Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

קורא כתבות על אכיפה חדשה, שהכל יהיה מצולם ומתועד. כולל סוג של שיימינג. 

ואז במקרה רואה פרק ביוטיוב - (ואני מרוצה מאוד מחברת הוט, בתור לקוח. וגם יש להם תכנים נחמדים הערת אגב).

לי יוצא לראות הרבה נהגים עם הפלאפון ביד בעת נהיגה. ללא כל חשש. בעיקר בתוך העיר, ליד רמזורים כשיש מצלמות. וגם מחוץ לעיר.

בשביל מה יש דיבורית ובטיחות, אם הנהגים בטלפון? (ולא, אני לא מצפה שכולם יהיו צדיקים גמורים.. ). לדעתי יכלו להוריד את זה בעריכה. 

עריכה אחרונה על ידי saar5555

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם

תראה משהו יותר חצוף: כתבה שבודקת האם יצליחו לעשות תאונה בגלל פלאפון, ממש ככה!  ממש הכעיס אותי לראות את זה שכאילו בשם ה'מחקר' הכתבת יכולה להשתמש בפלאפון חופשי.  זה מכעיס כי כשיוצא איזה סרטון של איזה אופנוען שמצלם את עצמו ומעלה לטיקטוק שהוא טס בכביש ריק, המשטרה מפעילה אמצעים והולכת לעצור אותו כמובן תוך כדי שהיא מוציאה פושים לתקשורת...   ופה כשאנשים עושים את זה מול המצלמה אין שום תגובה.    מזכיר לי קצת כמו תגובה של פינצ'ר, אתה תברח הוא ירדוף אחריך... 

אגב אני צפיתי בכתבה במקור ביוטיוב לקח לי זמן עכשיו למצוא אותה, כנראה שמיוטיוב היא הוסרה. 

https://www.i24news.tv/he/news/news/local/artc-edba3caa

• תוכן חדש...