Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5005 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 121
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

בטעות קיבלתי שתי חבילות ווקס dodo juice. מדובר בווקס איכותי מאוד שעולה בחו"ל בסביבות ה-150 שקל לפני משלוח.

http://www.dodojuice.com/light-fantastic-carnauba-car-wax.html

אני מוכר אריזה חתומה ב-100 שקל. מי שמעוניין מוזמן לשלוח הודעה בפרטי. ניתן לפגוש אותי במרכז תל אביב כל יום או באשדוד בשעות הערב.

פורסם

אני שמעתי בעצת PASSAT רכשתי HARLEY WAX אני עוד לא ניסיתי אבל אני מכיר אספנים בעלי רכבים יקרים מאוד מאוד שמשתמשים רק בזה.

פורסם

את הווקס של dupont שנמכר באוטו דיפו לא ניתן כבר להשיג, למיטב ידיעתי הם הפסיקו לייצר אותו. אני רכשתי 2 בקבוקים מהמלאי, בהחלט ווקס טוב שמתעלה לדעתי על הצב הירוק. השמפו לרכב שלהם מצויין.

לא שטפתי את הרכב כבר חודשיים. נראה לי שהגיע הזמן :lol:

פורסם

מצטער, לא יודע מי זה הג'וני הזה, אבל נראה שהוא באמת סידר לכם מחיר מיוחד למועדון.

כשנכנסים לדף הראשי של אתר harlywax, יש שם 4 כפתורים של Buy Now. לחיצה על כל אחד מהם מעבירה לאתר התשלומים PayPal. לפני שמזדהים ונכנסים לשלם, משנים בצד שמאל את היעד למשלוח. בחירה של israel מוסיפה שורה של משלוח עם סכום $0.00. עכשיו, נכנסים לאתר עם הסיסמה שלכם, ומופיעה שם כתובת המשלוח, ישראל, ניתן לראות שאין שום תוספת על משלוח לישראל. לחיצה על הכפתור התשלום (למטה בצהוב), והווקס בדרך אליכם.

מצ"ב טופס ההזמנה שלי, שניה לפני שאישרתי את התשלום. ואם נדייק, יצא לי קצת פחות מ-80 ש"ח :wink:.

harlywax1.jpg

harlywax.jpg

harlywax2.jpg

פורסם

הווקס הכי מוצלח שהשתמשתי בו עד היום היה דווקא ווקס סיני עלום שם שנקנה בלחץ של זמן (למטרת.הברקת מוצרים לתערוכה).

לאור התוצאות יישמתי גם על האוטו שלי והוא החזיק עם ברק מצויין ודחיית מים ואבק למשך יותר מחצי שנה.

לא זוכר איך קראו לו ולא נתקלתי בו שוב.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
אני משתמש בווקס של Swissvax , הם יקרים אבל שווים את זה .

לומר לך בכנות?

אם אתה לא פנאטי קיצוני עם המון המון המון כסף מיותר (כשאתה מתעטש יוצאים לך דולרים מהפה)- באמת שאין הצדקה לשלם מחיר כזה מופרך על וקס או על מוצרים לטיפוח הרכב בכלל.

ואת זה אני כותב ממקום של מישהו שהוא באמת פדנט לגבי מראה הרכב שלו.

אף אחד לא יתווכח איתך על כך שמוצרי סוויס וקס מעולים, אין שום ספק, אבל הם יקרים להחריד וכשיש חלופות כל כך טובות בשוק בחצי וברבע מחיר- אני באמת לא רואה הצדקה לשימוש בהם אלא אם יש לך איזה רכב אספנות מאוד יקר ערך או איזו מכונית אקזוטית מאוד נדירה (וגם זה מהסיבה שאם יש לך את אחת מ-2 האופציות הנ"ל כנראה שכסף לא הצד החלש שלך ואתה יכול להרשות לעצמך "להתפזר").

אני משתמש במוצרים של מגוויר'ס שהם אומנם לא הכי זולים אבל הם הרבה יותר "נגישים" מבחינת תמחור ביחס לסוויס וקס והם נותנים תוצאות באמת מצויינות ועם קשת מוצרים מאוד רחבה.

הנה הרשמים שלי מחלק מהמוצרים שלהם כשעשיתי טיפול לרכב:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=403473&highlight=%D7%93%D7%99%D7%98%D7%99%D7%99%D7%9C%D7%99%D7%A0%D7%92

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

האמת שאני דיי מסכים איתך , רוב המוצרים שלהם יקרים מאוד ומגיעים בכמות קטנה.

אני באופן אישי קניתי כמות חד פעמית של מוצרים והתחרטתי על זה כי הבנתי שיש תחלופות מצוינות במחיר זול יותר.

בנוגע למחיר של הווקס - יש להם ווקסים שעולים 700-800 ש"ח (מה שיש לי) ובן אנוש רגיל עוד יכול לקנות אותם למרות שהם יקרים מאוד , לעומת זאת הטופ שלהם בווקסים עולה בין 5000-7000 ש"ח , זה ממש מטורף.

פורסם

סוויס ווקס באמת מוצר מעולה אבל לדעתי זאת הגזמה גם במחיר וגם לגבי אופן היישום, מריחה באמצעות כפות הידיים.

מזל שהם לא ביקשו למרוח את הווקס עם הלשון 8)

פורסם

קניתי קופסא של טרטל וקס ב39 שקל, מחיר סבבה לגמרי אני חושב.

פעם ראשונה שאני שם וקס לרכב, איזו עבודה קשה לעשות ידנית! אבל רואים תוצאות, רואים שנוסף ברק לרכב.

לפעם הבאה נראה לי אני אקנה ראש מיוחד פוליש/וקס למקדחה ששמעתי שקיים, יעשה את התהליך הרבה יותר קל.

פורסם

בנוגע למחיר של הווקס - יש להם ווקסים שעולים 700-800 ש"ח (מה שיש לי) ובן אנוש רגיל עוד יכול לקנות אותם למרות שהם יקרים מאוד , לעומת זאת הטופ שלהם בווקסים עולה בין 5000-7000 ש"ח , זה ממש מטורף.

מזל שלא ישבתי כאשר קראתי את זה, אחרת בטוח הייתי נופל מהכיסא. מעניין אותי מה מיוחד בוקס שעולה סכום כזה ואילו תוצאות ניתן לקבל איתו.

הוקס שעולה אלפים כדאי רק אם מצפה רכב בשכבת זהב 2 סנטימר.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

• תוכן חדש...