Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2262 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

בוקר טוב.

הטענה במכתב שקיבלתי הוא ש"האגרה לא שולמה" (ואם שולמה לפני קבלת המכתב - לפנות בצורה מקוונת להנהלת אגף הרישוי). מזה אני לפחות מבין (פשוטו כמשמעו) שהתשלום בדואר השתבש ולא הגיע כביכול ליעדו.

(למרות שמציגים פה גם פרשנות ששידור הרישוי במכון הרישוי לא נקלט - ייתכן, איני יודע)

הצלחתי אתמול להגיע לסניף הדואר (בו שולמה האגרה). האחראית שם אמרה שמכירה את המקרה והוא קרה גם לה אישית ויש לפנות לדואר בטלפון וביכולתם לבדוק ולתקן את המעוות.

אנסה להשיג את הדואר מחר.

עריכה אחרונה על ידי חולגי

alfa 156 2.5.

פורסם

כמו שאמרתי - דואר ישראל. במקום לעזור מטרטרים את האזרח.
היא מכירה את המקרה, קרה לה אישית, התקלה שלכם, את בתוך המערכת ( הרבה יותר קל לך לתקן את התקלה) אבל לא. תתקשר ל 107 לשירות לקוחות ותתיבש על הקו.
אחלה שירות. מעניין מתי במדינת ישראל יהיה דואר נורמלי כמו בכל מדינה מתוקנת עם אנשים שיודעים לתת שירות ורוצים לתת שירות במקום פקידים שיושבים שם עם פרצוף תשעה באב ונותנים לך תחושה של למה אתה בא להפריע לי.

מציע שתתאזר בהרבה סבלנות ורוגע. מקווה שילך חלק בפעם הראשונה ( לימדו אותי להיות אופטימי) אבל אחרי מה שעברתי מול דואר ישראל אני רק שומע את צמד המילים שירות לקוחות בהקשר של דואר ישראל אני מקבל צמרמורת.

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

פורסם (נערך)

טוב,

כמובן שהתקשרתי הבוקר, לדואר 171.

וכמובן שהמתנתי זמן דיי ממושך, רק בשביל לקבל עוד שני מספרי טלפון שכמובן "זה לא באחריותם".

ומס' נוסף שקבלתי מהם - בירושלים (ירושלים עירנו הקדושה - 02-5005303 !). שם אמרו לי שהתשלום בסדר גמור. עבר בדואר פיקס.

אממה - הבעייה היא לדבריהם במשרד הרישוי.

ואם אני צריך (מהדואר) אישור תשלום - זה יעלה לי 6.90 ש"ח עמלה (איך ניתן בלי זה ?) ולגשת לכל סניף דואר שאני רוצה (והם יגבו הכסף ויתקשרו לירושלים ומהם, הם שם בסניף המקומי וגם אני נזכה לאישור...). ואז בטח צריך להעבירו למשרד הרישוי (ופה אני כמעט מוותר - כי את הניירת שלחתי להם. אפילו בצבע ! )

ימי יהודה המכבי עדיין פה.

רק לא ידעתי עד כמה אחורה...

חרפה וגם בושה (?) / חזרנו (או אף פעם לא עזבנו) את ימי האבן.

(עכשיו אני בהמתנה לשוחח עם משרד הרישוי. הגעתי למוקד הודעות. הם יחזרו...)

עריכה אחרונה על ידי חולגי

alfa 156 2.5.

פורסם

דואר ישראל......איזו תופעה. כל פעם שפניתי אליהם לא ידעו לעזור ולתת שירות גם אם זה 100 אחוז אשמתם. מעניין למה יש להם תדמית כזאת......
למרות שאתה ממש לא צריך לשלם את השבע שקל האלה, תשלם ותעביר את האישור למשרד התחבורה.

תהיה חכם ולא צודק למרות שזה לא הוגן ולא צריך לדפוק את האזרח הקטן.

אחרי שתשלח את האישור תתקשר למשרד התחבורה ותבדוק שזה הסתדר. אל תניח לזה עד שיאשרו לך.

פורסם

ערב טוב.

מכוון שבדואר החליטו חד משמעית שהבעייה במשרד הרישוי (ואוי ואבוי לי אם לא...) , פניתי היום טלפונית למשרד הרישוי. הצלחתי להגיע למענה אנושי ולקבל מייל של אחת העובדות שמטפלת בדיוק בבעיות האלה.

נשלחו סריקות של ת.ז. + רישיון רכב + המכתב שקיבלתי ממשרד הרישוי.

אחרי מעט יותר משעה - התקבל מייל עם מילה אחת "טופל" והשבתי גם במילת תודה, אחת (מידה כנגד מידה).

מקווה שהנושא מאחוריי.

כמובן, עוד מעט יהיה צורך ברישוי (חצי שנתי) לרכב, ואקווה שלא יגיע תשלום כפול.

עד אז אנסה לנוח מעט על זרי הדפנה.

תודה לכל מי שניסה לעזור.

alfa 156 2.5.

פורסם

פשששש. לא מאמין שזה היה כזה קל.
מסקנה - לפעמים רק צריך מזל ו"ליפול" על נציג/ה שמבינים עניין ולא אטומים.

• תוכן חדש...