Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5001 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחלה ציוד ואחלה כסף. נראה לי שהנזק הכללי הוא בערך 600 ש"ח...

בתאריך 8.6.2023 בשעה 13:37, discoTD5 כתב:

כל פעם שיש לך דעה מוצקה על משהו, תרשום בדיוק את ההיפך. ככה תטעה פחות. 

• תגובות 121
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

הפאג'רו אצלי הוא שחור ואם הוא נקי ומצוחצץ אז רואים שהוא מבריק אבל לא ממש נצנצים, אז לא יודע אם זה נחשב מיטאלי,

אפשר לקנות ווקס לצבע רגיל ולעשות עליו שכבה?

במקרה ויצא שיש לי צבע מטאלי אז הווקס הרגיל גם יתאים?

כי פעם שמעתי שווקס רגיל מתאים גם לצבע רגיל וגם לצבע מטאלי, אבל ווקס לצבע מתאלי לא מתאים לצבע רגיל, זה נכון?

וסליחה שאני קופץ על השרשור.

!!!DODGE RAM 3500 HD 6.7 CUMMINS TDI 2013

פורסם

אתה יכול לקנות ווקס כמו האוטו פיניש של חברת CARPLAN הוא מתאים ל2 הסוגים.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אפשר לקנות ווקס לצבע רגיל ולעשות עליו שכבה?

במקרה ויצא שיש לי צבע מטאלי אז הווקס הרגיל גם יתאים?

אני משתמש כבר שנים בוקס טרטל שמיועד לבצע מטאלי. אני משתמש בו גם על צבע רגיל והתוצאות משביעות רצון.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

אבל רגע, מה ההבדל בין 2 הווקסים?

למה עשו ווקס למיטאלי ולא עשו ווקס אחיד לכל הצבעים?

הוא יכול לגרום נזק לצבע רגיל או ההפך?

ומה הכי מומלץ , לקנות ווקס רגיל לכל הצבעים או לקנות ווקס לצבע מיטאלי ולעשות על כל הצבעים?

פורסם

מניסיון שלי עם כמה רכבים ואותו סוג וקס, הוקס הכחול (נוזלי) של טרטל עושה יופי של עבודה. השתמשתט בו גם על רכב שחור וגם שחור מטאלי.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

אוקי,

אז מבחינת עבודה ומחינת איכות, מה עדיף משחה או נוזלי?

האם הנוזלי יותר קל לעבודה?

מי מחזיק יותר זמן על הרכב ומי יותר טוב?

פורסם

עם הנוזלי הרבה יותר קל לעבוד והרכב יוצא מבריק יותר.

לא יודע כמה מחזיק וקס, אבל אני עושה בד"כ פעם בשבוע ובמקרים חריגים פעם בשבועיים אז אל תקח אותי כמו מדד. מניח שבשני המקרים וקס יחזיק לפחות כמה שבועות.

יחד עם זאת וקס זה תהליך שלוקח זמן וצריך לעבוד בסובלנות - אסור ללחוץ חזק ולהפעיל כוח כדי להוריד אותו, אלא בתנועות סיבוביות ובעדינות.

רק אתמול הזדמן לי לשטוף את הרכב אחרי נזקים של סופת חול האחרונה :oops: (לא היה לי זמן), אז שטיפה + וקס לקחו לי קרוב ל3 שעות. בד"כ זה לקוח לי כשעתיים.

פורסם

באמת כל הכבוד לך , אם אתה עושה ווקס כל השבוע, אז אני מצדיע לך באמת,

זה נקרא רכב מטופל ומטופח באהבה, גם אני רוצה לעשות ווקס כל שבוע אבל אין לי זמן בקושי פעם ב 4 חודשים לעשות ווקס.

טוב אז הפעם אולי אני אקנה ווקס נוזלי ואני אנסה אותו על 2 רכבים ואני אעדכן תוצאות.

תודה.

• 4 חודשים מאוחר יותר...
פורסם
מצטער, לא יודע מי זה הג'וני הזה, אבל נראה שהוא באמת סידר לכם מחיר מיוחד למועדון.

כשנכנסים לדף הראשי של אתר harlywax, יש שם 4 כפתורים של Buy Now. לחיצה על כל אחד מהם מעבירה לאתר התשלומים PayPal. לפני שמזדהים ונכנסים לשלם, משנים בצד שמאל את היעד למשלוח. בחירה של israel מוסיפה שורה של משלוח עם סכום $0.00. עכשיו, נכנסים לאתר עם הסיסמה שלכם, ומופיעה שם כתובת המשלוח, ישראל, ניתן לראות שאין שום תוספת על משלוח לישראל. לחיצה על הכפתור התשלום (למטה בצהוב), והווקס בדרך אליכם.

מצ"ב טופס ההזמנה שלי, שניה לפני שאישרתי את התשלום. ואם נדייק, יצא לי קצת פחות מ-80 ש"ח :wink:.

נכון להיום גם כאשר בוחרים את ישראל כיעד מתווסף סכום של 16$ עבור שילוח :(

:wink: if it's not clean enough :arrow: add some elbow grease

**Warning, this post may contain sarcasm ... it's your decision to get upset about it**

בבקשה לא לשלוח לי ה.פ עם שאלות שרלוונטיות לפורום דיטיילינג :nono:

פורסם

למי שלא מכיר, Chemical Guys - Blacklight , אחד הסילנטים הטובים בעולם!

נותן ברק ועומק מדהימים!

זה רכב של חבר שקיבל 2 שכבות:

20121007_1250421.jpg

20121007_1216511.jpg

גאדג'טיסט,בלוגר, דיטיילר חובב, ובעיקר פרקציוניסט

• תוכן חדש...