Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1716 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תמיד היה לי חלום לעבוד בתחום.

רציתי לדעת מאנשים עם נסיון - מה השכר? תנאים? וכו'...

גם של סוכן וגם של מנהל האולם/איזור

תודה מראש על כל תגובה.

כפיר הג'ינג'י

פורסם
אם מעניין אותך כסף - שכח מהיבואנים. הכסף הטוב נמצא ברכבי יד 2...

ודבר נוסף, אתה לא חייב לעזוב את העבודה הנוכחית שלך בשביל זה.

2024 KIA SELTOS 2.0L Premium

Škoda Octavia 1.5L Tsi 2025

פורסם

גם לי היה חלום כזה, ואפילו הגעתי לראיון עבודה באחת ממרכזי מכירות של כלמוביל (מיצובישי) לפני כשנה, והחלום התפוצץ לי בפנים כאשר שמעתי על השכר:

טיפולים קוסמטיים לרכבים באולם תצוגה (ניגובי אבק בעיקר), שינוע רכבים מדי פעם, מכירת רכבים, קביעת נסיעות מבחן לרכבים עם לקוחות, עבודה משעה 10 בבוקר ועד 6 בערב, וימי שישי עד 2 בצהוריים, פשוט להיות איש מכירות לכל דבר, זה המנהל של האולם ואתה, והשכר ... תחזיק חזק... 4,500 ש"ח! ועמלת מחירה/בונוס של 200 שקלים על כל רכב! זה ממש אבסורד!

בהצלחה.

• מעניין 1
פורסם
אפשר להסביר להדיוט איך עושים כסף מרכבי יד 2 ? האם הכוונה לסוחר רכבים ?

אני מתכוון למגרשי רכב של החברות הגדולות. העמלות יותר טובות. התנאים הם אותם תנאים.

פורסם

בתור אחד שעובד בעולם הרכב כבר כמה שנים אני יכול לבשר שתמיד צריכים אנשי מכירות טובים.

שכר בסיס נא סביב 6000 ש"ח.

עמלות נעות סביב ה2000 בחודש חלש ל6000 בחודש מצויין.

שעות העבודה ארוכות 8:30-18:00 ויום שישי קבוע עד סביבות 13:00.

כמובן שישנם תזוזות בין מותג למותג.

רק למכורים!!!

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

• אחראי פורום
פורסם

איך מחושבת עמלה? אחוזים מהעסקה? תעריף קבוע?

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם
גם לי היה חלום כזה, ואפילו הגעתי לראיון עבודה באחת ממרכזי מכירות של כלמוביל (מיצובישי) לפני כשנה, והחלום התפוצץ לי בפנים כאשר שמעתי על השכר:

טיפולים קוסמטיים לרכבים באולם תצוגה (ניגובי אבק בעיקר), שינוע רכבים מדי פעם, מכירת רכבים, קביעת נסיעות מבחן לרכבים עם לקוחות, עבודה משעה 10 בבוקר ועד 6 בערב, וימי שישי עד 2 בצהוריים, פשוט להיות איש מכירות לכל דבר, זה המנהל של האולם ואתה, והשכר ... תחזיק חזק... 4,500 ש"ח! ועמלת מחירה/בונוס של 200 שקלים על כל רכב! זה ממש אבסורד!

בהצלחה.

נשמע מעט מאד

כפיר הג'ינג'י

פורסם
בתור אחד שעובד בעולם הרכב כבר כמה שנים אני יכול לבשר שתמיד צריכים אנשי מכירות טובים.

שכר בסיס נא סביב 6000 ש"ח.

עמלות נעות סביב ה2000 בחודש חלש ל6000 בחודש מצויין.

שעות העבודה ארוכות 8:30-18:00 ויום שישי קבוע עד סביבות 13:00.

כמובן שישנם תזוזות בין מותג למותג.

רק למכורים!!!

למעשה מדובר על מינימום פלוס עמלות.

נגיד שהשכר יוצא סביר עם העמלות אבל התנאים הסוציאליים על הפנים.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

ברור שזה חובה אבל כל ההפרשות הן מהבסיס אז מפרישים לך פנסיה מ 4300, יום חופש שווה לפי הבסיס וכו'.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1716 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...