Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני גם הבנתי שמנוע 1.6 של אלפא לא צריך 10W60 אבל שלא יגידו שקבעתי פה עובדה כי אסור בפורום להגיד דברים סתם. אלא אולי 10W40.

להבנתי רק מנוע עם נפח משמעותית יותר גדול צריך שמן 10W60, לא 1.6 ליטר.

• תגובות 60
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אין שום קשר לנפח מנוע.

10w60 מומלץ לנסיעה ספורטיבית על מסלול עם הרבה סל"ד גבוה.

שמן יקר.

• מעניין 1

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

כל חיי ה- 147 הקודמת השתמשתי בה רק בשמן 10W60, אבל כן, היא הייתה 2 ליטר. חיה טוב אצלי. לפי חשבוניות קודמות של הנוכחית, גם בה מילאו 10W60. הבעלים הקודם השאיר לי גלון כמעט מלא של מוטול 10W60, אבל לא השתמשתי בו כי הוא פתוח.

ב- 147 הקודמת אומנם לא באמת נסעתי על מסלול, אבל היא לגמרי מוכנה:

יש אנטירולים עבים יותר עם פוליאריטן במקום הגומי, בלמי Yellowstuff EBC בכל הרכב, צמיגי R888R, סט קפיצים ובולמים של בילשטיין ואייבך. היה הרבה סל"ד גבוה. 

הנוכחית לא "ממש נוסעת" אם לא לוחצים, עד 3,500 סל"ד היא עדיין ישנה. אולי אני מרגיש ככה כי כבר התרגלתי ליותר מומנט

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

פורסם

ההנחיה במנועי TS של אלפא היא 10W60 והייתה כזאת כל השנים. 

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם (נערך)
לפני 12 דקות, RK כתב:

ההנחיה במנועי TS של אלפא היא 10W60 והייתה כזאת כל השנים. 

השאלה למה..

זה הנחייה כללית או הנחייה רק למי שלוקח את הרכב לקצה ברוב נסיעותיו?

זה מוזר שמנוע 1.6 מקסימום 120 כ"ס של אלפא רוצה 10W60 ושלי 1.6 120 כ"ס מקסימום של פג'ו צריך 5W30

יכול להיות שהם משווקים את הרכב ככה שיקחו לקצה וילחצו אותו ושלי זה לאנשים שמחפשים לחסוך דלק בהגדרה.

הרי בסופו של דבר יש גם הנחה שיצרן X לוקח מנוע של יצרן Y מפרק אותו ורואה איך בנוי ואם יש משהו שמוצא חן בעיניו הוא יעתיק אליו..

מוזר לי ההפרש בצמיגויות הזה.

וגם כאילו יש קטע לאלפא רומאו שהנהג רוצה לשמוע את המנוע או משהו ולכן לוקח לקצה לא? אני אף פעם לא לוקח את הפג'ו פרינס שלי לקצה ורק מחפש לחסוך דלק בעקרון. 

עריכה אחרונה על ידי גולדן191
פורסם

פאבל מה נסגר בסוף? אתה מתכוון לבצע יישור קו? יעני טיפול או שבכלל אתה מתכוון להתחיל בבעיות אחרות?

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

אני עובד על הרכב ממש בימים אלו, ליתר דיוק בשעות אלו.

• אהבתי 2

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לא. לא הגעתי אליו. מתכנן לקנות מעבה חדש.

• רעיון טוב! 1

מכוסה בצד:

נוסעת כל  יום:

פורסם

מלך!!!
לא ייאמן כמה חיווט מסתובב בתוך מכונית 😦

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...