המיצובישי תהיה כנראה האמינה ביותר. אבל שם מסתיימים היתרונות שלה, רכב מאוד מיושן. הסקודה תהיה הכי טובה לנהיגה ולמשפחה אבל יותר יקרה לאחזקה. לדעתי היא תהיה עדיפה משמעותית מהמיצובישי. על הניסאן עדיף לוותר. בעיקר בגלל קראסו, אבל לא רק.
בלי לנהוג בסוזוקי, אני די משוכנע בשני נקודות שהיא תהיה עדיפה על רוב הסיניות א. מערכות בטיחות שלה עובדות כמו שצריך ב. ממשק משתמש שלא מנסה לרצוח אותי. לי זה מספיק בשביל לבחור בה, למרות שהאטו 2 נראית יותר טוב
אם זה ליסינג, למה לא לקחת פלאג אין סיני? הוא יהיה הרבה יותר זול בשווי שימוש. סדר גודל של מעל אלף ש"ח בברוטו. לדעתי, גילי סטאר ריי כרגע עדיף. בקשר לטויוטה מול קיה, הקיה עדיף. הטויוטה נכשל עוד לפני שהתנעת אותה, הרדיו עובד בתדרים אי זוגיים. בשביל לשמוע רדיו, אתה צריך לחבר את הטלפון. אני לא זוכר עוד אוטו שמצריך את זה
הסיבה שהטויוטה נמכרת כ"כ טוב בארה"ב זה גם בזכות מחיר תחרותי. מה שחסר לה בארץ. בגלל זה התלונה. דווקא הקהל האמריקאי ידוע בזה שהוא מאוד רגיש למחיר ותמורה. הוא לא היה קונה את הטויוטה הזאת המחיר שהיא נמכרת בארץ.
באמת לא מבין למה לשלם על האוטו הזה 15 אחוז יותר מעל מאזדה CX5 באמת לא מצליח להבין את ההגיון של אנשים. שלא לדבר שמהגירסה האמצעית הוא עולה כמו מאזדה CX90 שזה אוטו פאר, אין מילה אחרת לתאר אותו. ובמקום זה הוא בוחר לנסוע בRAV4. אין סיבה אחת חוץ מצריכת דלק.
הבעיה היום שישנם המון מתחרים חדשים, שעוד כמה שנים, ימכרו סחורה חדשה עם אחריות, ומי שיקנה טויוטה היום ינסה למכור רכב בן כמה שנים באותו מחיר. לא נראה לי שישארו מספיק דודות זקנות, שיקנו את זה. אני מאמין שגם מי שקונה טויוטה ומשלם פרמיה של עשרות אלפי שקלים בשביל לגדר את את הסיכון מהפחת העתידי, הולך להבין שזה לא עבד לו.
ל RAV4 עוד ימצאו לקוחות שיקנו אותה בכל מחיר מופקע שיצמידו לה, כמו שקונים ביטוח נגד ירידת ערך, השאר יצטרכו להתאמץ ולהוריד מחיר אחרת לא יהיו להם מכירות, דוגמא טובה מהשבוע זאת האופל גראנדלנד. גם הניסאן קשקאי והרנו אוסטרל נמכרות בגזרת המחיר הזו, אפילו המאזדה CX5 הייתה צריכה להוריד מחיר לאיזור הזה כדי למכור את השאריות של הדגם הקודם. דבר שטויוטה לא עשתה.
לא מומלץ. הרכבים האלה סובלים מבלאי בקלצים של הגיר האוטומטי. עלויות ההחלפה מאוד גבוהה מעל 10,000 ש"ח מעבר לזה המנוע גם לא נקי מבעיות. אם אתה רוצה רכב אמין עם מנוע טורבו נחמד, עדיף לחפש סקודה קארוק או סיאט אטקה.
פורד יוצאת לא רק מישראל, גם באירופה אין לה יותר מידי מה למכור, הבעיה של דלק היא, שבניגוד לפריזבי, שזרקה את רנו ומצליחה מאוד עם הסיניות, הם נכשלו לחלוטין. אבל אל תדאג להם, הם ימצאו איזה יצרן להביא לפה והכל יסתדר, בדיוק כמו מכשירי תנועה, אחרי הכישלון שנה שעברה, נהפכו ללהיט הכי חם השנה
אם כבר DS7, אני הייתי לוקח את הדיזל. מנוע חזק ואמין. שאר האוטו די דומה ל 3008, שמגלה אמינות טובה. אז אתה מקבל אוטו אמין עם מנוע מאוד אמין. לא צפויות לך הפתעות שם. בנוגע לפלאג אין, שם הייתי חושש הרבה יותר, במיוחד שאין לתחכום המכני שום יתרון. הדיזל חסכוני וחזק לא פחות. ובחיי היומיום יהיה עדיף. תתחדש.
בינתיים היונדאי איוניק 5 עושה עלייה מחדש לארץ הקודש, עם מחיר חדש ותחרותי בהרבה. מאמין שבמחיר הזה, היא תוכל להיות רלוונטית מאוד. היא משווקת עם סוללה גדולה של 84 קוט"ש עד 570 ק"מ ב 215,000. עדיף לדעתי על רוב המתמודדים האחרים בגזרת המחיר הזאת. מקווה רק שה iccu כבר סודר סופית. כי חוץ מזה, זה אחלה אוטו
https://wheel.co.il/קאמבק-חשמלי-יונדאי-איוניק-5-חוזרת-לישרא/
ההורים שלי גם היו בדילמה דומה, האוטו הלפני קודם היה CX30 שלא אהבו אותו. החליפו ב 23 לרנו אוסטרל שמאוד אהבו, אבל שהגיע הזמן להחליף את האוטו, הפעם הם לקחו ליסינג על צנגן S05. קיבלו את האוטו שבוע שעבר, הם מאוד מרוצים. זה אוטו ממש נחמד. המחיר בליסינג פרטי ממש טוב. לדעתי, תבדוק את האופציה הזו. היא תצא לך הכי זולה .