Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

רק מס עקיף וגם זה מאוד תלוי בכמה אתה מתכנן את המס שלך.

תיכנון חכם הוא על רוב המס שלך בכללי, אם יש לך חברה.

שוב, הרכבים שציינתי זאת דוגמא. תיכנון מס בהולנד עם חברות בשביל השקעות, ירושה, וניהול הון זאת עוד דוגמא. כאדם פרטי הייתי צריך לשלם הרבה, כחברה אתה משלם פחות אם בכלל.

אני לעומת זאת, ואני לא עני אבל כמו כול חברי השירשור לא נכנס פה להגדרה של עשיר, לא יכול לעשות טריקים כאלה ומשלם את כול מה שאני חייב. ובתור שכיר בכלל כמות הקומבינות שאני יכול לעשות שואפת לאפס.

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
לפני 5 דקות, David32 כתב:

אני גם לא מחשיב אותך עשיר.

לצערי גם אני לא.

לפני 35 דקות, David32 כתב:

שמעתי את הטיעון הזה, זה גם ככה זה מה שכול החברות עושות אז לא ברור לי מה האיום.

זה שימשיכו לעשות את זה גם אלה שלא עשו את זה קודם. אם אתה רואה שזה המצב, ועדיין מתעקש, אז למה? לסחוט עוד כמה אחוזים בזמן שיקח להם להעביר את עצמם?

לפני 36 דקות, David32 כתב:

באותה המידה אני רואה את הסיפור של צ'יציברקין בלונדון (לא סובל אותו בכלליות אבל נתקלתי לא מזמן בטיעון הזה אצלו). מתלונן על זה ששייחים לא מגיעים יותר ללונדון כי אם הם מעל כמות ימים מסויימת הם ממוסים, והם לא רוצים לשלם מיסים, אבל כן להיות בעיר ולהשתמש בשירותיה. זה גם לא סבבה לטעמי, וזה גם לא איט דה ריץ'.

לא הבנתי מה התלונה. הם לא מגיעים כדי לא לההעביר מרכז חיים, כלומר בזמן שהם לא שם הם לא משתמשים במשאבים של העיר, איפה הבעיה פה? שבשאר הזמן הם כן? הם עדיין צורכים שם מספיק שירותים ומשאירים מספיק כסף.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
לפני 7 שעות, gadik6 כתב:

אז אני אחזור על כך שוב - כל דבר רע שיש בליכוד אפשר למצוא במפלגות שלכם.

שום כוח, גלקטי או אחר לא יוכל לקחת את ה-7.10 מהליכוד. בכלל, במקום להתמקד בביבי צריך להתמקד בליכוד. להריץ את סרטוני תעמולת בחירות של הליכוד של טנדרים של חמאס בשדרות ואז את מה שקרה בפועל. זה יהיה כואב, אבל יזכיר לכולם את זה שיש דברים שלעולם יהיו מזוהים עם הליכוד (בדיוק כמו כיפור-גולדה-מפא"י).

אני לא מבין את הויכוח, באמת. לא מבין על מה יש לכעוס. המערכת הפוליטית בישראל היא אשפה בימין וגם בשמאל? בסדר גמור. 

אבל לבחור בליכוד? אחרי ה-7.10? אחרי ניהול המלחמה הארוכה בתולדות ישראל? אחרי טחינת מעמד הביניים העובד והמשרת עד דק? ואז עוד הצביעו בעד חוקי ההשתמטות תוך כדי שמגייסים עוד 2 חטיבות מילואים לכל הקיץ? 

מה, אני מזוכיסט? ברוסית יש ביטוי יפה לאירוע-

Пошли нахуй.

• אהבתי 4
  • רעיון טוב! 1
בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

פורסם

הליכוד זו לא מפלגה ציונית. זה מהות העניין. בדיוק כמו ש"ס ויהדות התורה.

נתניהו הוא חלק מהסיפור. הוא עזר יותר מכל אחד אחר לגבש את הגוש הזה, בניגוד למקום שבו אולי היה כשנכנס לפוליטיקה. אבל הוא זה לא כל הסיפור.

• אהבתי 1
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם (נערך)
לפני 3 שעות, David32 כתב:

למה רוב המיסוי צריך להתרכז אך ורק בקבוצה שאני שייך אליה (כי עניים ממני לא משלמים או בכלליות במאזן שלילי כי הטבות וסובסידיות) ועשירים ממני לא משלמים כי - אם אני לא טועה זה מושג שאתה אוהב - "תיכנון מס"

נראה לי שאתה מבולבל.
עשירים אולי משלמים פחות מיסים באופן יחסי להכנסות, כי רוב ההכנסות שלהם לא מגיע ממשכורות.
אבל מבחינת כמות המיסים שהם משלמים הם שמים אותך בכיס הקטן.
ארה״ב, מולדת הקפיטליזים, עשירון 10 אחראי ל72% מכלל המיסים הפדרליים לפי הצ׳ט. ממדני והפרוגרס צריכים להגיד תודה כל יום לעשירים, זה בדיוק מה שאתם לא מבינים.

עריכה אחרונה על ידי farkash7

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם
לפני 6 דקות, farkash7 כתב:

נראה לי שאתה מבולבל

אתה המבולבל. ההגדרה לעשירון 10 היא עם סף נמוך יחסית (150k לאדם אם החיפוש המהיר והעיגול שלי עובד). לא מדובר עליהם, כי גם אני שם (אם לתרגם משכורות) וגם רומן.

גם ממדני לא מדבר עליהם בהעלאת המס שלו.

לפני 9 דקות, farkash7 כתב:

זה בדיוק מה שאתם לא מבינים

מי זה אתם?

- By lifting money bags

פורסם

לפי Investedia הכנסות העשירון העליון הן כ-250,000 דולר בשנה ומעלה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

זה גם אמור לקחת את גודל משק הבית בחשבון. 

אבל עדיין, דוד, מה אתה מתנשא עלינו? 

לפני 7 שעות, David32 כתב:

כהערת אגב, ממדני תותח.

לא אוהב את ישראל, לא פה, לא שם, הבטיח דברים שאני לא מסכים איתם אולי, יאללה.

אבל הבטיח דברים, מנסה לקיים, מתקשר עם התושבים. 

לא יודע, מאז שסוף סוף קראתי את מרד הנפילים, אני בחרדה לזה שהעולם הולך בכיוון הזה עם הפרוגרסיבים.

פורסם

אלה עשירונים של הכנסות אישיות שנתיות, לא של משק בית, וגםמלא של עושר.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 7 דקות, sperial כתב:

אלה עשירונים של הכנסות אישיות שנתיות, לא של משק בית, וגםמלא של עושר.

המאמר שהבאת? מדבר על משקי בית..

פורסם

צודק. קודם מצאתי נתונים בויקיפדיה, שם העשירון העליון מתחיל ב-178,000 דולר (ב-2022), ושם מדובר בסמטוכה שלמה מבחיהת יחידים וזוגות.

• רעיון טוב! 1

פורסם
לפני כשעה, יבגניפ כתב:

אבל עדיין, דוד, מה אתה מתנשא עלינו? 

שניכם יותר עשירים ממני אנד יו נואו איט.

מדובר על מיסוי של אנשים איפשהו קרובים לאלפיון העליון. מדובר על מיסוי של דירות בשווי כמה מיליוני דולרים שהבעלים לא גר בהם. לא מדובר בפארקש שיש לו דירה ועבודה סבבה.

אין פה קומוניזם, אין פה סוציאליזם. יש פה שינוי מיסוי קטן, שישפיע על מיעוט אנשים, אבל כמה אמוציות זה מוציא ממי שלא שייך ורוב הסיכויים שלא יהיה שייך לקבוצה הזאת.

אגב, משהו שהובטח והרוב בחר בו (במקרה הזה, ברור כי מדובר על קבוצה ממש קטנה של אנשים שימוסו)

• רעיון טוב! 1

- By lifting money bags

פורסם

למה אתה כל כך רוצה לקחת עוד כסף מאנשים מסוימים? רק כי הם הצליחו? רק כי הם בנו מודל עסקי מוצלח? אתה מזכיר לי את אלו שמשתמים בתכונות פרוצות ואומרים "יש להם מספיק כסף". למה לא למסות שכבה יותר רחבה יותר של אנשים? מה? חצי מיליון דולר בשנה זה לא הרבה? יאללה, גם אותם, ואז עוד קצת, כך בדיוק נשמע קומוניזם. 

יש לך 3 דירות? ניקח לך 2, למה לא? מה אתה צריך שלוש דירות? היכן אתה רוצה לעצור? ואם אתה חושב שאתה רוצה לעצור באלפיון העליון, יהיה את האחר שירצה לעצור בעשירון החמישי.... כל אחד והטירוף שלו. 

פורסם
לפני 5 דקות, Supertigre כתב:

חצי מיליון דולר בשנה זה לא הרבה? יאללה, גם אותם, ואז עוד קצת, כך בדיוק נשמע קומוניזם

היי, ברוך הבא לשיטת המיסוי במדרגות מס הקיימת בכול העולם המערבי.

אגב, לא קיימת בקומוניזם וחסרת כול קשר לקומוניזם.

לפני 6 דקות, Supertigre כתב:

יש לך 3 דירות? ניקח לך 2

לא ניקח, נמסה.

גם זה קורה כבר היום.

בהולנד הממש לא קומוניסטית, כול דירה בבעלותך שהיא לא דירת המגורים שלך ממוסה (כי היא סוג של הון),מעבר לכך מן הסתם יש לך מיסי עירייה על כול דירה בבעלותך. כמו שבארץ אתה משלם ארנונה. 

המס של ממדני על הדירות אומר שתשלם איזה אחוז על שווי הדירה אם היא עולה יותר ממיליון ואתה לא מתגורר בה.

אעאעאאעע קומוניזם. זה שאנחנו כבר חיים בו כעת. הרוע. 

האופציה ההפוכה היא כמובן ביטול כול המיסים, זה תופס עם ההיגיון שאתה מייצג, אני רק לא חושב שאתה מאמין שזה יכול להתקיים בצורה סבירה וזה חלום בלתי ניתן להשגה בדיוק כמו החלום הקומוניסטי בו אף אחד לא מנסה לנצל את המערכת או גונב.

- By lifting money bags

פורסם

אתה רוצה לקחת עוד כסף כדי לאזן את התקציב. אין לך בארות נפט ולא אווזות שמטילות ביצי זהב.  תחשוב ממי אתה רוצה לגבות מיסים. ממי שיש לו או ממי שאין לו?

מיסוי פרוגרסיבי הוא סטנדרד בעולם המערבי, כי זו הדרך הטובה ביותר לאזן את העומס הכלכלי על האוכלוסיה.

• תוכן חדש...