Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5006 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני משתמש בשמפו הזה והוא עושה את העבודה, סך הכל מרוצה ממנו

http://www.jacobi.co.il/products/cars-%281%29/carCare/CarWashing/%D7%90%D7%95%D7%98%D7%95-%D7%92%D7%9C%D7%99%D7%9D-%D7%A9%D7%9E%D7%A4%D7%95.aspx

ווקס עם ביקורות מאוד אוהדות במועדון הרודסטרים:

http://www.harlywax.com/

קונה בקרוב לאחר פוליש, החומר אמור להספיק למספר שנים של שימוש.

• תגובות 121
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

pasat04 אבל אמרת שזה נמכר בארץ במחיר 149 ש"ח , איפה אני יכול למצוא את זה ב-80?

ובנוסף עדיין לא קיבלתי תשובה לגבי אופן השימוש, הבנתי שקודם לשטוף את הרכב בשמפו ורק אז בווקס, האם יש צורך אחרי מריחת הוקס לעשות משהו נוסף ?

ובמידה ואני שוטף את הרכב עם השמפו כל שבוע, באיזה אופן יש להשתמש במריחת וקס ?

כיום : Mazda 3 Spirit 2015

אמצע: S60 T4 2016

התחלה : לאנסר 2005

פורסם

ווקס עם ביקורות מאוד אוהדות במועדון הרודסטרים:

http://www.harlywax.com/

קונה בקרוב לאחר פוליש, החומר אמור להספיק למספר שנים של שימוש.

זה הוקס שהמלצתי עליו :-D, בהחלט מחזיק המון זמן, אני עושה 4-5 פעמים בשנה.

pasat04 אבל אמרת שזה נמכר בארץ במחיר 149 ש"ח , איפה אני יכול למצוא את זה ב-80?

ב-80 זה בקניה דרך אתר האינטרנט של היצרן, יש קישור בהודעת ההמלצה שלי.

אין צורך לעשות וקס אחרי כל שטיפה. פעם בחודשיים שלושה זה מעולה ואפילו יותר ממה שצריך. נורמלי זה 2-3 פעמים בשנה.

פורסם
קנה כל ווקס של ZAINO או ZYMOL מהפשוטים של ה50-40$, יתנו לך תוצאות מעולות.

ווקס טוב ככל שיהיה לא יתן לך תוצאות טובות אם הרכב לא נוקה ביסודיות כל לכן עם שמפו רכב איכותי.

מדריך מעולה לווקס מסוג משחה, ההוראות בוידאו זהות גם לווקס נוזלי :

X4zXem8SxkI דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

לפי הוידאו הזה מומלץ לנגב דווקא בדוך ולא בסיבוב

פורסם
לפי הוידאו הזה מומלץ לנגב דווקא בדוך ולא בסיבוב

תמשיך לחלק השני של הסרטון, שם הוא כבר מנגב בסיבוב אחרי מריחת הוקס

כיום : Mazda 3 Spirit 2015

אמצע: S60 T4 2016

התחלה : לאנסר 2005

פורסם

דבר ראשון בסבון כלים יש חומרים שהם מסירי שומן .

ווקסים איכותים עשוים משמן בן היתר !

דבר שני בשביל לשים ווקס יש למרוח עם ספוג יעודי בתנועות סיבוביות על כל חלק וחלק ברכב ולהמשיך לחלק הבא

ברגע שמסיימים את הרכב בודקים את החלק הראשון שציפיתם בחומר ובודקים אם החומר שהפך לאבקה מספיק לבדוק עם האבע.

ואז פשוט מנגבים עם מגבת (מיקרופייבר !).

HU: Clarion CZ702 AMP 1 : Celestra FA475x

AMP 2: Phoenix Xenon 400.1 Sub: Seas Lotus

COMP : Ground Zero Uranium

[h=1][/h]

פורסם

מנסיון עם הווקס של אוטופיניש אם הוא נוגע בפלסטיק ולא מנגבים ישר הוא נהיה לבן,לכן או שמנגבים ישר או שקונים חומר כמו זה:

http://carplan.co.il/sg_product~OBT500~5~4.htm

לגבי המריחות של הווקס וההסרה אני קונה מטליות מיקופייבר של סנו.

דווקא ראיתי ביוטיוב שמורחים את הICE של טרטל על הפלסטיק,למישהו באמת יש ניסיון ויכול לאשר ששום דבר לא קורה?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

מה שלא אהבתי בטרטל זה את העובדה שהוא קשה להסרה, וצריך להפעיל יותר מדי כח. אני משתמש ב-sonax וב- zaino Z2 ו-Z6. את ה-zaino הכי קל להסיר.

02122011875.jpg

02122011882.jpg

פורסם

דווקא ראיתי ביוטיוב שמורחים את הICE של טרטל על הפלסטיק,למישהו באמת יש ניסיון ויכול לאשר ששום דבר לא קורה?

אני משתמש בו רק בגלל שאפשר למרוח אותו על הפלסטיקים והוא גם שומר עליהם.

שום דבר לא קורה.

פורסם
מה שלא אהבתי בטרטל זה את העובדה שהוא קשה להסרה, וצריך להפעיל יותר מדי כח. אני משתמש ב-sonax וב- zaino Z2 ו-Z6. את ה-zaino הכי קל להסיר.

התוצאות מאוד יפות, שלי מבריקה, אבל לא כמו מראה. טרטל נוזלי לא קשה להסרה ואין צורך להפעיל כוח. אני מרגיש שאצלי המשטחים חלקים מאוד, כל שבוע זה משתפר.  

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
yossi126 מה מחיר של השמפו ?

28 שקל בחנות המפעל בפ"ת, דרך המשווקים טיפה יותר יקר.

אגב גם התרסיס לניקוי פנים מעולה (53 שקל):

http://tinyurl.com/c7vulun

החומר מאוד מרוכז אז אני ממליץ לרסס על המטלית ולא ישירות על הפלסטיק. ללא אפקט הברקה, ואין בו חומרי שמן וסקאי מזיקים.

פורסם
ממליץ על ווקס של harlywax. מכיל אחוז גבוהה של קרנאובה, נוח למריחה ונוח לניגוב. היתרון הגדול שלו שהוא לא משאיר כתמים לבנים של אבקה.

משלוח חינם לארץ עולה כ-80 ש"ח.

יש יבואן לארץ שמוכר במחיר כפול. צריך להחרים אותו, שיחנק עם כל המלאי.

איפה ראית שהמשלוח לארץ חינם?

בחנות שלו באיביי יש אופציה למשלוח לארץ באקספרס EMS בלבד ב-36$

באתר שלו יש הפנייה של רוכשים מחוץ לארה"ב לאיביי והמשלוח בחינם הוא לתושבי ארה"ב בלבד

:?:

horsepower is an illusory mathematical equation; torque is real and the source of all good things in the universe

• תוכן חדש...