Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

ישבנו בצהריים 12 איש, המשפחה המורחבת, במסעדה ותיקה ומוכרת. ישבתי שם לא פעם ב25 השנים האחרונות ובדרך כלל היה בסדר.

בבוקר שאחרי, הבן הגדול סיפר שכל הלילה הקיא ושילשל. לא חשדתי.

אחר כך אמא שלי כתבה שהיא כל הלילה הקיאה ושילשלה. לא חשדתי.

בירור קצר העלה ששניהם הזמינו את אותה המנה ואף אחד אחר לא הזמין את המנה הזו. פה חשדתי.

התוצאה: הבן היה מושבת וסבל 24 שעות. אמי שהיא אשה מבוגרת, סבלה כשלושה ימים ואף קיבלה עירוי בקופת חולים. בילויים משותפים שתוכננו לאותה שבת, עם אחותי שהיתה בביקור בארץ, בוטלו והיא טסה למחרת.

נציגת המסעדה טוענת שבירור שלה, כולל שיחות עם אנשים שהזמינו את אותה המנה סביב אותן שעות, לא העלה תלונות כלשהן. היא לא לוקחת אחריות אבל רוצה לפצות אותנו על ״התחושה״ הלא טובה. היא הציעה זיכוי מלא ההזמנה (כ1500 שח) לשימוש במסעדה. אמרתי שאני רוצה החזר של הכסף ולא זיכוי, אז היא הציעה להחזיר חצי מעלות הארוחה.

אמא שלי לא רוצה לקבל את זה ודורשת החזר מלא (היא זו שהכי סבלה) ואני נוטה להסכים איתה.

אני לא בקטע של תביעות או שיימינג. רק רוצה לדעת אם הדרישה שלנו הגיונית.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

הדרישה הגיונית ונכונה, אך בעלי המסעדה יעשו הכול לא לשלם פיצוי מלא אלא להמירו ב"זיכוי". לכן כל סכום שמתקרב לחשבון המקורי יהיה בבחינת בונוס. קרה לי בעבר במסעדה של שף מפורסם. הציעו זיכויים, הרים וגבעות. סירבתי. לא הסכימו להחזיר הכסף ולכן הסנקציה המועילה ביותר הייתה שכף רגלי והמעגל הקרוב שלי, לא דרכה שוב במסעדה זו. אם תצליח להוציא מהם 75 אחוז מהסכום זו ברכה.

• אהבתי 1
פורסם

הדרישה שלך הגיונית בהחלט, אך כמו שנאמר, המקום, כתלות בתאי המוח הפעילים של הנציג שמטפל בכם, והערכת העלות-נזק שהוא עושה, ינסה לשלם לכם כמה שפחות.

קל וחומר כשמדובר על מקרה של "מילה כנגד מילה" שכן, אין סיכוי בעולם שהוא יודה שהייתה אצלם בעיה כללית באחד המרכיבים של המנה באותו יום. 

רק להמחיש לך כמה דגנרטים יכולים להיות האחמ"שים במסעדות, אני ואישתי ישבנו לאכול במסעדה, 2 מנות עיקריות ומנת פתיחה. במנה שלי היה חוט מתכת באורך 4-5 ס"מ. שזה המזל שלי שהוא היה גדול מספיק על מנת שאני לא אצליח לבלוע אותו.

קורא לאחמשית, לא מבקש פיצוי לא מבקש כלום, רק שאני לא מתכוון לשלם על שום דבר מזה, ורק רוצה לעוף משם. הטיפשה הזאת במקום להגיד אתם צודקים וסליחה, עוד ניסתה לשכנע אותי שזה לא ביג דיל והיא פשוט תחליף לי את המנה.

זה החומר האנושי שאתם תצטרכו להתמודד איתו

• אהבתי 1
פורסם

עבור שלום בית, לקבל חצי מהסכום בהחזר כספי והשאר להשלים לאמא שלך. 

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1
Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
לפני שעתיים, פינדר כתב:

זיכוי מלא ההזמנה (כ1500 שח) לשימוש במסעדה. אמרתי שאני רוצה החזר של הכסף ולא זיכוי, אז היא הציעה להחזיר חצי

הייתם 12 אנשים. 2 מהם הרגישו רע אחרי שאכלו אותה המנה. יכול להיות קשור למסעדה, יכול להיות משהו נסיבתי אחר.

אתה מעיד שאתה לקוח חוזר כבר שנים, ותמיד יצאת מרוצה, למעט הפעם הזו.

הייתי מקבל את אחת ההצעות של המסעדה, מה שנראה לך מתאים, וממשיך בחיי. 

• אהבתי 5
  • רעיון טוב! 1

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם
לפני 26 דקות, discoTD5 כתב:

יכול להיות משהו נסיבתי אחר.

מסכים איתך לגבי הכל, למעט זה.

צריך להיות חתיכת צירוף מקרים שדווקא שני האנשים שאכלו את המנה הזו חוו בדיוק את אותם הסימפטומים בדיוק באותו זמן.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

ברור, 

עם זאת הצעת הפיצוי נראית לי סבירה, והייתי משתדל להשאיר את החוויה מאחורי ולהמשיך עם החיים שלי, גם אם אמא שלי שולחת אותי לקרב בדרישה לדברים שלא יקרו. 

החיים זה לא שחור ולבן, ולרוב אין צד אחד שהוא צודק ב 100% והשני טועה ב 100%. האמת היא איפשהו באמצע.

אני גם לא פוסל שהמסעדה קיבלה עוד תלונות, רק שהם לא אומרים לכם שיש מתלוננים נוספים, אבל אין לזה סוף.

לכן, פשוט אומר לאמא אלו שתי החלופות, אין לי את הזמן והרצון והיכולת לריב עם כל העולם - מה את בוחרת? 

אם היא רוצה להמשך במלחמה - נותן לה את הטלפון של המסעדה, ושתריב איתם בעצמה. 

• רעיון טוב! 1

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

זה ממש לא מובן מאיליו שהמסעדה מציעה פיצוי ואפילו חלקי, כמו שנאמר מעלי

אני בהחלט מסכים שהצעת הפיצוי סבירה לחלוטין, ואם אתה ותיק שם כדאי מאד

להעביר את זה בפשרה.

כאשר הילדים היו קטנים היינו מזמינים כל מוצא''ש פיצה עד הבית כמנהג קבוע.

ערב אחד היה גוש זכוכית בתוך הבצק של הפיצה,

מזל ענק שזה נפל על המשולש שלי ולא של הילדים.

פנינו אילהם באמת בנימוס והמקסימום היה מגש פיצה פיצוי, אחד הבעלים נתחיל לחקור אותנו

ולאמת גירסאות של הילדים כאילו אנו מחפשים פיצוי למרות שהדגשנו שאין לנו שום כוונה לתבוע,

או להתעמת.

מאידך, הבעל בית הראשי ידיד ותיק וטוב, ואדם טוב גם.

החלטתי לשכוח אבל מהסניף הזה הפסקנו לרכוש. יש להם עוד סניפים ואנו נשארנו לקוחת נאמנים.

פורסם (נערך)

אם שני אנשים נפגעו בפועל, אז הזיכוי ש'מגיע לך' הוא על סך מה שהם אכלו + הפסדים שספגת בעקבות כך, אם תוכל להוכיח אותם (למשל כרטיסי כניסה שלא נוצלו וכד'). אני מניח שזה הרבה פחות משני הסכומים שעל סדר היום. 

טעויות קורות ונשמע שזה לא נעשה בזדון, יתרה מזאת המסעדה עושה מאמץ אמיתי לפצות אותך. אם מדובר בחווייה אחת לא מוצלחת אחרי מספר שנים, הייתי לוקח את הזיכוי וממשיך לחזור לשם. בפעם השניה שזה קורה, הייתי תובע אותם. 

בסביבות 2013 התמודדתי עם סיפור דומה ברשת שופרסל, שהצליחו למכור לי פעמיים עוף עם תולעים (פעם אחת טרי ופעם שניה בגריל) תוך מספר חודשים. הסיפור נגמר בפיצוי של 500 שקל בתווי קניה מטעם היצרן, למרות שאני די בטוח שהתקלה נבעה מאחסון לא תקין כבר בסופר עצמו. הייתי יכול להתעקש ולדרוש יותר, אבל הסתפקתי בפשרה שהוצעה לי + דיווח לרשויות התברואה. 

עריכה אחרונה על ידי Derish
  • מבאס 1
  • תוכן חדש...