Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2258 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני גר בשדרות והורי גרים בקרית שמונה, 

אני נוסע לבקר אותם פעמיים בחודש, 

ובכל נסיעה שלי, משדרות עד צומת גולני 0 שוטרים, 

החל מצומת גולני ועד קרית שמונה, אני סופר יותר שוטרים ממכוניות. 

לא משנה באיזה שעה, תמיד אני רואה לפחות 5 מכוניות בצד שנעצרו ע"י שוטר עם לייזר. הוויז לא מפסיק לצעוק על משטרות. 

פעם אחת נתפסתי ב2 וחצי בלילה ע"י דבורה - הייתי היחיד בכביש 90.

למישהו יש הסבר לתופעה הזאת? מי שנוסע באיזור יודע שאני לא מגזים. לפעמים יש יותר ניידות ממכוניות בכביש 

פורסם

דווקא, בתור תושב הצפון - לא ראיתי את מה שאתה מתאר.

כאשר הייתי נוסע לגליל עליון - נדיר שהייתי רואה שוטרים.

לגבי תוואי טופוגרפי -מצומת גולני זה אינו אזור מישורי אלא תוואי הררי (אם אפשר לקרוא לזה כך)

לגבי נתונים שהביא פות"ש -> אני מניח כי רוב הנסיעה היא בכביש 6, ולכן רוב הדרך אינו נתקל בשוטרים.

• אחראי פורום
פורסם (נערך)

הררי או לא, מגולני עד ק.שמונה אלו כבישים סלולים טוב, עם שדה ראיה טוב, כל התנאים לפתח מהירות גבוהה מאוד.

בקטעים הצפוניים יותר של כביש 90 יש לייזר כמעט קבוע, משני הכיוונים.

עריכה אחרונה על ידי itaysamurai

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם (נערך)

כפי שנאמר, כבישים סלולים היטב, שדה ראיה טוב והרבה שטח פתוח שנותן תחושת ״ביטחון״ וחופש יתר,

האזורים מוכרים למשטרה לדעתי כאזורים בהם יש הרבה התפרעויות של רכבים מהכפרים הסמוכים,

אפשר לומר שיש המון המון רכבי יוקרה בכפרים, שנוסעים במהירויות די גבוהות בכבישים האלה, אז לדעתי, המשטרה למדה את הנקודות.

בצד השני של המדינה לעומת זאת,

חייב לציין, אני נוסע המון פעמים על כביש 6 דרום לכיוון באר שבע/ירוחם, לא יוצא לי לראות המון שוטרים, מדיי פעם איזה מארב משטרתי קטן,

והכי מצחיק, בכביש של באר שבע לכיוון איקאה/נאות חובב, המון רכבים בדואים מהאזור, במהירויות גבוהות מאוד, עם הטלפון ביד וחלונות מושחרים היטב ושם, האכיפה די דלה, מדוע?

עריכה אחרונה על ידי ozal5
פורסם
לפני 33 דקות, ozal5 כתב:

חייב לציין, אני נוסע המון פעמים על כביש 6 דרום לכיוון באר שבע/ירוחם, לא יוצא לי לראות המון שוטרים, מדיי פעם איזה מארב משטרתי קטן,

לא יודע מתי נסעת פעם אחרונה, אני נוסע על כביש 6 בכל יום חול, כמעט תמיד יש נוכחות משטרתית, הן לכיוון דרום והן לכיוון צפון.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
לפני 8 שעות, guya72 כתב:

דווקא, בתור תושב הצפון - לא ראיתי את מה שאתה מתאר.

כאשר הייתי נוסע לגליל עליון - נדיר שהייתי רואה שוטרים.

לגבי תוואי טופוגרפי -מצומת גולני זה אינו אזור מישורי אלא תוואי הררי (אם אפשר לקרוא לזה כך)

לגבי נתונים שהביא פות"ש -> אני מניח כי רוב הנסיעה היא בכביש 6, ולכן רוב הדרך אינו נתקל בשוטרים.

אני נוסע בתוואי כביש 34 - 4 - 20 - 2 - 67 - 70 - 77 - 65 - 85 - 90.

חזרתי היום מקריית שמונה, לזרו עליי 3 פעמים כשהייתי היחיד בכביש. הזוי. קטע של 50 קילומטר עם ים מארבים. 

אגב מה הסף אכיפה של המשטרה? כי ראיתי שוטר לוזר עליי כשהייתי 120 בשעון( כ113 בפועל) על כביש של 90 

פורסם

הרושם שלי היא שפעילות המשטרה משתנה מאד. לפעמים 4 ניידות בין חיפה לעכו, לפעמים אפס. כבישים רבים בצפון שודרגו במהלך השנים אולם למעט קטעים קצרים של 6 הצפוני בהחלט לא הובאו לדרגה של כביש מהיר, ולכן המהירות המותרת היא 90-100 קמ"ש. חלקם "מזמינים" כיוון שהם רחבים וסלולים היטב, אבל יש בהם סכנות של צמתים, שיפועים ופה ושם גם עקומות חדות מהצפוי. 

קשה לי להשוות בין פעילות המשטרה בכבישי הצפון לעומת כבישי הדרום, והאמת היא שככל הנראה יש שיקולים ברמות הבכירות במשטרה שאף אחד מאתנו לא מודע אליהם. משיקולי תקציב ועד התמודדות עם אוכלוסיות שונות.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אני גר בבאר שבע, מכיר את הדברים האלו מצוין לצערי.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

עוד סוג של עברינות!! פשוט העולם התחתון של הכביש.

תפסתם אותם פעם אחת - אל תשחררו.. תשאירו אותם בכלא! בסוף כל אחד מהם יחזור לעשות את מה שהוא יודע לעשות!

לצערי רמת הענישה בארץ נמוכה, עו"ד ושופטים מושחתים וזה מה שמקבלים ולצערי נמשיך לקבל.

• רעיון טוב! 2

Mazda CX5

Škoda FABIA

פורסם

פותח השרשור צודק יש בכישים האלה המון שוטרים מפני שהכבישים חדשים יחסית ונוחים לנסיעה קצת יותר מהירה ושם הכי קל לתפוס את הנהגים כי הם תמיד נמצאים או בירידות או אחרי סיבובים והם פשוט מתחבאים 

פורסם

לא רק בצפון, 

סיבוב של מאות ק"מ היום, מסיבות הכרחיות, העלה המון משטרות גלויות וסמויות, ניידות ואופנועים לרוב, בכל הארץ. 

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

• תוכן חדש...