Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2260 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 4 דקות, ozal5 כתב:

כן,

הייתי ביום חמישי האחרון,

חבר היה אתמול.

טיל. לא שטפתי את הרכב חודש וחצי לפחות, הגיע הזמן.

פורסם
לפני כשעה, yohai71 כתב:

תוכלו בבקשה לרשום פה שם המקום וכתובת? מעוניין לקפוץ לשם.

התע״ש 11 כפר סבא, ממליץ להצטייד במטבעות 10, בערך 30 ש״ח ויכול להספיק.

• רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 5 שעות, yohai71 כתב:

תוכלו בבקשה לרשום פה שם המקום וכתובת? מעוניין לקפוץ לשם.

לא הייתי שם כמה שנים, אבל בעבר גרתי ועבדתי ליד. רעיון יפה, ביצוע ישראלי כרגיל... אם הם לא עברו מקצה שיפורים משמעותי מאז, חבל על הזמן להגיע במיוחד.

פורסם (נערך)

שמו ברז נורמלי במקום הדבר המצחיק הזה שהיה צריך ללחוץ עליו שעה עד שיואיל למלא דלי בזרזיף דק? אם כן אלה חדשות טובות.

יש לי בעיות גב ונמאס מסחיבת דליים, מבחינתי המקום הזה הוא חבל הצלה לפני הפקרת הרכב למטאטא המוות ב"רחיצת המג'ייפים" כלשהי.

עריכה אחרונה על ידי קורן בן אשר

חזיר דיזל

פורסם
לפני 34 דקות, קורן בן אשר כתב:

למה חבל על הזמן? נכון המקום נראה חרבנה, אבל בעשרה שקלים יש לך גרניק לחמש דקות וזה בדיוק מה שצריך. דבר אחד באמת חסר שם: ברז מים נורמלי למלא דלי.

פעם אחרונה שהשתמשתי בשירותיהם, המים מהגרניק לא היו נקיים. אמנם כל שטיפת רכב ממחזרת מים מלוכלכים וזה בסדר, אבל בשביל זה יש פילטרים שצריך להחליף מדי פעם כדי לוודא שהרכב הבא לא נשטף עם כל הלכלוך של הרכב הקודם. כשהם כשלו אפילו ברמת התחזוקה הבסיסית הזאת, שלא לדבר על שאר הציוד שלא היה קיים או לא עבד שם, הבנתי שהם פשוט רוצים לקחת כסף בלי להשקיע שום מאמץ בתמורה והפסקתי להשתמש בשירותיהם.

נכון שלא כל שטיפת רכב תעשה עבודה טובה, אבל בין הזלזול בקליינטים לבין המחיר שרק טיפס עם השנים במתקן הזה (וכמובן לא נתן עודף), פשוט מצאתי מנהרה סבירה עם ג'ילדות  ולקחתי את הכסף שלי לשם.

• אהבתי 1
פורסם

שמעתי שיש תחנה במרכז עם 3 עמדות שטיפה בתשלום כמו גרניק עם סבון וקצף ואחת עם מים אתם מכירים דבר כזה?,הבנתי שזה בפ"ת או כפ"ס אבל לא זוכר בידיוק איפה אמרו לי שזה,מכירים?

m7kj.jpg
  • תוכן חדש...