Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1708 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 54
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

spire, פבל, עקבתי אחרי המאמצים והניסיונות לחדשנות של הפורום שאתה עמדת בחזית שלהם. 

נהנתי לאורך השנים מהכשרונות שהפגנת בצילום, כתיבה והומור ולא פחות מהדרך שבה ניהלת את הפורום מבלי לגלוש לאקטים צורמים.

למרות שהייתי מעדיף שהפורום יהיה טעון לפחות קצת יותר באנרגיות של לפני עשור + של עדות מאמינים ותשוקת נהיגה - המגמות בתחום הן ברורות אלו דברים ששייכים לעולם שנכחד. אין כוח כרגע שישנה זאת.

אתה לטעמי עשית את המיטב ואם זו הזדמנות להודות לך - אז מכל הלב. בטוח שתצליח!

• אהבתי 1
פורסם

פבל, ההפסד הוא שלנו, אבל זה רווח נקי לאותו יבואן.

גם בעולם התוכנה מכירים מצבים כאלה שקודם מביאים בנאדם כלשהו, ואח"כ תופרים לו תפקיד.

זה אומר הרבה על הבנאדם - זה אומר שרואים בבנאדם הזה מישהו שיכול לתרום לארגון כל כך הרבה - שהכי חשוב קודם להביא אותו.

המון בהצלחה 😉

• רעיון טוב! 1

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

אז מתי זה היום המרוכז לנסיעות מבחן רק לחברי הפורום?

ומתי יגיע ה 7 מושבים?

מעניין לראות איפה נראה את פבליטו בעוד כחמש שנים; כנראה גם הוא עוד לא יודע (;-

המון בהצלחה ! 

Vaya Con Dios

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם

שוב המון המון המון המון תודה לכולם. אני באמת עדיין קצת בשוק מכמות ואופי התגובות. אתם - ואני לא משתמש במילה הזאת בתדירות גבוהה, גם כתבתי על זה פעם באיזה אייטם - מדהימים.

בתאריך 31.10.2021 בשעה 09:59, גור אדם כתב:

בהצלחה ותודה על הגילוי הנאות שאינו מובן מאליו

תודה רבה, וגילוי נאות הוא מבחינתי דבר ראשון שצריך להגיד - כדי שהבנאדם שמולך יוכל מראש להכניס את מה שאתה אומר ואת איך שאתה אומר את זה, לפרופורציה הנכונה. 

לפני 13 שעות, ST12345 כתב:

אז מתי זה היום המרוכז לנסיעות מבחן רק לחברי הפורום?

ומתי יגיע ה 7 מושבים?

מעניין לראות איפה נראה את פבליטו בעוד כחמש שנים; כנראה גם הוא עוד לא יודע (;-

המון בהצלחה ! 

Vaya Con Dios

או. סוף סוף שאלות תכלסיות :D

יום מרוכז לחברי הפורום יהיה בהקדם האפשרי, אבל זה ייקח עוד קצת זמן. אנחנו עכשיו בעבודה מאוד מאומצת על תחילת השיווק שמיועד ל-1.12, ואני מבטיח שמיד אחרי שנסגור את כל הקצוות אני אתחיל ללחוץ בכיוון של יום לחברי הפורום. 

דגם (או גרסה, אני אפילו לא יודע עדיין) 7 מושבים שמבוסס ככל הנראה על אותה פלטפורמה (אבל אני לא יודע להגיד אם יהיה מרכב זהה/דומה או משהו אחר) צפוי/מתוכנן לשנה הבאה, לצערי אין לי מידע יותר ספציפי מזה.

הצטרפו לקהילת הרכב של ישראל בפייסבוק ובאינסטגרם

אוהבים את מה שאנחנו עושים? רוצים לתמוך בנו ולקבל הטבות בו זמנית? עשו מנוי לאתר.

• תוכן חדש...