Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן

אני משלם היום על כללית פלטינום בערך 100 ש"ח בחודש. חייב להודות שלמעט סתימה או שיננית לא ניצלתי אף פעם. יש לי אפשרות לביטוח קבוצתי של הראל, בתנאים ממש טובים. יש שם שני מסלולים- מהשקל הראשון ומשלים שב'ן בעלות די זהה. 

אז אני לא כל כך מבין למה במצב כזה לקחת בכלל "משלים שב"ן". אם זה אותו מחיר כמעט, לא עדיף פשוט לקחת בהראל "מהשקל הראשון" ולקבל מסלול ישיר לניתוחים פרטיים בארץ, בלי לעבור דרך הקופה?

בנוסף, בתכלס למה להשאיר פלטינום בכלל? אני לא בהריון ולא ילד.. 

מטרת הביטוח העיקרית היא קטסטרופות (וגם שכולם במשפחה עשו..)

פורסם

כל פוליסות הביטוחים הפרטיים זהות, ההבדל הוא רק בתימחור. בביטוחים האלה יש מספר רבדים, אתה צריך לבדוק איזה רובד מוצע לך ומה עלות רכישת הנוספים. דומני שיש חפיפה רבה בין השב״ן לביטוחים הפרטיים, אבל מדובר בהשוואה מורכבת מאוד, אם חשוב לך עליך לבצע אותה או להתייעץ עם סוכן ביטוח המתמצא בתחום ואינו בעל אינטרס.

דבר נוסף - תקופת אכשרה. במושלם פלטינום יש לך כבר וותק, ב״הראל״ תצטרך לצבור וותק שנע, בסעיפים השונים, בין 3 חודשים לשנתיים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...