Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נגררת, ידני או אוטומט

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1673 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני עובד עם נגרר של 3 וחצי עם משאית 12 טון אוטומטית, לא רואה איך ידני/אוטומט משפיע על הגרירה..

מה שאתה מעדיף ונוח לך בלי קשר.

אני אישית מעדיף ידני כי אני והגיר האוטומט אף פעם לא בהסכמה, אבל זה לא בגלל הנגרר

פורסם

גררתי עם אוטומט וגררתי עם ידני, לא רואה איזה קשר. תקנה רכב עם מנוע חזק וזהו.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם
לפני 5 שעות, דובצע כתב:

ידני דיזל דיזל ליציאה חזקה מהמקום ידני שהבלימה תהיה גם על הגיר בהורדת הילוך ולא רק על הברקסים

אתה יכול לעשות בלימת מנוע גם עם תיבה אוטומטית, לא לעשות את זה האמת זה דיי סיפור ולא בריא לגיר באוטומט

פורסם
לפני 12 שעות, איש יהודי היה כתב:

שלום חברים !

אני עובד הרבה עם נגררת (750 ק"ג) עם בלמים.

עומד כעת לפני קניית רכב, האם ישנה עדיפות מסויימת לגיר רגיל או אוטומט?

בתודה מראש !

נתחיל בזה שאם לא מדובר בטנדרון כמו קנגו, אין בכלל היצע של גיר ידני במכוניות שמסוגלות לגרור 750 קילו, חוץ מכמה דגמים בודדים. 

אל איזה רכה חשבת? הוא קיים בכלל עם גיר ידני? 

במכוניות עם גיר פלנטרי אין בעיה לגרור, במכוניות עם גיר רובוטי כושר גרירה יכול להיות מוגבל או שאסור להן בכלל לגרור, דוגמא אותה קנגו שבדגם הרובוטי לא מורשית לגרור. 

פורסם

ידני או אוטומט שוב, זה שיקול שלך לפי מה שנוח (אלא אם יש הגבלץ גרירה לתיבה כמו שאמרו פה מסתבר)

בנזין או סולר לגרירה עדיף סולר

בגדול, מומנט יותר בריא למנוע "שווה ערך"

אישית הייתי הולך על סולר ידני

• תוכן חדש...