Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• תגובות 60
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בהצלחה!

שאלה שתמיד עניינה אותי,

רכב הלך והוא טוטאל לוס, החלטת להשאיר בקרבת מקום, מה הנזק הכלכלי שיוצא לך מזה? הרי כשלנו היה רכב שלא זז העירייה שיגעה אותנו בקנסות (חיפה)

אם הוא מכוסה (שלנו לא היה מכוסה) זה משפר את העניין?

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני שעה, גולדן191 כתב:

בהצלחה!

שאלה שתמיד עניינה אותי,

רכב הלך והוא טוטאל לוס, החלטת להשאיר בקרבת מקום, מה הנזק הכלכלי שיוצא לך מזה? הרי כשלנו היה רכב שלא זז העירייה שיגעה אותנו בקנסות (חיפה)

אם הוא מכוסה (שלנו לא היה מכוסה) זה משפר את העניין?

האמת שלקחתי את זה בחשבון, המושבתת שלי צמודה לחומה ומכוסה כבר שנים, אני גר ברחוב ללא מוצא ולא רחוב ראשי, כל השכנים שלי מכירים אותי, אני תמיד מנקה עלים והצטברויות זבל מסביב לרכב, אפילו מנקה ושוטף את הכיסוי.

בנתיים 0 נזק כלכלי.

• אהבתי 1
  • מעניין 1

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

פורסם

אפשר להפוך אותה לדיילי? הייתי רוצה איטלקייה בחנייה..

כרגע רק מדגדג אבל אני לא יודע למה להחליף..

אני מצטרף לבחור למעלה, אפשר לראות תמונות של פנים הרכב?

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

סוג הפוסטים האהובים עלי.

את כול העבודות אתה הולך לבצע בעצמך?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

פאבליק לא כותב הרבה אבל מדובר באחד מאנשי ההראדקור של הפורום מבחינת עבודות DIY, אין לי ספק שהוא הולר לעשות הכל (או לפחות 99.9%) בעצמו 😁 

• אהבתי 1
  • מצחיק 1

פורסם
לפני 9 שעות, Pavlik כתב:

ספרתי לא פחות מ- 4 מיקרופונים של דיבוריות שונות

אתה קצת משוגע אבל זה לא חריג על רקע חברי  פורום אחרים שמסתובבים פה ללא השגחה, סה"כ אתה בחברוה טובה  😂

אשמח לראות עדכונים מדי פעם.

ה 4 מיקורפונים, יכול להיות שאלו גלאי נפח של מערכת מיגון של אותם שנים? נראים מאוד דומה. 

• אחראי פורום
פורסם

אני האשם שהכניס את פבל לעולם המזוכיסטי של בעלות על אלפות.

האלפא "שלנו" היתה די נדירה בנוף. 

2 ליטר, ידנית מקורית, 3 דלתות, בלי ריפודי עור ועם סאנרוף, יד נמוכה, קמ"ז נורמלי.

בשרשור אחר כתבתי עליה שעם קצת פחות התעסקות מכאנית, הייתי מגדיר אותה כרכב הכי טוב שהיה לי ובוודאי היחיד שאני מתגעגע אליו.

כן, כולל הבעיות, ככה אנחנו.

הסתובבתי 3.5 שנים עם בעיית תקשורת בהנעה, הייתי צריך כמה וכמה סיבובי מפתח עד שהאימובילייזר המקורי היה מתנתק. 

כמובן שבמוסכים זה התקבל כאסון שהצריך החלפת ecu ומנעולים והמרת דת ומה לא.

פבל הודיע לי בשמחה שפתר את זה לבד ע"י פירוק כל האינטריור וניתוק 5000 מערכות מיגון ודיבוריות שהפריעו לפעולת האימובילייזר, שתבינו כמה הבנאדם לא מפחד מאתגרים.

מאוד שמחתי שהיא הגיעה לידיים טובות ובאותה מידה היה לי עצוב לשמוע על התאונה. 

לא הגיע לפבל וגם לא לאוטו.

הרכב שקנית מוכר בקרב חברי המועדון שכבר לא קיים, מאז היד הראשונה.

@RK בטח זוכר את פורצ'לו.

הבחור היה גר בסביבה שלי והייתי רואה אותו הרבה איתה.

בפעם היחידה שנתקעתי עם הרכב בגלל צינור מים קרוע, הוא קלט אותי והיה היחיד שעצר לעזור.

תתחדש!

i21j.thumb.jpg.268b0d2fea516f858ecc15b42c7510db.jpg

• אהבתי 6

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 7 שעות, מחכה כתב:

נשמח לקבל עוד תמונות...

יש לי ממש מעט, אולי 5. מבפנים היא באמת זוועה, בטח כשאני משווה למצב של הקודמת שלי. 

לפני 7 שעות, DareDevil כתב:

אפשר להפוך אותה לדיילי?

לדעתי היא די דיילי. מתניעה ונוסעת בכוחות עצמה, יש טסט, עשיתי לה גם ביטוח, למרות שכרגע היא צריכה עבודות שונות שיישפרו קצת את מצבה. אבל ניתן להשתמש בה יומיומית.

לפני 3 שעות, yulianx כתב:

את כול העבודות אתה הולך לבצע בעצמך?

אני מאוד אנסה. עשיתי עבודות שונות ברכבים, כאלו שהשכנים שלי שצפו בי מהצד הופתעו שאפשר לעשות בחניה.

החלפתי בלמים, בולמים, קפיצים, משולשים, אטם מכסה שסתומים, תרמוסטט וצנרת מים, מושבים, ריפוד דלתות וגג ועוד הרבה.

תמיד לומד משהו חדש ומגלה שצריך לקנות עוד כלים. אבל אולי אשתמש גם בשירות של מקומות מקצועיים לעבודות ספציפיות.

הנה תמונה שלה מבפנים, עוד לפני שהתחלתי את הדרך הביתה. כרגע היא בדיוק במצב הזה, אין שום שינוי.

image.thumb.jpeg.24ad9dddc8e7819b815da830a1650ce2.jpeg

כשאני יושב בה, מרגיש לי כאילו היא של מישהו אחר. ריחנים, מטענים, בקבוקים, ברגים, תופסנים לטלפונים, שקיות,

אולי 8 שטיחים, כיסוי הגה (!), מדבקות על הרכב, סמלי "תלתן", לדים לבנים בכל מקום שאמור להאיר בצהוב של התקופה.

זה דברים שלא היו לי ברכבים שלי.

עוד מעט ארד קצת לרכב, אראה אותו באור יום ואחשוב ממה אפשר להתחיל שם.

• אהבתי 3

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

פורסם

מהניסיון הקצר שיש לי עם מולטימדיה סינית, עדיף לרכוש תואם שנתון או משהו מיצרן יותר איכותי מהסיני שמוכרים בכל מקום.

אצלי רכשתי מאלי אקספרס והמולטימדיה מסרבת לשמור וויגדט של שעון על המסך. 

יש מצב שזו בעיה של לאונצ'ר אבל אני לא הצלחתי להבין מה הבעיה.. קיצור המלצה חמה לוותר על סיניות.

• רעיון טוב! 1
Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

פורסם

איזה סלון נעים, שילוב בז עם שחור עובד טוב. האמת שהסלון ניראה שמור למעט הברגים של המערכת.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
לפני 21 דקות, DareDevil כתב:

יש מצב שזו בעיה של לאונצ'ר אבל אני לא הצלחתי להבין מה הבעיה.. קיצור המלצה חמה לוותר על סיניות.

לא תמיד יש אופציות אחרות?

נניח לפג'ו 208 שנת 2013 לא ראיתי משהו אחר

פורסם

אפשר כאמור לרכוש מסגרת ולהביא מערכת מולטימדיה של יצרן אמיתי אבל מעבר לרעיון, לא היו לי באמת מערכות נורמליות.. רק סיניות

Ready To Rock
Ready To Rumble

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...