Jump to content

לב טוב

  • הודעות

    1,043
  • כאן מאז:

  • פעילות אחרונה

כל מה שפורסם על ידי לב טוב

  1. נכון, התלונות היו מזמן, עדכון תכנה פתר את הבעיה. כשחמי החזיק כזה עשיתי איתו בנסיעות לצפון (נסיעה מהירה בכביש 6 + עליות וכו') 400 ק"מ בלי למצמץ, ה-BYD שלי כמה שאני אוהב אותה - לא עושה את זה.
  2. 50 ק"מ חזור מהעבודה + 150 ק"מ טיולי סופ"ש + 50 הלוך לעבודה, אתה מגיע לכ-250 ק"מ. עם רוב הרכבים החשמליים לא תהיה לך בעיה. תבדוק איפה אתה יכול להטעין מחוץ לשעות העבודה וכמה נח לך להגיע לשם אפי' לקפיצה קטנה בשביל להוסיף 10% סוללה. אם לא תהיה לך האופציה להטעין בקלות כשאתה בבית, אתה עלול לגלות שזה חירפון לא קטן ההתעסקות סביב זה.
  3. הם לא צריכים את זה, הם כבר קיבלו את זה מהצ'יפים של החיסוני קורונה
  4. תואם את שלי, אבל כנראה תלוי בתוואי. אני טוען את הרכב אחרי 3 נסיעות של 80 ק"מ - דהיינו אחרי נסיעה של 240 ק"מ, הרכב בד"כ נמצא אז על 15% +-. בהתאם לצריכת דלק - זה תלוי במשתנים, אני נוסע בית שמש-ירושלים כל יום (לא דרך מישורית...), ורכב בתפוסה מלאה.
  5. רכב בן שנתיים, שכבר בן אדם זורק והוא מוכן להפסיד עליה 50,000 ש"ח? אתה בטוח שאתה רוצה לקנות את זה? 🚨
  6. איפה זה? מה קשקשו לו על השמשה?
  7. עדיין זה לא סיבה לומר לבן אדם לא לעשות את מה שהוא אוהב, במיוחד אם זה לא בלתי הפיך
  8. המבנה עצמו יצטרך לעבור איזושהי שיפוץ והתאמה לבית קפה, לביצוע העבודות האלו תצטרך לקבל היתר ממנהל התכנון המקומי + (כנראה) ממחלקת השימור המקומית.
  9. אחלה רעיון, אך בא נאמר בעדינות שזה באזור שתצטרך לשלם כל מיני "אגרות שמירה"...
  10. אין אקט משפטי, בחברות הגדולות ככה זה יעבוד, זה החוק "ומהערכת לא נותנת לנו..." ההצעה שהנציג הציע לך היא נכונה לך - אך עלולה להעמיד את בן המשפחה בתנאים פחות נוחים במידה והוא ירצה אח"כ להוציא הלוואה לעצמו. בכל מקרה - מבחינה חברת הליסינג זה נכון, זה כאילו ערבות של בן המשפחה על ההלוואה שלך. לקראת 2027 כשתתאזן קצת יותר תנסה לפנות לחברות קטנות יותר, לאו דווקא לאוויס ולאלבר - שם התנאים יהיו קשוחים יותר. תהיה שקוף איתם ותנסה להגיע לפתרון, יש עדיין מקומות הגונים עם בני אדם מאחורה ולא רק מסכים.
  11. זה קורה רק ליד הבית? אולי הכביש פגום?
  12. אז בארץ כבר לא יודעים מי היא, אבל בארה"ב היא הדיחה את מלכת המכירות מזה 40 שנה ברצף. הונדה CR-V הוא הדגם הנמכר ביותר בשוק הרכב השני בגודלו בעולם, לראשונה בהיסטוריה. בדרך הוא עקף את מלך המכירות זה ארבעה עשורים, הטנדר של פורד מי הספיד את הונדה?
  13. זה לא בשוק, זה בשטעטל... @M H אולי אתה מרים את הכפפה ועוזר לטום? תפנה אליו אולי בהודעה פרטית, תשמע מה האפשרויות שלו ותפנה לחברה שממנה אתה לקחת את הרכב אם יש להם מה להציע לו, מה דעתך? @tom26 זורם עם העניין?
  14. לא, לא עושים את זה כחלק מטיפולי שגרה, עושים את זה לפי בקשה פעם בהמון שנים. לפני כ-4 שנים עשיתי לרכב שלי, עלה 350 ש"ח. התחיל לי כמו אצלך, בעצירות או על מהירות נמוכה פעם בחודשיים ועם הזמן הלך והחריף. ניקוי המצערת פתר את הבעיה.
  15. ניקית מצערת אי פעם?
  16. אין קישור, אבל חיפוש בגוגל הביא תוצאה. חלקי חילוף לרכב בייבוא אישי | בִּימְבָּה גוּרוּ
  17. יש אכן טובים ממנו אבל עיקר הטראומה היא מהשנה הראשונה של הרכב שאז המזגן היה פשוט זוועה. לאחר מכן הם שלחו עדכון תכנה ומאז המגן בסדר. אני באתי מטויוטה שהייתה מקפיאה את הרכב וזה לא זה, אבל חברים שהגיעו מרכבים אירופאיים טענו ש"ככה זה כל המזגנים". ביום יום 3 דקות אחרי שאני נכנס לרכב כבר נעים לשבת בו, אני מכוון ל-22 מעלות, לא ניסיתי את המקס' אבל לדעתי למזגן אין באמת יכולת "להקפיא" את הרכב.
  18. הדונגפנג הרבה יותר קטן מהאטו 3 והפולסטאר, והוא מוצע ב-105K לרכב 0 ק"מ לאחר ששכב כמה שנים בקניונים ברחבי הארץ. https://www.calcalist.co.il/local_news/car/article/rjxzv1owxg האטו 3 הוא רכב 'בסדר גמור', מרווח ונותן תמורה טובה למי שלא מצפה לאיזה רגש מהמכונה, אני איתו 3.5 שנים ומעל 120K ק"מ והוא מביא אותי מ-א' ל-ב' בשקט, מהירות ובנוחות (סבירה). לג'ילי שהיא האמא של פולסטאר אין בעיות מיוחדות, כנראה שכך יהיה גם לפולסטאר. אם הייתי צריך לבחור היום הייתי בדילמה קשה, מצד אחד רכב שהוא ברור הרבה יותר, אבל מצד שני - יתכן מחסור בחלפים. עריכה: הנה השרשור מלפני שנה, נראה שעדיין לא נפתרו מהמלאים
  19. האמת לא מכיר, ניסיתי משהו שאני לא רגיל אליו וזה לקחת הצעת מחיר ממוסך אחר, קיבלתי 130 ש"ח פחות. גם זו לטובה.
  20. ברור שמטר, רכב באורך של 564 זה בשבילי כמו המארזים של אושר עד - 144 מזלגות... לך תחשב עכשיו אם זה זול או יקר.
  21. מעניין, הפנצ'ר מאכער שלי לוקח על תיקון 30 ש"ח, זה אומר שהוא מפסיד עלי?
  22. מגיע מהתרבות הערבית, שם במדינות החול האין סופיות זה הסמל סטטוס.
  23. מעניין, אתמול האתר כן היה פעיל, הצילומסך בהודעה שפתחה את השרשור היא מהאתר הזה. מעניין למה נחסם.
  24. יבואן דלהום מוטורס אחריות 5 שנים ללא הגבלת ק"מ. https://rami-levy-mobility.co.il/#eu5
×
×
  • תוכן חדש...