רכב כללי
רכבים, נהיגה, חדשות, סקירות, סיכומים, וכל דבר אחר שקשור למכוניות אבל לא מתאים לפורומים האחרים.
כללי הפורום - לקרוא ולהפנים!
בנוסף להקפדה על כללי קארספורום, המפורטים כאן, הנהלת פורום "רכב כללי" שמה דגש על מתן מידע מבוסס ועדכני, מתן כבוד אחד לשני ושמירה על שפה נאותה.
כמה מהכללים:
1. למרות שכותרות ערוכות בידי המנהלים הן בדרך כלל מצחיקות, אנא כתבו כותרת עניינית ואינפורמטיבית.
2. על המידע שאתם מפרסמים להיות אמין, מבוסס ועדכני. המידע גם חייב להיות מנומק.
3. נא לשמור על יחס מכבד לחברי הפורום, לגורמים חיצוניים ולמגזרים ואוכלוסיות (כן, גם "אור ירוק" ורוכבי אופניים).
4. נא לשמור על כתיבה בעברית תקנית.
5. נא לא לפרסם הודעות שכוללות לינקים ללא תוכן משמעותי.
6. במקרה של שרשור בו אתם מבקשים תשובה לשאלה כלשהי, אנא בצעו חיפוש בפורום טרם פתיחת השרשור כדי לקדם דיון קונקרטי ומועיל יותר.
ההנהלה מאחלת לגולשים חוויה מעשירה ומהנה.
66,618 נושאים בפורום הזה
-
-
- אחראי פורום
- 10 עוקבים
- 21 תגובות
- 4.5 אלף צפיות
מפרט איביזה: https://www.seat.co.il/wp-content/uploads/2021/10/BTL_-115468_Catalog_alon_ibiza_new_Z_web.pdf מפרט ארונה טרם מופיע, אבל כבר רשום שיש מולטימדיה גדולה יותר (9.2") ותיקון סטייה מנתיב. רשימת שינויים: מתיחת הפנים פתרה את הצורך במובילאיי וכעת לרכב יש מערכת מקורית שגם יותר לתקן את הסטייה מהנתיב. אפילו לדגם הבסיסי של האיביזה (רפרנס) יש מערכת כזו. הרפרנס עדיין מגיעה ללא בקרת שיוט אדפטיבית וללא Full link, כפי שהגיעה לפני מתיחת הפנים. מולטימדיה גדולה יותר. כעת ידיות ומראות בצבע הרכב ופנסי Eco led, טרום מתיחת הפנים הידיות והמראות היו בצבע שחור והפנסים היו רגילים. הארונה זמינה עם מנוע 1.5TSI, משהו שהיה בארץ בעבר …
הודעה אחרונה מאת dorsht, -
-
פשוט מטורף, עיריות מורידות מקומות חנייה ומקשות על בעלי רכב לנהוג בעיר טבעות הנסיעה יאכילו את כולנו מרורים תשלום על קווי רכבת קלה - חצי ימומן ע"י הטלי השבחה???? למה? https://www.mako.co.il/news-money/2021_q4/Article-ccee6b4b244ec71026.htm?sCh=3d385dd2dd5d4110&pId=1898243326
הודעה אחרונה מאת ניקו פ., -
-
- אחראי פורום
- 6 עוקבים
- 16 תגובות
- 4.2 אלף צפיות
קרובת משפחה יקרה ביקשה את עזרתי שאמצא לה את הרכב המשומש הרצוי לה. אבל מה? היא הציבה שלל דרישות שאין להתפשר עליהן מבחינתה. היה נראה לי שאם אדרש לעמוד בקריטרונים שעמדה עליהם נראה לי במבט ראשון שזה פשוט לא אפשרי ולא ריאלי. רקע קצר: נהגה שנים רבות בקומפקטית צרפתייה ישנה מודל 2003 (רנו מגאן) . דווקא אהבה אותה והייתה מרוצה. לדאבוננו, נקלעה לתאונה בה התנגשו בה מאחור. יצאה ללא פגע. הרכב נפגע באופן קל עד בינוני מאחור והיות שמחירו אפסי -הושבת. הסכום שתקבל מביטוח הצד הפוגע די זעום. מה הגברת היקרה מחפשת ? וכאמור, היא בכלל לא הייתה מוכנה להתפשר על הדברים הבאים (ואין מה להתווכח עימה שהדרישות אינן רציונליות/ריאליות) : 1. רכב שאינו "פחנוע"…
הודעה אחרונה מאת orankohn, -
-
שהכחולים מרגישים שהם כל יכול - מבוכה למשטרה: שוטרים ''התפלחו'' לחניונים כדי להימנע מתשלום 1 2
מאת kobi_g-
- אחראי פורום
- 11 עוקבים
- 17 תגובות
- 3.6 אלף צפיות
https://www.ynet.co.il/news/article/sj63tn6it התנהגות לא הולמת במיוחד לא מתאים לשומרי החוק
הודעה אחרונה מאת aviaviavi, -
-
- 7 עוקבים
- 10 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
לפני כ-3-4 שבועות רכשתי רכב משומש מכלמוביל טרייד. שבאתי לאסוף אותו גיליתי 2 דברים: 1. שבהיסטוריית טיפולים בטיפול האחרון נאמר לבעל הרכב הקודם שיש בעיה בטורבו. זה לא הוצג לי לפני. 2. הופיעה הודעת שגיאה של קילס. הם ניסו לשכנע אותי לקחת את הרכב וללכת למוסך שלהם (מוסך כללי) עם וואוצר על מנת לסדר את זה. לטענתם הטורבו לא תקול ורק צריך איפוס של השלטים. ביקשתי שהעניין יטופל על ידם וציפיתי שיימסר לי רכב תקין. מאז מעל שבוע וחצי שהרכב לא נמסר. הבעיה שכל הזמן מתמחקים מלתת לי תשובות. אני לא מאחל לאף אחד את השירות שקיבלתי. אנשים שמבטיחים לי שיחזרו ולא חוזרים. ושחוזרים אליהם אומרים שכבר נגמר היום ויבדקו מחר או שהבן אדם ה…
הודעה אחרונה מאת roy007, -
-
- אחראי פורום
- 7 עוקבים
- 16 תגובות
- 4.4 אלף צפיות
אז ככה, העיצוב החיצוני זהה לחלוטין, רק נוספו לו סמלי PHEV ופתח הטענה חשמלי. הסוללה כעת היא פי שניים מהסוללה הקודמת (45 ק"מ), עם טווח של כמעט 90 ק"מ. הסוללה עצמה הוגדלה ל20 קוט"ש. גם מיכל הדלק הוגדל ל56 ליטר, כך שטווח הנסיעה הכולל הוא ענק. המנוע הרגיל נשאר אותו מנוע, 2.4 ליטר 4 צילינדרים. מיצובישי עדיין לא פרסמה את הנתונים של הכ"ס הכולל בשילוב שני המנועים, אבל ע"פ פרסומים זרים זה אמור להיות 220 כ"ס (לעומת 180 כיום) וזה נשמע טוב. בתא המטען נוסף שקע 1500 ואט לחיבור מכשירים חשמליים. יש בו מערכת שנקראת "הדוושה האחת", שממנה יוכל הנהג לעשות את רוב השימוש ברכב באמצעות דוושת הגז. בהתאם למידת האינטנסיביות שבה לוחצים או מרימים את הרג…
הודעה אחרונה מאת outlander, -
-
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
מבקש חוות דעת על הפנצ'ריה הזו, איכות העבודה,שרותיות לאחר רכישה וכל עניין שחשוב לקונה פוטנציאלי לדעת
הודעה אחרונה מאת ד ו ד, -
מה קרה: אחרי כמעט 5 שנים של ניהול התוכן בקארספורום, הבנו יחד עם שלומי שנכשלנו בניסיון שלנו לייצר גוף תוכן שיכול גם לתמוך בנו כלכלית ברמת סבירה, לכן בטח ראיתם כבר לפני מספר חודשים הפחתה משמעותית בכמות הכתבות שעלו לאתר ולפני כחודשיים הפסקה מוחלטת של פרסום אייטמים במגזין. ההחלטה הייתה מאוד קשה לכל הנוגעים בדבר, אבל כולנו גם הבנו שיש לנו בדיוק שתי אופציות - לשנות את אופי התכנים, או פשוט להפסיק אותם. היות ולא יכולנו להביא את עצמנו לעשות את הדבר הראשון, עשינו את השני. האמת. גם קצת נמאס לי. היה לי כיף אדיר לכתוב על מכוניות, לנהוג בהן ולצלם אותן, אבל עם הזמן זה התחיל לחזור על עצמו, סף הריגוש עלה ועלה, וציניות התחילה לבצבץ. הפסקתי להנות מזה - והיות ש…
הודעה אחרונה מאת שלומיש, -
-
- אחראי פורום
- 7 עוקבים
- 13 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
חבר, קבלן בניין, נוסע רבות עם סכומי כסף גבוהים במזומן. עשרות ולעיתים מאות אלפי ש"ח. מעוניין בכספת קטנה (עדיף מוסלקת, אבל לא הכרחי) שתחובר לשלדת הרכב בצורה מאובטחת. מישהו מכיר מוצר כזה או מתקין כזה? שימו לב: אני לא מתכוון לכספת למחשב הרכב הנדרשת ע"י חלק מחברות הביטוח.
הודעה אחרונה מאת nev, -
-
אז ככה, אני שוקל לקנות רכב חשמלי, אחד מהמצויים בשוק ולא משנה לעצם העניין מה שמו, (כשנתקדם אתייעץ אתכם ראשונים) אך החשבון שלי הוא כזה האם הטווח נסיעה בעוד 3 שנים כשאגיע למכור אותו, האם הטווח של הרכבים החשמליים יגדל לכדי 800/1000ק"מ, ואז שווי הרכב שברשותי יצלול למחיר נמוך מאוד, זה משפיע על כדאיות העסקה היום, כמות הנסועה השנתית שלי היא כ40 אלק"מ בשנה, אך אם מחיר הרכב יצלול למחיר חסר תחתית כל הכדאיות של העסקה לא שווה, בפרט שבעוד 3 שנים האוטו יהיה עם 120אלק"מ ועדין אף חברה לא מספרת על הרחב אחריות על הבטרייה(כמו שקיים היום בטיוטה), ככה שאמש לשמוע את חוות דעתכם בנידון, לבנתים כל מה ששאלתי פה בעבר קיבלתי תשובות מדויקות ונכונות, אני מא…
הודעה אחרונה מאת Gopher, -
שמתי לב שלכל הרכבים עם אורות DRL דולקים פנסים קדמיים בלבד. האם זה תקין מבחינת החוק?
הודעה אחרונה מאת TDI, -
-
- אחראי פורום
- 6 עוקבים
- 18 תגובות
- 4.2 אלף צפיות
ערב טוב, להפתעתי כאשר כיביתי את הרכב אורות הדרך (שחייבים להפעיל לאורך כל היום) נכבו גם כן. לא זכור לי שהפיצ'ר כלול בפנסים של הרכב. מה אני מפספס? בקיץ בורר האורות היה על Auto וזה די נוח כאשר בשעות היום נכנסים למקומות חשוכים - האורות נדלקים. אם הרכב "יודע" לכבות גם בחורף כאשר הבורר במצב אורות דרך-הרי שזכיתי פעמיים 😊.
הודעה אחרונה מאת vadim6385, -
-
-
- אחראי פורום
- 5 עוקבים
- 10 תגובות
- 2 אלף צפיות
שלום חברים ! אני עובד הרבה עם נגררת (750 ק"ג) עם בלמים. עומד כעת לפני קניית רכב, האם ישנה עדיפות מסויימת לגיר רגיל או אוטומט? בתודה מראש !
הודעה אחרונה מאת nev, -
-
-
- אחראי פורום
- 34 עוקבים
- 121 תגובות
- 30.7 אלף צפיות
הי יש לי סקודה קארוק 2021 שקיבלתי קצת לפני פסח האחרון. לפני כ 3 שבועות התגלתה תקלה כאשר במהלך הנסיעה קפצה התראה בלוח השעונים "מערכת סטייה מנתיב/עזר לנהג לא זמינה כעת". הודעה זו קפצה עם צפצוף אחד אחרי השני מה שגורם לי לחוסר ריכוז בזמן נסיעה. תשובת המוסך היתה שזו תקלה שלא מצאו לה פתרון ופנו ליצרן. בנוסף, אתמול במהלך פקק התחיל לצאת לי עשן ממכסה המנוע, ריח נוראי. הזמנתי גרר שגרר את הרכב למוסך המורשה. בשורה תחתונה הם טוענים שלא נהגתי נכון (אני כבר 14 שנה עם רישיון והדבר האחרון שאפשר להגיש כלי זה נהגת לא טובה, תתפלאו אבל גם נשים יודעות ןאיפלו מצויין) המצמדים התחממו ולכן יצא עשן. אני תוהה אם עכשיו כל פעם "שלא אנהג נכון" יתחממו המצמדים?? אודה לחכמת ההמונים והאם יש למיש…
הודעה אחרונה מאת ArikB, -
-
- 2 עוקבים
- 1 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
הכן רכבך לחורף. בדיקת חורף למערכות הבטיחות של הרכב יכולה למנוע את התאונה הבאה. היכנסו בהקדם למוסכים המוסמכים. זה חשוב, זה מציל חיים. לשימושכם, מצורף סרטון המסביר את חשיבות ביצוע בדיקת חורף לרכב. קרדיט: דוברות המשטרה (אגף התנועה) 718194828_wintercheckmaster.mp4
הודעה אחרונה מאת GT-40, -
-
- אחראי פורום
- 6 עוקבים
- 14 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
בשבוע שעבר נמסרה האיוניק ה-50000. לדעתי מרשים בכל קנה מידה. לו הייתם אומרים לי לפני חמש שנים כשהושקה האיוניק שהיא תהיה הדגם הנמכר ביותר בישראל, הייתי אומר לכם שנפלתם על הראש. אבל - למרות היותה בתצורה שאינה אהודה במיוחד בשוק הישראלי (האצ'בק) היא עשתה את זה - ובגדול. ההישג מרשים עוד יותר כשמסתכלים על כמויות הייצור הכולל של הדגם: מסתבר שכל איוניק הברידית חמישית שיוצרה - הגיעה לישראל.
הודעה אחרונה מאת CX25GTI, -
-
-
- אחראי פורום
- 7 עוקבים
- 8 תגובות
- 2 אלף צפיות
חברים האם אתם ממקמים את המצלימת דרך באמצע השמשה או קצת יותר לצד ימין? ועוד שאלה אצלי המגבים משאירים איזור לא מנוגב בדיוק באמצע השמשה איפה שממוקמת המצלימה שלי מה אתם אומרים להזיז אותה ימינה (או למטה יותר שזה בולט ולא יפה) או להדביק על השמשה מבחוץ את הריבוע הזה ששמים על המראות בשביל שלא יתפס גשם, ואז גם כשאשפריץ מהוישרים זה יתנקה אבל המים לא יתפסו שם?
הודעה אחרונה מאת Mr.Hybrid, -
-
- 4 עוקבים
- 5 תגובות
- 3 אלף צפיות
אני רוצה למכור את הרכב הישן שלי (כריזמה 99), מצאתי באינטרנט את גרר אנטולי (https://www.pirukrehavim.com). לא מצאתי עליו המלצות בגוגל או בפייסבוק, אבל הוא הסכים למחיר שביקשתי. למישהו יש נסיון איתו?
הודעה אחרונה מאת לירון .ה., -
- 3 עוקבים
- 6 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
כבר לא מעט פעמים קרה לי שקיבלתי התראות על המסך שיש תגובה חדשה לפוסט שלי אך בפועל לצערי כשאני נכנס לפוסט היא משום מה לא נקלטת ואין שום תגובה חדשה, מה הסיבה? עוד מישהו נתקל בבעיה כזאת?
הודעה אחרונה מאת motior, -
- 3 עוקבים
- 11 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
שלום לכולם, מישהו יודע איפה אפשר להשיג קובץ טקסט עם קואורדינטות של כל מצלמות המהירות/רמזור? תודה, אלכס
הודעה אחרונה מאת tomerR, -
-
- אחראי פורום
- 7 עוקבים
- 6 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
היי חברים מה תייעצו לחבר? מדובר ברכב פיג׳ו 3008 2018 ובתאונה לא נפתחו כריות אוויר. שלום לכולם, השבוע עברתי תאונה, פגעו בי בצורה חזקה (הפוגע מכיר בכך). הרכב יקר, 130 אלף ש"ח, והנזק אינו מגיע לסף אובדן להלכה (45% נזק, מה שהייתי מעדיף שיקרה). הרכב אינו מהשנתיים האחרונות לכן המוסך יכול לשים כל חלק חלופי שירצה (ככה אני מבין בכל מקרה). אני חושש מתקלות אחרי התיקון שכן הרכב מלא חיישנים וכדומה שכרגע מראים שגיאות (גם מערכות הבטיחות שזה בכלל מרתיע). איפה לדעתכם כדאי לבצע את התיקון ברכב, בצורה איכותית ביותר שלא תשפיע על הסחירות? האם כדאי שתהיה ירידת ערך? האם אפשר לדבר עם השמאי? בקיצור, איך כדאי לפעול. תודה רבה.
הודעה אחרונה מאת itsik170, -
-
- 5 עוקבים
- 11 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
היי חברים, מקרה ספציפי שקרה לחברה שלי ואני מתלבט האם כדאי להפעיל ביטוח או לסגור בנינו. חברה שלי גילחה רכב כשהיא ניסתה לעבור נתיב - היא האשמה בתאונה. הבחור ברכב הפגוע הסכים לבדוק אופציה לתקן את הרכב במוסך פחחות באופן פרטי ושנשלם לו את הנזק שנגרם לרכב. הוא שלח לי היום את הצעת המחיר שקיבל במוסך פחחות. יישור 2 דלתות + כנף אחורית צד שמאל:800 צבע בתנור:2800 סה"כ הנזק (אחרי מע"מ):4212 ש"ח. לרכב יש ביטוח צד ג' אבל אני לא יכול לדעת בכמה תעלה הפרמיה במשך 3 השנים הבאות (כרגע בעלת הרכב עם עבר נקי של 3 שנים אחורה), בנוסף, לפי תנאי הפוליסה יש השתתפות עצמית של 1680 ש"ח. אני מתלבט מה יצא לי כלכלית יותר זול, האם אחרי שאשלם לביטוח 1680 שקל השתתפ…
הודעה אחרונה מאת sperial, -
- 7 עוקבים
- 17 תגובות
- 3.7 אלף צפיות
הדגם המחודש של הרנו זואי נחת בישראל. הסוללה גדולה יותר: 54/7kWh הספק וביצועים משופרים: 136 כ"ס ו-9.5 שניות 0-100 טווח גדול יותר: 385 ק"מ לפי תקן WLTP. אבל...גם המחיר "משופר" : 154990 ש"ח "בלבד"
הודעה אחרונה מאת m3x7r3m3, -
שלום חברים, עשיתי נסיעת מבחן של כ40 דקות על הקורולה היברידית 2021, תוואי הנסיעה היה ברובו בין עירוני לבקשתי. הגעתי למבחן מתוך ידיעה מראש שהדבר העיקרי שאני רוצה לבחון הוא נוחות המושבים, כי אחרי חפירה בפורום הבנתי שיש עניין עם חוסר נוחות הכאבים ואי תמכיה מספקת לגב התחתון ברכבי טויוטה המשפחתיים, לחלק מהאנשים. גם שכן בישוב בו אני גר שמע על הטויוטה וישר אמר "אם יש לך גב מברזל", כלומר יש ככל הנראה עניין. בנסיעה תוך מספר דקות התחלתי להרגיש כאבי גב, בעיקר עליון (בד"כ אני רגיש יותר בתחתון מזה כ25 שנה), לאחר הנסיעה יצאתי מהרכב והמשיכו לי הכאבים כמעט כל היום, מה שנראה לי מוגזם בעליל, אז חשבתי שאולי עצם זה שהייתי מודע לכך שזה מה שאני הולך לבדוק בעיקר, גרם להעצמת התחושה…
הודעה אחרונה מאת vadim6385, -
-
- אחראי פורום
- 10 עוקבים
- 18 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
אני נוהג קרוב לחצי שנה והרבה פעמים אני לא יודע את המרחקים של הרכב של צד ימין בעיקר למשל אם יש מדרכה בצד ימין ורכב בצד שמואל אז אני לא רואה את המדרכה שבצד ימין ואז אני לא יודע את המרחק והרבה פעמים מרגיש חוסר ביטחון בגלל זה...
הודעה אחרונה מאת G-רפי, -
-
אז ככה. יש לי יונדאי איוניק 2018 ליסינג מהעבודה. רק מה - אני משלם על זה 2900 שקל מהברוטו, פלוס שווי שימוש פוגע בהפרשות מעסיק לפנסיה. כשלקחתי את הרכב, לפני שנתיים ומשהו, זה השתלם לי, כי הייתי נוסע 100 ק"מ ביום, אחר כך עברתי לגור קרוב לעבודה (5-7 ק"מ לכיוון), אבל עדיין המשכתי להחזיק ברכב ליסינג, כי אמרתי שגם אין זמן להתעסק עם האוטו, וגם יש קנס. ככה המשיכה שנה, ואז קרתה קורונה, והיום אני במצב שהאוטו עומד 99.9999% אחוז מהזמן, אני לרוב עובד מהבית, וטנק דלק מספיק לי לחודשיים. כבר הרבה זמן אני רוצה להיפטר מהליסינג, וחשבתי בכמה כיוונים. או לחכות לסיום חוזה ולקנות את האיוניק. או לקנות משהו ב40-50 אש"ח, דוגמת קורולה/אוריס/קיה פורטה/יו…
הודעה אחרונה מאת davemustaine87, -
השאלה בכותרת, או שישנם עוד חברות שכן מאפשרות לבטח ביטוח חובה רק למספר ימים/שבוע. כמה בערך צריך לעלות ביטוח ליום?
הודעה אחרונה מאת sperial, -
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 28 תגובות
- 33.5 אלף צפיות
תמיד היה לי חלום לעבוד בתחום. רציתי לדעת מאנשים עם נסיון - מה השכר? תנאים? וכו'... גם של סוכן וגם של מנהל האולם/איזור תודה מראש על כל תגובה.
הודעה אחרונה מאת GR8Day, -
-
לאחרונה אנו עדים לתפוצה הולכת ומתרחבת של רכבים חשמליים בארץ ובעולם. הטענה המרכזית בביסוס מעמדם של הרכבים החשמליים הוא הפחתת פליטת גזים מזהמים שאנחנו נושמים והרחקתם מאזורים הומים באדם לאזורים מרוחקים שבהם מיוצר החשמל. עם זאת, מנגד נשמעות טענות לכך שרכב חשמלי לא בהכרח מפיק תועלת בהפחתת פליטת גזי חממה ואף מחריף את המצב - בין אם בזמן ייצור חשמל בתחנות כח ובין עם בזמן ייצור ומחזור סוללות. המטרה של השרשור הזה הוא לרכז חומרים ודעות בנושא כדי שיהיה לכולנו קל יותר לגבש דעה מבוססת, בניגוד לתפוצת השרשורים המפוזרים שהיו עד עכשיו בנושא. אתם מוזמנים לשתף פה ידע בנושא. חשוב לשמור על מידע אמין עם מקורות.
הודעה אחרונה מאת yor2, -
-
- אחראי פורום
- 18 עוקבים
- 45 תגובות
- 11.8 אלף צפיות
מדובר בג'יפון במימדים דומים לסקודה קודיאק (אבל עם 5 מושבים בלבד) הספק: 204 כ"ס 0-100: לפי רוב האתרים 7.9 שניות, חלק מתעקשים על 9.6 דווקא... טווח טעינה לפי תקן WLTP בק"מ: 460 גודל סוללה: 72KWh טעינה מהירה: כן - 80% בחצי שעה. טעינה רגילה: 6.6kWh - כלומר 11 שעות לטעינה מלאה. מערכות בטיחות - יש הכל חוץ מזיהוי עצמים בשטח מת (יש גם בקרת שיוט אדפטיבית) באבזור כלול גג פנורמי, ומסך מולטימדיה בגודל 12.3 אינץ' להבנתי אין כרגע תמיכה ב-Carplay/Android Auto מקורות בחברה טוענים שהתמיכה "עדיין בפיתוח" מחיר 184900 ש"ח בדומה לאיווייס מדובר במותג צעיר שנוסד ב-2017. היבואן בארץ הוא אחים כדורי המוכרים בשם "המאגר" המתעסק בפ…
הודעה אחרונה מאת shlomub, -
-
מי מחובר 48 משתמשים רשומים, 3 אנונימיים, 968 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- שחר 1
- ישה
- yoav911gt2
- Lexicon
- meir_gi
- איציק נ.
- DJI
- Markm4
- Itzik-b
- baer
- יבגניפ
- Moshe c