Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1717 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הבסיס נמוך זה נכון. כמו שאמרתי סביב ה6000 ש"ח שהם הקובעים לחישוב התנאים הסוציאליים.

אם זאת, ככל שמתקדמים בסלם הדרגות הבסיס עולה בהתאמה.

עמלות מחושבות או פר רכב או כאחוז עמידה מהיעד או שילוב של שניהם.

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם (נערך)

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

פורסם
גם לי היה חלום כזה, ואפילו הגעתי לראיון עבודה באחת ממרכזי מכירות של כלמוביל (מיצובישי) לפני כשנה, והחלום התפוצץ לי בפנים כאשר שמעתי על השכר:

טיפולים קוסמטיים לרכבים באולם תצוגה (ניגובי אבק בעיקר), שינוע רכבים מדי פעם, מכירת רכבים, קביעת נסיעות מבחן לרכבים עם לקוחות, עבודה משעה 10 בבוקר ועד 6 בערב, וימי שישי עד 2 בצהוריים, פשוט להיות איש מכירות לכל דבר, זה המנהל של האולם ואתה, והשכר ... תחזיק חזק... 4,500 ש"ח! ועמלת מחירה/בונוס של 200 שקלים על כל רכב! זה ממש אבסורד!

בהצלחה.

נשמע לי תנאים נמוכים מאוד שמתאימים יותר לאיש שינוע\נסיעות מבחן\כלבוייניק.

היית בראיון לעבודה אצל סוכן משנה או העסקה בכלמוביל עצמה?

בתור אחד שעובד בעולם הרכב כבר כמה שנים אני יכול לבשר שתמיד צריכים אנשי מכירות טובים.

שכר בסיס נא סביב 6000 ש"ח.

עמלות נעות סביב ה2000 בחודש חלש ל6000 בחודש מצויין.

שעות העבודה ארוכות 8:30-18:00 ויום שישי קבוע עד סביבות 13:00.

כמובן שישנם תזוזות בין מותג למותג.

רק למכורים!!!

מחזק!

כאחד שגם כבר כמה שנים בתחום מכירת רכב חדש (שנה כאיש מכירות וארבע שנים כמנהל אולם בנפחי עבודה שונים) המשכורות לא רעות בכלל אבל השעות רבות והעבודה יכולה להיות מאוד מאוד לחוצה ומאתגרת.

חשוב לציין שמנהל אולם מקבל רכב צמוד וגם את זה חשוב לקחת בחשבון כחלופה לשכר.

מי שלא אוהב את תחום הרכב או לחילופין לא מכור למכירות, לא מחזיק מעמד יותר משנתיים.

איך מחושבת עמלה? אחוזים מהעסקה? תעריף קבוע?

כל יבואן עובד עם שיטת תגמול אחרת. יש סוכני משנה שם בעל הסוכנות מחליט בעצמו על מדיניות תיגמול ולכן באותו מותג יכולים להיות שיטות תגמול שונות בין אולם לאולם. אישית ראיתי בתחום כבר את כל השיטות שאפשר בתגמול עובדים.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

הלכתי פעם לתפקיד איש מכירות של סמל"ת - היבואנית של פיאט ואלפא רומיאו.

הייתי די נואש לעבודה, אז אגלה לכולם פה מה השכר העלוב שהציעו לי - שכר מינימום על השקל.

יום עבודה של 10 שעות מדי יום, שכולל שינוע מפה לשם של רכבים, נסיעות מבחן, ניקיון של אולם התצוגה ועוד ועוד.

הבונוס עבור מכירה של רכב הוא בערך 200 ש"ח, שזו פשוטה בדיחה - אבל הייתי מוכן לקבל את זה באולם תצוגה של טויוטה או יונדאי, שם יש מכירות גם אם לא מתאמצים.

בכל מקרה, לא התקבלתי לעבודה הזו כי לא עברתי מרכז הערכה מגוחך - ולא היה מאושר ממני. הלכתי להיות עצמאי ולהרוויח יותר כסף בלי בוסים על הראש.

אני ממליץ לכל מי שיש לו אופציות יותר טובות - לא ללכת לתחום הזה בכלל, או ללכת מראש רק לסוכנויות שבהן יש אשכרה מכירות, לא כמו סמל"ת שמוכרים מכונית אחת בחודש וכל השאר דרך הליסינג.

פורסם

יכול לומר לך מהניסיון שלי -

המשכורות משתנות בין מעסיק כזה או אחר אבל הבסיס (כפי שנאמר) הוא מינימום+עמלות.

מפה זה כבר תלוי כמה תמכור, וזה תלוי גם בך אבל עוד לפני כן תלוי ביבואן.

המשכורות במקום שאני עבדתי בו לא חצו את ה-8,000 ש"ח בחודשים המדהימים ביותר,

כשאצל יבואנים אחרים קיבלו בעבור אותה תפוקה משכורת גבוהה משמעותית.

הצד החיובי של העבודה הוא שזה עבודה עם רכבים (כיף), אנשים חדשים, עבודה מסודרת.

החיסרון הוא שזו עבודה שאין הרבה לאן להתקדם ממנה, ועד שאתה מתקדם...

Citroen C4 2.0 SX-PK

Renault Clio ​Sport 172 ph2

פורסם

8000 ש"ח זו משכורת נחמדה עבור עבודה מהסוג הזה.

בסמל"ת אז הציעו משכורת מינימום הקבועה במשק, ועבור 10 שעות עבודה ביום + ימי שישי זה הגיע לסביבות 5500, משהו כזה.

המון שעות עבודה, מעט מאוד כסף.

אני חושב שמי שמשלם כאלה סכומים עלובים לאנשי המכירות שלו, מגיע לו לא למכור כלום - ואת זה אני אומר כלקוח קבוע שלהם בשלושה רכבים ברצף.

• 6 שנים מאוחר יותר...
פורסם

מתנצל על הקפצת שרשור כה ישן, אך עברו 6 שנים מאז הדיון כאן ואני לא יודע לגבי הרלוונטיות שלו.

יש כאן מישהו שעוסק/עסק בעבודה מהסוג הזה ויכול לתת מספרים יותר עדכניים לגבי שכר ושעות?

פורסם

נכון להיום חסרים רכבים ולכן אין צורך באנשי מכירות.

נסה להתברג ביבואנים של הרכבים החדשים מסין

אם אתה מאמין שיכולים לקלקל, תאמין שיכולים לתקן.

- רבי נחמן מברסלב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1717 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...