Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1709 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ראשית תודה על הכל והמון הצלחה בתפקיד החדש, תודה לכולכם על הפורום הניפלא הזה ועל כל החברים הנהדרים שבו.

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

• תגובות 54
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

זה נראה כאילו חשבת שהצעד שעשית לא יבוא לנו טוב.

אתה אדם כן ואמיתי ועל כך אתה מוערך בקהילה.

עלה והצלח

• רעיון טוב! 1
פורסם

המון בהצלחה.

קצת חבל לי שאתה, בתור כותב מצויין ומנהל פורום שאני סומך עליו באובייקטיביותו, העלית גם את הנושא הזה שאין באמת כסף רב בעולם עיתונות הרכב בארץ, שגם ככה היא לא מהמקצועיות שיש (בעיני בכל מקרה…)

מאחל לך שתגיע אל כל המטרות ששמת לעצמך ושתתוגמל בהתאם לתשוקה שאתה מפגין. 😄

💡אמרת? אל תבטיח;  הבטחת? אל תכתוב;  כתבת? אל תחתום;  חתמת? אל תתפלא 😏

פורסם

פבל, ראשית כל תודה,

ניהול הפורום שהוא בעצם פלטפורמה שבה כולנו נהנים להשתמש (ובחינם) אינו מובן מאיליו, 

ובסופו של יום אתה צריך לדאוג לעצמך ולמשפחתך בדגש בהיבט הכלכלי, כולנו היינו עושים בדיוק כמוך.

אז לדעתי לא חצית שום קו, אך ההתבטאות הזו מעידה על סוג האדם שאתה והמחויבות שלך למקום בו אתה נמצא, תכונה שתסייע לך להגיע רחוק בכל דרך שתבחר,

אין לי ספק שהקהילה והמנהלים ימשיכו להחזיק את הפורום בריא ופעיל גם כשלא תהיה מעורב באותה המידה.

המון בהצלחה! מאחל לך להנות מהתפקיד החדש, להגיע לסיפוק ומיצוי פוטנציאל ולהמשיך לגדול.

עברתי לסקייטבורד

פורסם

וואו... לא ציפיתי לכזה שטף תגובות...

באמת עושה טוב על הלב לראות את הפידבק הזה. תודה. אני מבטיח שאעשה כל מאמץ כדי להמשיך לייצג את הקהילה הזאת בכבוד וכל מה שאני יכול כדי לשמור על האתר והערכים שלו ככל שאוכל. 

• אהבתי 8

הצטרפו לקהילת הרכב של ישראל בפייסבוק ובאינסטגרם

אוהבים את מה שאנחנו עושים? רוצים לתמוך בנו ולקבל הטבות בו זמנית? עשו מנוי לאתר.

פורסם

פבל היקר,

לא מכיר איתך באופן אישי - אבל מאוד התחברתי לסגנון הכתיבה והצילומים שלך.

תרמת הרבה להצלחת הפורום בשנים האחרונות כולל המעבר לפלטפורמה החדשה ופתרון מחלות הילדות..

יצאת לדרך מאתגרת - בניית מותג חדש מהייסוד. ההצלחה שלך תביא לך דריסה ענקית בעולם השיווק (והרכב) ומשם לעוד תפקידים נחשקים!

מאחל לך המון הצלחה!

• אהבתי 1

Mazda CX5

Škoda FABIA

פורסם (נערך)

בהצלחה יא פבל!

כשאני חושב על זה, אני לא זוכר מתי לא היית חלק משמעותי בפורום.

מהיכרות אישית איתך ולא רק על גבי הפורום, אין לי ספק שתעשה חיל ותפרוץ בתפקידך החדש.

סקייוול הרוויחו בענק - התשוקה, המסירות, המקצועיות והאופי הבלתי מתפשר שלך (עד שזה מגיע לאישה, אבל זה לא הנושא :D ) הם נכס.

כבר אמרתי את זה במקום אחר, אבל תודה על הכל.

תישאר, תישאר, תישאר (בפורום. דמיין את זה בלחן עממי של האוהדים במגרש).

עריכה אחרונה על ידי Mr_Shankly

Cadillac ATS Premium 2015

Citroën C5 Aircross Shine PK 2021

פורסם

פבל היקר,

אתה עיתונאי כנה וישר, אולי מעט יותר מידי בעולם זה, אבל יש צורך גם בכאלו.

בתור איש מכירות, אתן לך טיפ קטן שלימד אותי לקוח:

אם תעסוק גם במכירות, אתה צריך קצת לזנוח את האובייקטיביות המוחלטת, ולתת ללקוח המלצה אמיתית שאתה מאמין בה ("דגם קומפורט מתאים לך הרבה יותר, בתור אחד שנוהג היום על X"). רובם יאמינו לך. אנשים מקבלים החלטות לפי תחושות ושפת גוף הרבה יותר מאשר לפי מה שנאמר.

גם בתגובות כאן בפורום אתה לא צריך להציג את הדעה הנגדית כצודקת ברמה של 50:50, ציניות וצדקנות רבה מידי הופכת להטרחה.

אמרו לי פעם באיזו צמיגיה שהסינים הכי טובים, כנראה התכוונו אליך....

אם אתה מאמין שיכולים לקלקל, תאמין שיכולים לתקן.

- רבי נחמן מברסלב

פורסם

פבל בהצלחה.

אני אדם דסלקט ולכן יופיעו שגיאות כתיב וחסר סימני פיסוק    נקודות  מקווה שתקבלו זאת 

תודה🙂

פורסם

המון בהצלחה!

אל תשכח אותנו.. 😧

בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

פורסם
בתאריך 29.10.2021 בשעה 13:18, banji man כתב:

יש ערך מוסף ויתרון גדול בלהיות חלוץ

מסכים לגמרי!!!

קבוצה טובה חייבת חלוצים טובים.

ראה ערך ברצלונה, מהרגע שמסי וסוארס עזבו נהיו קבוצת פח.

למעשה החריקות התחילו עוד ברגע שהביאו את גריזמן הנכה שלא ידע לשים כדור בשער.

כשיש חלוצים טובים יש משחק מהנה.

ואיפה הימים של מסי סוארס ודוד וויה בקלאסיקו מול רונלדו וחבר מרעיו בריאל מדריד דאז.

בשולי הדברים גם נבחרת ישראל לאחר 'עידן ערן זהבי' תהפוך להיות נבחרת פח, שתתחרה עם איי פארו על מי מצליח להיות יותר גרוע.

אבל זה כבר נושא (לבכי) למקום אחר.

• מצחיק 1
  • תוכן חדש...