Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1549 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

הפיקאנטו 2015 שהייתה לי, הלכה טוטאלוס ואני מחפש מחליפה.

אין לי בעיה לקנות שוב פיקנטו, אבל תוהה אולי יש אפציות נוספות.

דרישות - קטן, אמין, בטיחותי וחסכוני. גיר אוטומט. תקציב עד 45-50K.

כמו כן, אשמח לדעת את דעתכם על ליסינג פרטי, כי בדקתי את יד2 והמצב דיי נוראי שם.

תודה רבה!

פורסם (נערך)

מאמין שאפשר למצוא טיוטה יאריס משנת 2015 בסביבות המחיר הזה עם קמ סביר. 

היא עונה על כמעט כל הדרישות שלך מלבד אולי נוחות הכסא (לי אישית היא סבירה ) 

כמו כן מאזדה 2 תהיה זריזה יותר ומהנה לנהיגה, אך צריך לשים לב שיהיה קשה יותר למצוא אותה ברמת הגימור דיינמיק ובצורה החדשה והמאובזרת משמעותית מהיאריס בתקציב שהצבת.

עריכה אחרונה על ידי CarloAbarth

2018 Mazda 3 2.0 Hatchback Premium.

פורסם

אתה מחפש קטן כמו הפיקנטו או משהו יותר גדול כמו מזדה 2 נגיד?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

הייתי בודק יונדאי i10,  תא מטען גדול יותר, לדעתי נוחה יותר,סלון משולב שני צבעים לעומת השחור שיש בפיקנטו.

מבחינת מנוע וגיר הפיקנטו והיונדאי דומים.

בתוספת קטנה הייתי בודק גם ספארק במידה ואתם מחפשים רכב זריז יותר, ממליץ לחפש ברמת אבזור lt+/ltz.

• רעיון טוב! 1

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...