Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

מעוניין להחליף את האלנטרה של האשה שכבר מגיעה לגיל 10.

מכיוון שלי כבר יש חשמלית שאני מרוצה ממנה וכבר יש עמדה, אז חשבתי להחליף לה גם לחשמלית.

בגדול נסועה נמוכה מאוד, שני ילדים קטנים, תקציב בסביבות ה 100 אלף הביאו אותי לשקול שתי אופציות שונות מאוד, מצד אחד האטו 3 יש המון היצע וכנראה שהרכב לא רע, מצד שני יש את הפולסטאר אמנם גרסת הבסיס עם תאוצה זהה לאטו 3, אבל  שונה לגמרי, איכות הרכבה/ חומרים/התנהגות ומערכת סאונד טובות יותר.

הרכב הפסיק להיות משווק בארץ ונמכרו ממנו כ 400 יח' בלבד לפי מה שהבנתי.

על כן הדילמה, הפולסטאר נותנת כנראה הרבה יותר רכב לשקל מצד אחד, מצד שני אם צריך חלפים וכו' נשמע לי הרבה יותר בעייתי.

אשמח לדעתכם בנושא

פורסם

שאתה קונה רכב נדיר, תצפה לשלם הון על כל חלק, ולהיות מודע, שיש סיכוי שהרכב יהיה מושבת מידי פעם עד שחלק יגיע, שזה מגיע גם ליצרן שהיבוא שלו הופסק, זה רק נהיה יותר מפחיד. אני הייתי בודק חשמלי סיני חדש, כמו דונגפנג, עולה מאה אלף שקל, ואתה מקבל רכב חדש, דווקא אטו 3 פחות כדאי, מישום שיצא דגם חדש ומשופר מאוד, שזול מהדגם הישן ב 20,000 ש"ח. 

פורסם

במקרה של יבואן פולסטאר אין חשש מחוסר בחלפים וזאת גם הבחירה שלי בין השתיים.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם (נערך)

הדונגפנג הרבה יותר קטן מהאטו 3 והפולסטאר, והוא מוצע ב-105K לרכב 0 ק"מ לאחר ששכב כמה שנים בקניונים ברחבי הארץ. 

https://www.calcalist.co.il/local_news/car/article/rjxzv1owxg 

האטו 3 הוא רכב 'בסדר גמור', מרווח ונותן תמורה טובה למי שלא מצפה לאיזה רגש מהמכונה, אני איתו 3.5 שנים ומעל 120K ק"מ והוא מביא אותי מ-א' ל-ב' בשקט, מהירות ובנוחות (סבירה).

לג'ילי שהיא האמא של פולסטאר אין בעיות מיוחדות, כנראה שכך יהיה גם לפולסטאר. 

אם הייתי צריך לבחור היום הייתי בדילמה קשה, מצד אחד רכב שהוא ברור הרבה יותר, אבל מצד שני - יתכן מחסור בחלפים.

עריכה: הנה השרשור מלפני שנה, נראה שעדיין לא נפתרו מהמלאים 

עריכה אחרונה על ידי לב טוב

נסיתי לשנות את העולם ולא הצלחתי, 

שיניתי את עצמי והשתנה כל העולם.

(ר' ישראל מסלנט)

פורסם

זאת בדיוק הדילמה שלי, במיוחד כי מדובר ברכב לאשתי, אני נוהג על הלינק אנד קו 02 שזה גם ג'ילי ומרוצה ממנה מאוד.

ד"א איך המזגן לדעתך באטו 3? אני קורא ביקורות סותרות

פורסם
לפני כשעה, לב טוב כתב:

הדונגפנג הרבה יותר קטן מהאטו 3 והפולסטאר, והוא מוצע ב-105K לרכב 0 ק"מ לאחר ששכב כמה שנים בקניונים ברחבי הארץ. 

https://www.calcalist.co.il/local_news/car/article/rjxzv1owxg 

האטו 3 הוא רכב 'בסדר גמור', מרווח ונותן תמורה טובה למי שלא מצפה לאיזה רגש מהמכונה, אני איתו 3.5 שנים ומעל 120K ק"מ והוא מביא אותי מ-א' ל-ב' בשקט, מהירות ובנוחות (סבירה).

לג'ילי שהיא האמא של פולסטאר אין בעיות מיוחדות, כנראה שכך יהיה גם לפולסטאר. 

אם הייתי צריך לבחור היום הייתי בדילמה קשה, מצד אחד רכב שהוא ברור הרבה יותר, אבל מצד שני - יתכן מחסור בחלפים.

עריכה: הנה השרשור מלפני שנה, נראה שעדיין לא נפתרו מהמלאים 

אילו דגמי 2025, לא כמה שנים..

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
לפני 5 שעות, zvit כתב:

במקרה של יבואן פולסטאר אין חשש מחוסר בחלפים וזאת גם הבחירה שלי בין השתיים.

רק השבוע, יש איסור מכירה על הפולסאר בארצות הברית. בהתחשב שזו חברה שגם ככה, נמצאת במצב לא פשוט, מכה כזאת יכולה לשלוח אותם לפשוט רגל . אין ספק שבתור רכב הוא נמצא במקום אחר לגמרי מהאטו 3.

פורסם

האיסור בארה"ב הוא מכיוון שזה מותג של ג'ילי, משם גם מגיע הגב הכלכלי. השאלה כמה המותג ישאר חשוב לג'ילי 

פורסם

פולסטאר עוד לא מכרו מכונית אחת בארה"ב, והתוכנית היתה להתחיל מכירות ב-2027 מה שלא יקרה.

פולסטאר ב-2026 הגדיל מכירות, ולהבנתי יש כוונה לחזור ולמכור מכוניות פולסטאר בישראל בקרוב.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

שים לב שבפולסטאר מכלולי ההנעה ממוקמים באופן בו ישנה תעלה רחבה וגבוהה ברגלי הנוסע האמצעי במושב האחורי, כך שלמעשה מדובר ברכב בעל ארבעה מושבים בלבד. אפשר להושיב במושב הזה לכל היותר פעוט.

אמנם כתבת שיש לכם שני ילדים, אבל זה יכול להקשות עם ילד שלישי או בעת הסעה של נוסעים נוספים במקרה הצורך. 

אם זה מתאים לך- לדעתי הפולסטאר היא הבחירה העדיפה.

• אהבתי 1

פיספסת אה הו, אה הו, פיספסת, אה הו. פיספסת, נפלת על פז'ו.

אתה רוצה להתאבד נסה ליפול על שברולט.

פיספסת, פיספסת אה הו.

פורסם
לפני 22 דקות, zvit כתב:

פולסטאר עוד לא מכרו מכונית אחת בארה"ב, והתוכנית היתה להתחיל מכירות ב-2027 מה שלא יקרה.

פולסטאר ב-2026 הגדיל מכירות, ולהבנתי יש כוונה לחזור ולמכור מכוניות פולסטאר בישראל בקרוב.

דווקא הם מוכרים את הפולסטאר 2 כבר מספר שנים בארצות הברית.

פורסם
לפני 4 שעות, danbr כתב:

ד"א איך המזגן לדעתך באטו 3? אני קורא ביקורות סותרות

יש אכן טובים ממנו אבל עיקר הטראומה היא מהשנה הראשונה של הרכב שאז המזגן היה פשוט זוועה. לאחר מכן הם שלחו עדכון תכנה ומאז המגן בסדר.

אני באתי מטויוטה שהייתה מקפיאה את הרכב וזה לא זה, אבל חברים שהגיעו מרכבים אירופאיים טענו ש"ככה זה כל המזגנים". 

ביום יום 3 דקות אחרי שאני נכנס לרכב כבר נעים לשבת בו, אני מכוון ל-22 מעלות, לא ניסיתי את המקס' אבל לדעתי למזגן אין באמת יכולת "להקפיא" את הרכב. 

• אהבתי 1

נסיתי לשנות את העולם ולא הצלחתי, 

שיניתי את עצמי והשתנה כל העולם.

(ר' ישראל מסלנט)

פורסם

השאלה היא לא מה אתה רוצה אלא מה ישמש את אשתך טוב יותר.

עם כל האהבה לפולסטאר 2, לנסיעות של אשתך ה BYD תהיה משמעותית יותר נוחה. 

הישיבה בפולסטאר מעט מוזרה, המתלים קשיחים יחסית, והיא פורחת וזורחת בעיקר בכבישים מהירים או מפותלים. 

בנסיעה עירונית היא תהיה פחות נוחה.

ולכן, לדעתי עבור אשתך , מבין שתי החלופות שרשמת, הרכב הנכון יותר יהיה ה BYD. 

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...