Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1707 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני כ-3-4 שבועות רכשתי רכב משומש מכלמוביל טרייד.

שבאתי לאסוף אותו גיליתי 2 דברים:

1. שבהיסטוריית טיפולים בטיפול האחרון נאמר לבעל הרכב הקודם שיש בעיה בטורבו. זה לא הוצג לי לפני.

2. הופיעה הודעת שגיאה של קילס.

הם ניסו לשכנע אותי לקחת את הרכב וללכת למוסך שלהם (מוסך כללי) עם וואוצר על מנת לסדר את זה. לטענתם הטורבו לא תקול ורק צריך איפוס של השלטים.

ביקשתי שהעניין יטופל על ידם וציפיתי שיימסר לי רכב תקין.

מאז מעל שבוע וחצי שהרכב לא נמסר.

הבעיה שכל הזמן מתמחקים מלתת לי תשובות. אני לא מאחל לאף אחד את השירות שקיבלתי.

אנשים שמבטיחים לי שיחזרו ולא חוזרים. ושחוזרים אליהם אומרים שכבר נגמר היום ויבדקו מחר או שהבן אדם הרלוונטי הלך הביתה. 

אפילו הסוכן טוען שאני הייתי צריך לקחת את הרכב וללכת לטפל בזה בעצמי. 

אני מאוד נואש ומתלבט האם ניתו לבטל עסקה במצב כזה שהרכב עבר על שמי?

• אהבתי 1
  • חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 53 דקות, Nakamichi כתב:

1. שבהיסטוריית טיפולים בטיפול האחרון נאמר לבעל הרכב הקודם שיש בעיה בטורבו. זה לא הוצג לי לפני

זה הקטע הבעייתי.  במסגרת "גילוי נאות" הם היו חייבים לעדכן אותך על כך.  גם לא יוכלו לנסות להתחמק בתירוץ של "לא ידענו" כי כמו שאתה מצאת - הם, כסוחרי רכב שזה מקצועם לבטח היו יכולים לדעת זאת.

האם זה מופיע בגילוי הנאות שנמסר לך ?  מה בכלל כתוב שם ?

לדעתי, אם אין לזה אזכור בגילוי הנאות - יש לך בסיס לדרוש בטול העסקה והחזר כספי, או כמינימום - לדרוש החזר כספי כדי להגיע למחיר ריאלי של הרכב עם התקלה הזו.

תקון על ידם - על פניו צריך להחזיר מצב לקדמותו לדעתי ולבטל את שכתבתי קודם - השאלה היכן בוצע ומה בדיוק בוצע.  אם זה המצב - דרוש חשבונית עם פרוט מלא, ואל תסכים לקבל את הרכב מבלי שחזור למוסך שאבחן אותו לבדיקה נוספת.

פורסם

מאכזב מאוד שזה השרות שאתה מקבל מחברה גדולה ומכובדת.

אנשים מעדיפים את המגרשים של היבואנים בשל השקיפות והשרות. 

אם הם מתנהגים כאחרוני הסוחרים אז מה הטעם?

• רעיון טוב! 1

S60 Rdesign

פורסם

התנהגות "סוחרית" של הסוכנות.

פשוט תן להם אולטומטום שאם תצטרך להגיע אליהם שוב (עד תאריך מסויים) מבלי לקבל את הרכב (אם זה עדיין רצונך) - לא תסכים לשום דבר אחר מלבד ביטול מלא של העסקה ואם צריך - אז תבהיר להם גם שאתה מוכן להגיע גם לערכאות משפטיות.

פנייה בכתב מייל / פקס של איום בביטול העסקה + פיצוי יגרום להם להתייחס אליך ועוד איך.

חבל שלצערי זה צריך להיות רק בצורה הזו.

איני מילטנטי מטבעי אבל בארץ לא יודעים לתת שרות. הכל בתיחמונים ועקמומיות (עשיתי כמובן הכללה גסה).

בגלל ההתחמקויות שלהם ומשיכת הזמן אני גם חושד שבוצע תיקון כלשהו, זה או אחר או שניסו לתקן וישנה עדיין בעייה.

אם מתקנים ואתה לוקח את הרכב - דרוש אחריות מורחבת לחלקים שהוחלפו (ואם שואלים אותך לסיבה, אמור פשוט שאינך סומך עליהם, במיוחד לאור ההטעיות שהוטעית).

מקווה שיפתר לשביעות רצונך.

• רעיון טוב! 3

alfa 156 2.5.

פורסם (נערך)

בתור מי שמכיר קצת את פרטי העיסקה ואת התלאות  (הבחור הנ"ל הונה אותנו והצטרף למועדון וולוו באמתלה שהוא קונה וולוו ובסוף רכש מכלמוביל רכב שאיננו וולוו,אבל מה, לא נעזור לחבר בצרה?)

עוד כמה פרטים מקוממים:

1. כל הכסף שולם מראש

2.הבעלות עברה על שמו לפני שהליקויים תוקנו.

3.הרכב הוא רכב של יצרן שלא קשור בשום צורה ליצרנים שכלמוביל. 

4 .בהנתן 2 הראשונים, כל התמורה שולמה , הבעלות עברה והם למעשה מעכבים טיפול ברכב שכבר לא שלהם.

5.לא סופק רכב חלופי לאורך כל התקופה. 

ידידינו הציג סבלנות יוצאת דופן לאורך החודש הזה שמורחים אותו , קנה את כל הלוקשים שמכרו לו , 

בלע את כל הסיפורים ואת הצפרדעים ובתמורה קיבל רק משיכת זמן ושקרים.

מצער מאוד שכך מתנהג טרייד של אחד היבואנים הגדולים , אני סמוך ובטוח שלא אתן לאף אחד לרכוש שם רכב אם זה תלוי בי. 

המלצתי היא לבטל את העסקה או לחתור לשם , הטעם הוא רע, האחריות לא תכובד אם יהיה צורך ודבר שהתחיל עקום צריך לסיים . 

עריכה אחרונה על ידי אייל

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

נקמיצ'י, האם היה כתוב משהו על הבעיה בטורבו בגילוי הנאות?

ובבדיקת הרכב?

ניסית לדרוש החלפת טורבו?

אם אתה מאמין שיכולים לקלקל, תאמין שיכולים לתקן.

- רבי נחמן מברסלב

פורסם

לצערי לא היה לי זמן לעדכן. אבל הנה כמה תשובות:

1. לא נאמר לי דבר על הטורבו לפני. מן הסתם הייתי לא הייתי קונה את הרכב. אציין רק שהרכב לא הדליק נורת תקלה או הורגשה בעיה בביצועים. לכן מה שנקרא "לא חשדתי. מה אני חשדניסט?".

2. בוצעה בדיקה על ידי. יש להם נוהל בכלמוביל טרייד לא להראות ללקוח את הבדיקה שהם ביצעו. שממילא לא הייתי מסתפק בה. אבל בכל מקרה לקחתי לבדיקה.

מכון הבדיקה לא ציין שהטורבו לא תקין

הוא סימן תחת מערכת הדלק X בסטטוס "לא תקין". ובאבחנה כתב "אין אחריות למדגש טורבו".

עכשיו, אני ממש מרגיש שזה לא פותר אותו. כי אם יש לי הוכחה שהמדגש לא היה תקין לפני הבדיקה והוא לא עלה על זה, זה לא עניין של אחריות על רכיב שהתקלקל לאחר בדיקה, אלא יותר רשלנות בזמן הבדיקה.

3. לדעתי הרכב פשוט שכב משהו כמו שבוע וחצי בלי שאף אחד ייגע בו. בטיפשותי אמרתי לנציג שאין לי בעיה להמתין - רק שהעבודה תעשה כמו שצריך. 

כמובן שבטיפשותי (2) - הנחתי שלתקן רכב לוקח יום. יומיים. שלוש. אתם יודעים מה? שבוע. למרות שבפועל אין שום תיקון שאורך שבוע. 

אבל אחרי ששבוע וחצי לא קורה כלום ולא מעדכנים אותי... מה אני אומר לכם? לא נעים. 

4. החלפת טורבו. בגדול הטענה של האיש מכירות נעה בין "הטורבו תקין" ל-"התקלה היא בגלל המחשב". אני לא סגור שהוא יודע בדיוק על מה מדובר ומה האבחנה.

לפני יומיים בערך אחרי תלעות הצלחתי ליצור קשר עם מישהו מעט בכיר יותר בטרייד שם, שבינתיים מטפל בצורה טובה הרבה יותר.

הוא הקפיד לעדכן אותנו אתמול והיום.

היום הוא גם שלח לי רכב חליפי. 

למיטב הבנתי יש חלק שהוזמן שצריך להחליף.

עכשיו, שוב, הבעיה המרכזית היא שהרכב על שמי. כבר שבועיים וחצי בערך.

הרכב נרכש לפני כחודש. לקח להם שבוע וחצי להכין אותו (במסגרת החוזה). אני התעכבתי עוד יומיים באיסוף מטעמי לוז, אז עברו שבועיים.

ועכשיו הוא כבר שבועיים במוסכים. ששוב, לדעתי מתוך השבועיים האלה שבוע וחצי לא נגעו בו.

אני לא יודע אם ואיך אפשר לבטל את העסקה הזאת. אשמח לתובנות בנושא.

מאוד צרם לי שמקום גדול כזה ששייך לתאגיד לא קטן, אין לו איזה בקרת איכות.

איך זה שלאף אחד שם לא מופיעה שורה באדום שיש רכב באיחור מסירה של מעל לשבוע וחצי?

וגם עד שהגעתי לאותו נציג בכיר, פשוט נתקלתי בחומה אטומה - של "זה מה יש". "בוא תיקח אתה את הרכב למוסך".

עכשיו, אני אומר לכם בבירור - אני שילמתי פה כמה אלפים מעל מחיר השוק על הרכב. רק מהסיבה של הנוחות.

לקנות את הרכב ממקום נוח ולקבל רכב מוכן.

מסתבר שגם זה לא מבטיח כלום.

אעדכן בהמשך.

• אהבתי 2
  • תוכן חדש...