Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1708 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 54
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בהצלחה!

זה מסביר למה מישהו שנראה ממש דומה לך מככב בתמונות של ET5 ברחבי האינטרנט...

The older you get, the better you used to be

פורסם

@פבל לא מכיר אותך מעבר לCF, אבל הרושם שלי מלקרוא אותך פה הוא שהם זכו במקצוען אמיתי ובאדם ששם את השקיפות וההגינות כנר לרגליו, ואני מקווה ומאמין ש"חציית הקווים" לא תשנה אותך. בסופו של דבר כל אחד מאיתנו צריך, לפני הכל, לעשות את החשבון של מה נכון לעצמו בכל שלב בחיים.

בהצלחה בפוזיציה החדשה!

באופן אישי אני מאוד מקווה ש CF, בשונה מהרבה פורומים אחרים, לא מחשב את קיצו לאחור, כיון שאני מאוד מחבב את המדיה הזו וחושב שיש לה המון יתרונות על הפורמט הפייסבוקי שכבר הרג הרבה פורומים.

• אהבתי 2
פורסם

החייל מילא את תפקידו לשביעות רצון מפקדיו.

איחלתי לחייל בהצלחה בהמשך הדרך.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם (נערך)

פבל היקר - בהצלחה רבה!

מקווה שנמשיך להנות מהכתיבה השנונה והמושחזת והצילומים המופלאים.

(גילוי נאות - יש לא מעט כתבות שלך שאני נהנה לחוזר ולקרוא בהן פעם אחר פעם).

עריכה אחרונה על ידי yuval1111
פורסם

ראשית - תודה על כל פועלך !

איני מכיר אותך אישית, אך ניבט מכל מה שהעלית רשמת וטרחת, פה באתר, שאתה אדם רציני, משקיען מכיל וסובלני (לנודניקים כמונו) ובעל כושר התבטאות נהדר.

מקווה ובטוח, שגם אם המינון של עשייתך/כתיבתך באתר תרד, האיכות תישמר (היא תישמר מן הסתם).

בהצלחה בכל אשר תפנה !

• רעיון טוב! 1

alfa 156 2.5.

פורסם

אתה עוד תחזור על ארבע, הסינים האלה חושבים שיתעלו על כולנו 🤣

בעבר: טויוטה קורולה 2009 GLI (רובוטית), טויוטה קורולה 2014 GLI

בהווה: BMW 330e 2018

פורסם

לא הבנתי למה שמכירת מוצרי חשמל תפריע לך לנהל בפורום או להשפיע על שיקול דעתך. נו שויין. 

בהצלחה בהמשך, אתה מקצוען וזכו בך! 

• אהבתי 1
  • מצחיק 3
  • תוכן חדש...