Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מכירים\אוהבים את Car SOS?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2241 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני אוהב את שתי הסדרות וראיתי את כל העונות של שניהם אבל  car sos יותר מרגשת בגלל האנשים שלפעמים בסוף הפרק עומדות לי לפעמיים דמעות

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ברור שהכל מבויים וממש לא כפי שזה נראה על המסך, בעיניי העיקר בתכניות האלה זה לראות נטו את השינויים שעוברים על המכוניות.

מה שיפה בווילר דילרס, הוא שכמעט כל המכוניות היו במצב נסיעה ועם רישוי, וחלקן הגדול לא עבר שיפוץ מקיף, אלא תמיד יש 3-4 תקלות, ובחלק אחר של המכוניות הם משנים אותן לסגנון אחר לגמרי. 

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם (נערך)

SOS בהחלט אנדרייטד ביחס ל"סוחרים" ו"פלוץ של קוף".

הצמד טים&פאז נהדרים יחד. אף פעם לא אהבתי את מייק לדוגמא, אם הוא באמת ליכלך על אד זה מוכיח שהוא גם בנאדם קטן.

לגבי מה ששביט הזכיר, זה נכון, וזה מוכיח כמה איש מקצועי אמיתי שווה. זה שווה המון. כמובן שהם לא עושים הכל לבד ובטח יש שם סוללת יועצים, אבל האיבחון של התקלות, והתיקון שלהם אלו בדיוק הדברים שעושים את ההבדל. לא מעט מכוניות שם היו אצל בעלים שכנראה פשוט התייאשו.

עריכה אחרונה על ידי farkash7

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם

את הפלקון שבתמונה למעלה אגב אהרון קנה לעצמו בתשלומים מריצארד אחרי כמה שנים שרצה לקנות רכב שאפשר להתחרות איתו.

וכמובן שטופ גיר המקורית וגראד טור העכשווית הן תוכניות הרכב או יותר נכון בידור דרך רכב הכי טובות לדעתי.

הכימיה של השלישיה הזו והשנינות שלהם לא קיימת אצל אף אחד אחר ואף תוכנית אחרת. הספיישלים שלהם זו היצירה הטלויזיונית(כמובן של בידור ופנאי) הכי טובה לדעתי שקיימת.

פורסם

הספיישל שלהם על פג'ו יחקק בדברי הימים. אני חולה פג'ו ואני  משוחד, אבל הוא גם היה כל כך נכון, ובמקום. ביצוע מושלם!

פורסם

counting cars!

הילד המגודל הזה מזכיר לי חבר טוב,בעל מוסך,שמה שמעניין אותו זה המכוניות ולא כמה מרוויחים.

האיש חי מאהבת מכוניות.

וריאן.

הצייר הכי מוכשר שראיתי.

יש אנשים שאפילו לקנות רכב צרפתי מגובה ב5 שנות אחריות מפחדים לקנות, ואילו אתה מעז לרכוש רכב Low Cost צרפתי רומני משומש עם K200+ ק"מ . מה שאני רוצה לדעת זה איך לעזעזל אתה קם בבוקר עם ביצים כאלה גדולות ?!

פורסם (נערך)

למי שיש נטפליקס יש שם סידרה נחמדה, "ראסט ואלי".
בגדול גירסת הרגאיי הלא מוצלחת של ריצ'ארד רולינגס מנסה לפתוח מוסך עם דודו זר בתפקיד ארון קופמן .
עונה ראשונה הייתה חביבה, שניה יוצאת במאי.

עריכה אחרונה על ידי farkash7

פורסם

בנטפליקס יש כמה תכנים מאוד מעניינים על רכבים שלא לדבר על "הייפרדרייב" 

יש להם גם את המכונית המהירה ביותר - שתי עונות. 

וגם יש להם שם מיני סרטים כמו APEX וTHE FASTEST HORSE אחת היא על תעשיית מכוניות ההייפר והשניה על הדור האחרון של פורד מוסטנג. 

אבל הם העלו עכשיו - מבשלים עם קנביס!  רק אומר... 

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
לפני 21 שעות, farkash7 כתב:

הספיישל שלהם על פג'ו יחקק בדברי הימים. אני חולה פג'ו ואני  משוחד, אבל הוא גם היה כל כך נכון, ובמקום. ביצוע מושלם!

אתה מתכוון לזה?

הכי אהבתי ב- 3:16 את ה"פיצ'ר" המיוחד של הפיג'ו הישנה שג'רמי קנה  😀

פורסם
בתאריך 19.4.2020 בשעה 21:20, lanosforce כתב:

אבל אם אני זוכר נכון בסופו של דבר כשאד צ'יינה פרש, אנט מקאר SOS הוא זה שהחליף אותו. 

SOS יותר בקטע של רסטורציה ושימור טהרני בעוד שווילר דילרס היו מערבבים חלקים שעברו מתיכת פנים בכדי לגרום לרכב ישן להראות יותר חדש ויותר טוב. 

אני עוקב אדוק של סדרות הרכב, הבחור בנקניקית המכוניות  Car sosage כפי שטים אוהב לאמר, הוא פאז לא אנט.  אנט היה הכוכב של the love of cars.

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם

בשתי התוכניןת שיפצו רכב אייקוני מבחינתי- ב.מ.וו 2002.
המקרים ב-car sos מאוד מרגשים אבל יש גם את הקרירות הבריטית שנראית בד״כ אחרי השיפוץ (רק לחשוב על שיפוץ ותגובה של בנאדם כאן בארץ).

פורסם

בדומה ל-cars sos, היה גם (או שעדיין יש) את overhaulin' האמריקאית. גולת הכותרת שם זה צ׳יפ פוס  הכשרוני. 

אני מאוד אוהב את wheeler dealers וראיתי את כל הפרקים, אפילו שאהבתי יותר את הפורמט כשאד צ׳יינה היה בתמונה והם עדיין היו באנגליה.

פורסם

לא הבנתי את הבדיחה של טופ גיר עם פיג'ו.

פעם הייתי.יכול לצפות בריצארד רולינג, אבל אני כבר לא מסוגל.

הוא דמות מאוד מוחצנת ולא נוח לי עם זה.

בנוגע ל car sos

אבא ובת קנו לוטוס אליזה, עונה 7 פרק 3.

הם תיכננו לעבטד ולשפץ את הרכב יחדיו.

לצערם, האב חלה בסרטן וזמן לא רב אחריו, התגלה שהבת חלתה בסרטן גם כן.

כאשר המכונית הוצגה, האבא היה בבית חולים והם נסעו להראות לו את הרכב המשופץ וראית שהוא ממש נראה רע.

היה כואב.

בסוף הכתוביות הם עשו הודעה שהתוכנית מוקדשת לאבא ולבת שנפטרו מסרטן ב-2018.

• אהבתי 2

פרנקופיל מושבע!

• אחראי פורום
פורסם

הערה כללית כלפי ערוץ דיסקברי. מישהו מבין את המשחקים החוזרים ונשנים בלוח משדרים?

כבר חודשים יש פרסומות לעונה חדשה.

עם גאס מאנקי זה הכי בולט, המוסטנג והבן של סטיב מקווין, זה לא משודר ורק מפומפם הלוך ו...פמפום, בנתיים שידורים חוזרים בלופ אינסופי.

וילר דילר, יש פרקים עדכניים ביוטיוב שלא עולים לערוץ.

מה קורה שם?

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם
לפני 12 שעות, itaysamurai כתב:

הערה כללית כלפי ערוץ דיסקברי. מישהו מבין את המשחקים החוזרים ונשנים בלוח משדרים?

כבר חודשים יש פרסומות לעונה חדשה.

עם גאס מאנקי זה הכי בולט, המוסטנג והבן של סטיב מקווין, זה לא משודר ורק מפומפם הלוך ו...פמפום, בנתיים שידורים חוזרים בלופ אינסופי.

וילר דילר, יש פרקים עדכניים ביוטיוב שלא עולים לערוץ.

מה קורה שם?

אני מניח שזה קשור כנראה לכסף, תשלום זכויות אולי.

יש הרבה תוכניות שמראים אותם, בפעם הראשונה, הרבה זמן אחרי שהם כבר שודרו.

למרות ש-car sos העלו את זה שי מהר.

פרנקופיל מושבע!

• תוכן חדש...