוך, אבל כבר משנות ה-70-80 הזמנתי מחו״ל ספרים ושילמתי תמורת מנויים לעיתונים. פרוצדורה של הזמנת צ׳ק בנקאי בדולרים (תהליך של שני ביקורים בסניף הבנק) ומשלוח שלו בדואר רשום.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 12 שעות, ezuf כתב:

דיסקים לצריבה? תכף תגיד שיש לך גם כונן זיפ :)

היה לי כשהייתי קטן, היום מדובר על דיסקים לצריבה של 50GB. כלכלית עדיף להשתמש בדיסקים לצריבה ע"פ DOK. ד"א, בהמשך לשירשור על כרטיסי הזיכרון. אורך החיים הממוצע של הדיסקים הוא יותר מ 10 שנים מניסיוני ותקלה משמעה כי קובץ אבד בזמן שתקלה ב DOK משמעו כי כולו הלך...

ההתפרעות של תרבות הטיפים פשוט נהייתה מוגזמת, למה מה? אתה מקבל תשלום עבור עבודה ואז אתה מבקש עוד? עיקרונית אני לא משלם.

פורסם

רק אני שמתי לב לזה שחברות השילוח שאמאזון עובדת איתן בארץ שולחות לי sms של ״טרם בחרת נקודת איסוף״ לנקודת חלוקה, כאילו המשלוח הוא לא עד הבית?

• אהבתי 1
פורסם

זה תרגיל ידוע, כתוב באותיות הקטנות שאם אתה רוצה משלוח עד הבית תתעלם מההודעה.

• אהבתי 1

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם
לפני 5 דקות, amosbmw כתב:

משלוח עד הבית

אתה אופטימי, מכל ההזמנות שלנו מעלי בחצי שנה האחרונה רק אחת (הדיסקים) הגיעו היישר הבייתה. ברירת המחדל שלהם היא נקודת איסוף.

פורסם

שאלו על אמזון. אמזון כולל משלוח עד הבית אלא אם כן אתה מסכים לנקודת חלוקה.

עלי אקספרס לא כולל משלוח עד הבית אלא אם כן אתה עושה שידרוג.

• אהבתי 1

עמוס

• תוכן חדש...